Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις και εσυ παρομοιο μοντελο λαπτοπ?δηλαδη απο που 'φυσιξες'?με πιστολακι με κρυο αερα πειραζει?εχει ενα η μανα μου :P

και εγω το εχω απο τον ιουνιο του 2011 οποτε 17 μηνες και εγω πανω κατω...

Δημοσ.

εχω hp, με τον i5-480m 4 giga ram, 500 σκληρό και την hd 6470. με πιστολάκι δε το εχω δοκιμάσει, δε νομίζω να είναι τόσο δυνατό, αλλά αν είναι στο κρύο, δε νομίζω να χάσεις και τίποτα, εμένα εβγαλε μπόλικο πράγμα με τον πεπιεσμένο αέρα.

Δημοσ.

σόρρυ για το άσχετο του θέματος αλλά την θερμοκρασία του μηχανήματος πως την βλέπουμε; με ποιο πρόγραμμα;

εγω θα σου προτεινα το πιο ''ασφαλες'' το οποιο ειναι το everest κατα προτιμηση το home edition.Λεω ''ασφαλες'' γιατι στο speed fan μπορει καταλαθος να πειραξεις την ταχυτητα των ανεμιστηρων.Δεν θα παθει και τιποτα αλλα υπαρχει μια μικρη περιπτωση να παθει ζημια καποιος ανεμιστηρας

Δημοσ.

έτσι και αλλιώς το hwmonitor κατέβασα. μια χαρά είδα τις θερμοκρασίες. Ούτε έχει να πειράξεις κάτι ούτε τίποτα. Απλό και λειτουργικό προγραμματάκι

Δημοσ.

εχω hp, με τον i5-480m 4 giga ram, 500 σκληρό και την hd 6470. με πιστολάκι δε το εχω δοκιμάσει, δε νομίζω να είναι τόσο δυνατό, αλλά αν είναι στο κρύο, δε νομίζω να χάσεις και τίποτα, εμένα εβγαλε μπόλικο πράγμα με τον πεπιεσμένο αέρα.

να φυσιξω απο τις καυω τρυπες ή απο την πλαγια??και απο που θα βγαλει οτι θα βγαλει??

Δημοσ.

θα το βγάλεις από τη πρίζα, θα βγάλεις τη μπαταρία και θα πατήσεις το κουμπί μια-δυο φορές που ανοίγει για να είσαι σίγουρος ότι είναι αφόρτιστο. Στη συνέχεια θα το φυσήξεις από το πλάι, σε καμία περίπτωση με ζεστό αέρα, μονο κρυο. και αυτα θα βγουν από το πλάι, από εκεί που φυσάς. τουλάχιστον έτσι γίνεται με τον πεπιεσμένο. με το πιστολάκι δε ξέρω αν θα καταφέρεις και πολλά. 

Δημοσ.

πιο παλια μου ειχαν πει να φυσιξω απο εκει που μπαινει αερας(απο κατω δηλαδη)και με κατι να κραταω το ανεμηστηρακι μην γυρναει οταν θα το φυσαω...

Δημοσ.

το ανεμηστηρακι δε πρόκειται να παράξει ενεργεια ικανή να κάνει οποιαδήποτε ζημιά. Και απο κάτω μπορείς να το φυσήξεις  είναι θέμα ροής αέρα. δε ξέρω πως είναι το λάπτοπ σου, στο δικό μου με βόλευε περισσότερο από το πλάι (έμπαινε η μύτη από τον κουτί του πεπιεσμένου αέρα μέσα ), και έκανε και καλή δουλεια απο το πλάι. Αυτό πάντως με το ανεμηστηράκι, είναι αρκετοί που το λένε, δεν εχω δει βέβαια κάποιον να λέει ότι του προκλήθηκε ζημια απο αυτό, αν πάντως σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια περίμενε να απαντήσει και κανείς άλλος για επιβεβαίωση. 

*edit ασχετο με το θέμα σου, απλά επειδή βλεπω εχεις την gt210. εχεις δοκιμάσει να παίξεις προ με αυτή? μπορεί να το σηκώσει?

Δημοσ.

παρατηρησα κατι αλλο,οταν το κλεινω με τερματισμο και το ξανανοιγω στις πρωτες 2-3 ωρε λειτουγιας θα κανει αυτα τα κολληματα,μετα δεν παει να ανεβαζει και 90 δεν κολλαει...γιατι συμβαινει αυτο??συνηθως τα βραδια το αφηνω σε αναμονη η αδρανοποιηση,τι ειναι καλυτερο να κανω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...