koularasss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εχω το λαπτοπ της υπογραφης μου απο το προπερινο καλοκαιρι και καμια φορα παγωνε η οθονη,μπορουσα να την ανοιγοκλεισω αλλα ηταν παγωμενη και επρεπε να το κλεισω απο το κουμπι. τις τελευταιες 4 μερες παγωνει 2-3 φορες την ημερα,το χρησιμοποιω 5-6 ωρες,και εχω αρχισει να ανησυχω. οταν παγωνει με ανοιχτο τον chroome παταω fn+f4 και μετα απο 2-3 λεπτα μπαινει σε αναμονη οταν ομως παγωνει οταν εχω ανοιχτο ενα παιχνιδι πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι. οταν επαιζα παιχνιδια για πολη ωρα ειχε ανεβασει μεχρι 90(λιωσιμο με φιλους κανα 5ωρο) αλλα κανονικα(2ωρο) παει μεχρι 80.απο τοτε που το πηρα του εχω βαση ψυξης,αρκετα καλη καθως το κατω μερος,οταν πιανει 80αρια,ειναι χλυαρο αλλα το πληκρολογιο στο κεντρο ψηνεται. τελικα το προβλημα που παγωνει η οθονη υπαρχει εξαιτιας των θερμοκρασιων?οι θερμοκρασιες ειναι της καρτας γραφικων που ανεφερα,για τον επεξεργαστη πιστευω καπου τοσες θα ειναι. υπαρχει περιπτωση ομως να εχει λιωσει κανα καλωδιο και να μην κανει καλη επαφη η οθονη?
jonakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 τελικα το προβλημα που παγωνει η οθονη υπαρχει εξαιτιας των θερμοκρασιων?οι θερμοκρασιες ειναι της καρτας γραφικων που ανεφερα,για τον επεξεργαστη πιστευω καπου τοσες θα ειναι. υπαρχει περιπτωση ομως να εχει λιωσει κανα καλωδιο και να μην κανει καλη επαφη η οθονη? κατα 90% φταει η ανοδος θερμοκρασιας του επεξεργαστη.Αμα ειχες desktop θα σου ελεγα να το ανοιξεις ο ιδιος να καθαρισεις το ανεμηστηρακι και να βαλεις θερμοαγωγικη παστα αλλα στην προκειμενη περιπτωση πηγαινε το σε εναν ειδικο να το κοιταξει δεν τα φτιαχνουν απο πλαστελινη τα laptop πολυ σπανια περιπτωση αν εχει παθει κατι τετοιο
koularasss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 μαξ θερμοκρασιες σε 2ωρες league of legends. cpu 0 :93 cpu 2 :90 gpu :84
jonakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου η μικρη σου ''ομορφια'' καιγεται!!!Μην το λειτουργησεις και πηγαινε το αμεσως στον computera σου!!χρειαζεται φτιαξιμο επιεγοντως.Τετοιες θερμοκρασιες τις παραγει μονο η megan fox,η jolie,η charlize theron και τελος η scarllet johansson.(μεγαλη παρενθεση ξερω απλα θελω να σου τονισω την σοβαροτητα της καταστασης) Τσεκαρε το αμεσως
koularasss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 αμανννν,δεν μπορω να κανω κατι εγω?αν προσπαθησω να το ανοιξω?ειναι acer aspire..
koularasss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 λοιπον ειδα τις ρυθμισεις στο lol και τα ειχα ολα στο high και τα fps στο stable που ειναι απο 80+ ,τα εβαλα ολα στο medium και τα fps στα 30 και σε 2ωρο πανω απο 65 cpu και gpu δεν επιασαν.
LambisElef Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Όπως αναφέρθηκε, το καθάρισμα δεν το γλυτώνεις. Μπορεί να τη βγάλει με 65άρια κανένα ακόμα τρίμηνο, αλλά μετά θα πρέπει να το καθαρίσεις. Οι 80 και 90 βαθμοί είναι άκρως επικίνδυνοι.
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 αμανννν,δεν μπορω να κανω κατι εγω?αν προσπαθησω να το ανοιξω?ειναι acer aspire.. Φιλε μου για ''ερασιτεχνες'' PCαδες oπως ολοι εμεις μια συμβουλη σου δινω.Μην ανοιγεις laptop ΠΟΤΕ εκτος και αμα ξερεις τι κανεις. λοιπον ειδα τις ρυθμισεις στο lol και τα ειχα ολα στο high και τα fps στο stable που ειναι απο 80+ ,τα εβαλα ολα στο medium και τα fps στα 30 και σε 2ωρο πανω απο 65 cpu και gpu δεν επιασαν. Δυο λεπτακια για να καταλαβω εδω καλα.Και το παιχνιδι να τρεχει χαλαρα δεν πρεπει να σε νοιαζει γιατι πολυ απλα τα σωθικα του καιγονται για να ''βγαλει'' αυτα τα fps ανετα.Συμβουλη μου λοιπον ειναι να το κοιταξει καποιος που να ξερει και να ειναι εμπιστος.Αυτο το λεω γιατι μπορει να σε πιασει κοροιδο και να σου ζητησει περισσοτερο.Αμα οντως καιγεσαι να παιζεις λολ(και εγω καμμενος ειμαι σε καταλαβαινω) παιξτο οσο πιο χαμηλα γινεται και βολευει εσενα.Απ οτι μου λες γιατι δεν αντιληφθηκα ακριβως τι εννοεις οση περισσοτερη ωρα παιζεις τοσο περισσοτερο μειωνονται τα fps σου ετσι?(εγω αυτο καταλαβα)
koularasss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου για ''ερασιτεχνες'' PCαδες oπως ολοι εμεις μια συμβουλη σου δινω.Μην ανοιγεις laptop ΠΟΤΕ εκτος και αμα ξερεις τι κανεις. Δυο λεπτακια για να καταλαβω εδω καλα.Και το παιχνιδι να τρεχει χαλαρα δεν πρεπει να σε νοιαζει γιατι πολυ απλα τα σωθικα του καιγονται για να ''βγαλει'' αυτα τα fps ανετα.Συμβουλη μου λοιπον ειναι να το κοιταξει καποιος που να ξερει και να ειναι εμπιστος.Αυτο το λεω γιατι μπορει να σε πιασει κοροιδο και να σου ζητησει περισσοτερο.Αμα οντως καιγεσαι να παιζεις λολ(και εγω καμμενος ειμαι σε καταλαβαινω) παιξτο οσο πιο χαμηλα γινεται και βολευει εσενα.Απ οτι μου λες γιατι δεν αντιληφθηκα ακριβως τι εννοεις οση περισσοτερη ωρα παιζεις τοσο περισσοτερο μειωνονται τα fps σου ετσι?(εγω αυτο καταλαβα) απλως τα αλλαξα απο τις ρυθμισεις. για τους τεχνικους δεν τους πολυεμπιστευομαι εδω,γιατι σε εναν που ειχαμε παει για ενα λαπτοπ μας ειχαν καταχρεωσει για βλακειες και ενας αλλος ειχε ριξει καταλαθος λιγο καφε πανω στο λαπτοπ οταν το ειχε ανοιξει,οποτε δεν πολυεμπιστευομαι για αυτο ειπα μηπως και το ανοιξω μονος μου...
costas90 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 απλως τα αλλαξα απο τις ρυθμισεις. για τους τεχνικους δεν τους πολυεμπιστευομαι εδω,γιατι σε εναν που ειχαμε παει για ενα λαπτοπ μας ειχαν καταχρεωσει για βλακειες και ενας αλλος ειχε ριξει καταλαθος λιγο καφε πανω στο λαπτοπ οταν το ειχε ανοιξει,οποτε δεν πολυεμπιστευομαι για αυτο ειπα μηπως και το ανοιξω μονος μου... Μπορείς να πεις ποιο acer έχεις ακριβώς; Σε ρωτάω γιατί τα acer δεν είναι συνήθως δύσκολα να τα ανοίξεις σε αντίθεση με τα toshiba που πρέπει να το διαλύσεις όλο.
koularasss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/339378/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-i5-480M-4GB-750GB.html# αυτο
costas90 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/339378/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-i5-480M-4GB-750GB.html# αυτο Απ' ότι είδα είναι πολύ δύσκολο να το ανοίξεις κυρίως αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ. Σε αυτό το video το ανοίγει. http://www.youtube.com/watch?v=Xk65lnGnWUc Καλύτερα να το δώσεις να στο φτιάξουν ιδίως αν είναι μες στην εγγύηση την οποία θα χάσεις αν το ανοίξεις.
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 απλως τα αλλαξα απο τις ρυθμισεις. για τους τεχνικους δεν τους πολυεμπιστευομαι εδω,γιατι σε εναν που ειχαμε παει για ενα λαπτοπ μας ειχαν καταχρεωσει για βλακειες και ενας αλλος ειχε ριξει καταλαθος λιγο καφε πανω στο λαπτοπ οταν το ειχε ανοιξει,οποτε δεν πολυεμπιστευομαι για αυτο ειπα μηπως και το ανοιξω μονος μου... α εδω μιλαμε για τεχνικο υπολογιστων με κλαση
Kostas93 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 απλά προς ενημέρωση, ο ι5 480m είναι γενικά πολύ "θερμός" επεξεργαστής. Έχω τον ίδιο και οι θερμοκρασίες μου είναι ανάλογες (λίγο χαμηλότερες) από αυτές που έχεις και εσύ. βέβαια δεν τον έχω ανοίξει να τον καθαρίσω ποτέ, τον έχω ~16 μήνες. μόνο με πεπιεσμένο αέρα από το πλάι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα