Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 - Θερμοκρασίες / Jailbroken - Multiman [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον εχω το PS3 Fat 80gb CECHK04(χακαρισμενο,ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω στον carbon86) και ειπα να δω τι δουλεια κανει το εν λογο fan control το εβαλα σε κατασταση payload και αρχισα να παιζω last of us.Μολις τελειωσα (2 ωρες παιχνιδιου) πηγα κατευθειαν να δω τι θερμοκρασια εγραφε και με εκπληξη ειδα οτι εγραφε:

CPU : 54

RSX : 57

Μολις το ειδα τρελαθηκα,κανει φοβερη δουλεια και απο τον θορυβο δεν ενοχληθηκα καθολου,μονο οταν ανεβαινε μια σκαλα που και που για ελαχιστο χρονο μονο τοτε το καταλαβαινα μετα ομως ξανα επεφτε και ολα ηταν κομπλε.Μπραβω στα παιδια για την υπεροχη δουλεια τους.

Δημοσ.

αν εχεις αλλη id απο κονσολα φιλου σου πχ που δεν μπαινει online,

υπαρχουν καποια προγραμματακια που κανεις αλλαγη id.

1.psnpatch

2.psnope

Googlare και δες πως δουλευουν.... ;)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

PS3 60GB Fat εδω,

εβαλα Arctic Silver 5 και ειδα διαφορα 8-10C..!! 

Παλιότερα με το που το ανοιγα επιανα 65αρια για πλακα, τωρα συμφωνα με το τεστ του mtzs και τον (Fan Controller ενεργοποιημενο φυσικα) εχω τις ακολουθες θερμοκρασιες:

0  : 37(CPU) 28 (RSX)

2  : 46 - 37

15: 57 - 49

30: 59 -  51

1Ωρα Gameplay GTA V: 61 - 54

Πως με βλεπεις mtzs??  :-)

p.s. Η μονη βλακεια ειναι πως μαλλον η καλωδιοταινια του WiFi/Bluetooth Module ηταν χαλαρη και δε το προσεξα οποτε θα το ξανανοιξω  :-( . Μεγαλη προσοχη παιδες!! Πολλες βιδες και χρονος για το ανοιγμα..
Δημοσ.

Σουπερ τιμες αλλα ειναι και δουλεια του control fan.

Για 60αρι φατ παντως δε το συζητω οτι ανασταινεται η κονσολα.

Πολυ καλη δουλεια darklord.

Αμα δε σου κανει κοπο δοκιμασε να δεις τι παιζει με 15 λεπτα idle σε Μουλτιμαν μεσα χωρις screensaver ενεργο και χωρις fan cotrol ενεργο, και ποσταρε να δουμε τι παιζει.

Δημοσ.

Σουπερ τιμες αλλα ειναι και δουλεια του control fan.

Για 60αρι φατ παντως δε το συζητω οτι ανασταινεται η κονσολα.

Πολυ καλη δουλεια darklord.

Αμα δε σου κανει κοπο δοκιμασε να δεις τι παιζει με 15 λεπτα idle σε Μουλτιμαν μεσα χωρις screensaver ενεργο και χωρις fan cotrol ενεργο, και ποσταρε να δουμε τι παιζει.

Ευχαριστω mtzs!!

Screensaver το χω στο off παντα και το FanControl το δουλευω απο τοτε που πρωτοβγηκε να σου πω την αληθεια  :P 

Τα 65αρια παλια τα επιανα με αυτο ενεργοποιημενο φαντασου.

Λοιπον το δοκιμασα και χωρις το Fan Control και το αποτελεσμα ηταν το εξης:

0 (cold boot): 38 - 30

2: 50 - 40 

15: 68 - 57

30: 70 - 59

Εννοειται δε τολμαω να συνεχισω το τεστ παιζοντας παιχνιδι χωρις Fan Control  B)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο πολυ καιρο ανοιξα το φατ 60gb.Το εχω πανω απο μια ωρα ανοικτο σε μουλτιμαν.Θερμοκρασιες

cpu 61 βαθμους, RSX 50 βαθμους.Παστα δεν εχω αλλαξει ποτε.Πως βλεπετε τις θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Μετα απο πολυ καιρο ανοιξα το φατ 60gb.Το εχω πανω απο μια ωρα ανοικτο σε μουλτιμαν.Θερμοκρασιες

cpu 61 βαθμους, RSX 50 βαθμους.Παστα δεν εχω αλλαξει ποτε.Πως βλεπετε τις θερμοκρασιες?

super εισαι φιλτατε Ακη.

μην το πεις πουθενα... :-D

Δημοσ.

χαχαχα Μιχαλη τα χιλιομετρα που εχει η συγκεκριμενη κονσολα ειναι ελαχιστα.Ισως γιαυτο τα παει καλα με τις θερμοκρασιες.Αν αλλαξω παστες, θα δω καλυτερες θερμοκρασιες?

Δημοσ.

να μην αλλαξεις τιποτα με αυτες τις θερμοκρασιες

θες και τα λες; οτι δε σε ενοχλει μη το ενοχλεις.

αν δεις και ανεβαζει τοτε αλλαζεις

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εδω και παρα πολυ καιρο ασχολουμαι με ενα φιλαρακι με κονσολες κτλ. Γενικα ωστοσο δεν γνωριζω και φυσικα διαβαζοντας και τα υπολοιπα μηνυματα σας, αν γινεται να εγκαταστησω αυτο το προγραμμα για τον fun controller και τη ρυθμιση του ανεμιστηρα, χωρις να ειναι τσιπαρισμενη η κονσολα. Ειναι απαραιτητο να ειναι τσιπαρισμενη η υπαρχει τροπος με ενα απλο φλασακι να εγκαταστηθει το προγραμμα και να κανω τη δουλεια μου. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...