epp494 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, παραθέτω δύο printscreen για να δείξω το πρόβλημα που έχω με τον SSD δίσκο μου. Πριν από αρκετό καιρό 10-12 μήνες, το ίδιο τεστ ήταν σαφώς καλύτερο. Τί μπορεί να φταίει? Έχω κάνει ήδη τα εξής: - Firmware update - IDE -> AHCI (BIOS) - Disable defragment, indexing, enable trim, εγκατάσταση νέων drivers AHCI-chipset-sata - Τί άλλο να κάνω???
gamer hd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 κοιτα τα αποτελεσματα μου φαινονται μια χαραι, ποσο τον εχεις γεμησει ?.Αν εχει γεμησει σχεδον θα πεσει η ταχυτητα του να το ξερεις
epp494 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 κοιτα τα αποτελεσματα μου φαινονται μια χαραι, ποσο τον εχεις γεμησει ?.Αν εχει γεμησει σχεδον θα πεσει η ταχυτητα του να το ξερεις 64άρης είναι και έχει ελύθερο χώρο 36GB τώρα. Ναι είναι λογικό να έχει πέσει η επίδοση αλλά συγκριτικά με άλλα αποτελέσματα που είχα πιο παλλιά στον ίδιο δίσκο έχει μεγάλη διαφορά!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=CT064M4SSD2 οι ονομαστικές του 64GB που αναγράφει στο site της η Crucial είναι εκεί κοντά, βέβαια δεν ξέρω πόσο πάνω ανέβηκαν μετά από firmware upgrade...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα