Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!! χθες λογω του κακου καιρου και των διακοπων ρευματος το pc μου δεν εκλεισε κανονικα 3-4 φορες!! την 1η την 2η και την 3η μολις ξαναμπηκα ηταν μια χαρα!! αλλα την 4η μολις μπαινω μου βγαζει στην αρχη καμια δεκαρια μνμ απο τα προγραμματα!αυτι το μνμ!!http://prntscr.com/pnjpt

το google earth το εφερα ως παραδειγμα!! σε ολα τα προγραμματα το κανει αυτο οταν παω να μπω!! παντως το περιεργο ειναι οτι οταν μπαινω και παταω ακυρο μπαινει κανονικα στο προγραμμα!! αλλα γιατι το βγαζει αυτο!

Υ.Γ δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα

Δημοσ.

Ε λογικό, αφου δεν κάηκε ο σκληρός δίσκος πάλι καλά. Έφαγε φλασιά το Google Earth ή γενικά ο σκληρός (καταστράφηκε κανένα αρχείο κτλπ). Κάνε μια εξέταση δίσκου για σφάλματα και τίκαρε όλες τις επιλογές, θα βοηθήσει. 

Αν δεν λύσει το θέμα με το συγκεκριμένο μήνυμα - επανεγκατάσταση του Google Earth.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ!! αλλα το θεμα δεν ειναι οτι το κανει μονο στο google earth αυτο το μνμ!! σε οτι προγρμμα και να ανοιξω!! παντως παρολο που λεει αυτο μολις παταω ακυρο μπαινει κανονικα στα προγραμματα...ομως με την 4η διακοπη ρευματος το εκανε αυτο!! ισως να φταιει επειδη ο υπολογιστης δεν εκλεινε κανονικα?

επειδη ειμαι ασχετος πως κανουν εξεταση στον σκληρο??

Δημοσ.

σε ευχαριστώ!! αλλα το θεμα δεν ειναι οτι το κανει μονο στο google earth αυτο το μνμ!! σε οτι προγρμμα και να ανοιξω!! παντως παρολο που λεει αυτο μολις παταω ακυρο μπαινει κανονικα στα προγραμματα...ομως με την 4η διακοπη ρευματος το εκανε αυτο!! ισως να φταιει επειδη ο υπολογιστης δεν εκλεινε κανονικα?

επειδη ειμαι ασχετος πως κανουν εξεταση στον σκληρο??

Χαρά μου φίλε.

Αρα ανοίγει κανονικά τα προγράμματα, αλλά υπάρχει το ενοχλητικό μήνυμα. Δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του σκληρού > Ιδιότητες > Εργαλεία > Έλεγχος > και τίκαρε τις επιλογές "Αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων του συστήματος αρχείων" και "Ανίχνευση και ανάκτηση κατεστραμμένων τομέων δίσκου" και έπειτα επανεκκίνηση. 

Κάνε και μία ανασυγκρότηση (είναι ακριβώς από κάτω από την επιλογή "Έλεγχος").

Κάνε αυτές τις διαδικασίες και βλέπουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...