katarasg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Παιδες καλημερα !!!Ενδαιφερομαι να παρω ενα tablet Ainol απο china!Eχω μπερδευτει με την αποστολη τελωνειο κτλ!!Οποιοι γνωριζουν και μπορουν ασ απαντησουν!! 1ο Αγορα Ainol tablet εωσ 130-140 ευρω 2ο Απο ποια σελιδα? 3ο Τι να κανω για να μην πληρωσω τελωνειο? Οποιος γνωριζει ασ απαντησει!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
makfil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 3. Εάν το δέμα έρθει με courier, θα περάσει υποχρεωτικά από τελωνείο. Εάν έρθει με την EMS (Κίνας) θα διεκπεραιωθεί στην Ελλάδα από τα ΕΛΤΑ και είναι ενδεχόμενο να μην εμπλακεί με το τελωνείο. Εάν η αξία CIF (κόστος+ασφάλεια+μεταφορικά) είναι μέχρι 150 ευρώ και έρθει με courier θα πληρώσεις ΦΠΑ, τέλη και αποθήκευτρα και ενδεχομένως αμοιβή εκτελωνιστή (πάνω από 70€), εκτός αν το εκτελωνίσεις εσύ οπότε δεν θα πληρώσεις αυτή την αμοιβή.
Grey Warden Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Απλά επέλεξε κάποιο post δηλαδή ταχυδρομείο και οχι courrier και είσαι εντάξει. Αν παραγγείλεις απο ipadalternative έχει συγκεκριμένα επιλογή για Singapore post και έρχονται όλα κανονικά χωρίς να περάσουν τελωνείο αφού οι Κινέζοι γράφουν ψεύτικο ονομα και αναγραφομενη τιμή μικρότερη των 30 δολλαρίων.
AccountSaver Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Απλά επέλεξε κάποιο post δηλαδή ταχυδρομείο και οχι courrier και είσαι εντάξει. Αν παραγγείλεις απο ipadalternative έχει συγκεκριμένα επιλογή για Singapore post και έρχονται όλα κανονικά χωρίς να περάσουν τελωνείο αφού οι Κινέζοι γράφουν ψεύτικο ονομα και αναγραφομενη τιμή μικρότερη των 30 δολλαρίων. συμφωνώ με τον Grey Warden , είχα φέρει εξοπλισμό μηχανής μέσω Κίνας (κουστούμια) πάνω απο 200€ σε μεγάλες κούτες και δεν πέρασαν τελεωνείο ποτέ ,γιατί μου είχαν πεί οτι θα αναγράψουν άλλα και θα βάλουν άλλη τιμή όλα καλά
georsev Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 και εγω με singapore post πειρα ενα ainol novo fire χωρις τελωνιο..
captnemo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 και εγω με singapore post πειρα ενα ainol novo fire χωρις τελωνιο..Αυτό πήρες Ainol Novo9 FireWire Quad Core 9.7;Το έχεις παραλάβει(δεν νομίζω);
katarasg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Απλά επέλεξε κάποιο post δηλαδή ταχυδρομείο και οχι courrier και είσαι εντάξει. Αν παραγγείλεις απο ipadalternative έχει συγκεκριμένα επιλογή για Singapore post και έρχονται όλα κανονικά χωρίς να περάσουν τελωνείο αφού οι Κινέζοι γράφουν ψεύτικο ονομα και αναγραφομενη τιμή μικρότερη των 30 δολλαρίων. Ti εννοεις φιλε grey warden....ψευτικο ονομα?Κ πωσ ερχεται ελλαδα στον παραληπτη αφου δηλωνουν ψευτικο ονομα?Να επιλεξω απο ipadalternative τελικα?
batig0al Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Απλά επέλεξε κάποιο post δηλαδή ταχυδρομείο και οχι courrier και είσαι εντάξει. Αν παραγγείλεις απο ipadalternative έχει συγκεκριμένα επιλογή για Singapore post και έρχονται όλα κανονικά χωρίς να περάσουν τελωνείο αφού οι Κινέζοι γράφουν ψεύτικο ονομα και αναγραφομενη τιμή μικρότερη των 30 δολλαρίων. Αυτό το ζητάς η το κάνουν αυτοί πάντα οπότε δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι? Εκτός από το ipadalternative υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο ? Από το to site της Ainol μπορείς να παραγγείλεις η είναι καλύτερα από το ipadalternative αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι με Singapore post γλυτώνεις τελωνείο.
papaniki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ απο ipadalternative πήρα το Ainol Fire με singapore post(+7USD) και το τάμπλετ ήρθε μέσα σε 10 μέρες. Απίστευτα γρήγορη αποστολή και χωρίς κάποιο πρόβλημα+με tracking number για να βλέπεις ακριβώς που είναι.
Gtr3losz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 εγω εiχα παρει το elf 2 με ΕΜS κ του ζητησα να γραψει χαμηλοτερη τιμη κ καλα οτι ειναι κορνιζα ψηφιακη με κοστος 30$ .... αν τα κανεις αυτα πολυ δυσκολα 8α σε πιασουν .... Πολυ σημαντικο να μν επιλεξεις dhl,ups,fedex, κ οτιδηποτε τετοιο...
Grey Warden Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Όταν λέω ψευτικο όνομα δεν εννοώ ψεύτικα στοιχεία... απλά αντί να δηλώσουν στο πακέτο οτι περιέχει tablet, μπορεί να δηλώσουν πχ ψηφιακή κορνίζα και με αναγραφόμενη τιμή μικρότερη των 30 δολλαρίων. Η Ainol δεν έχει επίσημο site. To ainol-novo.com είναι reseller. Εμένα μου το αγοράσανε ως δώρο απο το συγκεκριμένο και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα είτε με τελωνείο είτε με το tablet το ιδιο. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2013 από Grey Warden
eddie1996 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? παρήγειλα μια μπαταρία για το λάπτοπ από γνωστό κινέζικο σαιτ βασικα από το ali.Στη σελίδα έγραφε με singapore post και είπα εντάξει και δεν θα περάσει τελωνείο. αλλά τώρα όταν μου έστειλαν το μαιλ της επιβεβαίωσης μου μπήκα στην σελίδα με τις παραγγελίες και είδα ότι θα το στείλουν με TNT! Αυτό είναι κούριερ και θα επιβαρνυθώ διάφορα τελωνειακά έξοδα? Τι μπορώ να κάνω για να το γλιτώσω? Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση!
coolerman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? παρήγειλα μια μπαταρία για το λάπτοπ από γνωστό κινέζικο σαιτ βασικα από το ali.Στη σελίδα έγραφε με singapore post και είπα εντάξει και δεν θα περάσει τελωνείο. αλλά τώρα όταν μου έστειλαν το μαιλ της επιβεβαίωσης μου μπήκα στην σελίδα με τις παραγγελίες και είδα ότι θα το στείλουν με TNT! Αυτό είναι κούριερ και θα επιβαρνυθώ διάφορα τελωνειακά έξοδα? Τι μπορώ να κάνω για να το γλιτώσω? Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση! τι τιμή αναγράφει ο πωλητής επάνω στο πακέτο;;? αν δεν ξέρεις ρωτησέ τον. η μπαταρία τι τιμή έχει(αγορά);; μετά απο κάποιο ποσό πληρώνεις τελωνείο
eddie1996 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 τι τιμή αναγράφει ο πωλητής επάνω στο πακέτο;;? αν δεν ξέρεις ρωτησέ τον. η μπαταρία τι τιμή έχει(αγορά);; μετά απο κάποιο ποσό πληρώνεις τελωνείο τα έξοδα αποστολής είναι 4,47 H τιμή της μπαταρίας είναι 24,12 Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα