Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα πολυλογίσω αυτή τη φορά.Είχα ένα θέμα με κάτι και μπήκα στη διαδικασία να πειράξω και να επανεγκαταστήσω drivers ήχου. Πάνω στα z5500 μου πάντα έδειχνε DTS digital και μετά τις αλλαγές που έκανα χάθηκε αυτό και είμαι με Stereo, Stereo x2, PL Movie, PL Music.Καμία σχέση ο ήχος, σαν να παίζουν τα μισά κανάλια.Δεν θυμάμαι καν πως το είχα φτιάξει έτσι. Μήπως ξέρει κανείς τι άλλαξε; Τι λείπει και δεν μπορώ να παίζω σε DTS; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 πρώτα checkαρε μια στο control panel αν είναι enabled οι επιλογές DTS Audio, Dolby Digital και 44.1/48/96khz στην καρτέλα Supported Formats των properties της εξόδου της κάρτας ήχου σου στα Audio Devices... και μετά θα πρέπει να ψάξεις επιλογή στο control panel της Xonar για το feature αυτό, "DTS® Technologies : DTS Interactive Encoder/DTS Neo:PC technologies"
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Audio Devices: Όλα τα Hertz τικαρισμένα, και το DTS Audio και Dolby Digital. Όπως είπες. Πάνω στην Xonar: Audio Channel 2, Spdif out: DTS interactive, 7.1 Virtual Speaker. (Δεν είχα ποτέ το DTS NEO PC) Ακόμα δεν αλλάζει κάτι.Η μόνη στιγμή που βλέπω την σωστή επιλογή στο monitor των z5500 είναι στο "Audio" όταν ΕΠΙΛΕΓΩ (με checkbox και Mouseclick) το "DTS digital" εκεί και πατάω TEST. Αλλά μετά αν φύγω από το παράθυρο αμέσως χάνεται.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Όποιος πέσει στην ίδια ανάγκη: 1) Start -> Sound -> Sound Control panel2) Playback device βάζεις "SPEAKERS" και όχι digital output. 3) RC -> Props -> 3ο TAB -> 24bit 96000hz Studio Quallity4) Tick τις κάτω επιλογές Μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα επειδή δεν έχει και την κατάλληλη καλωδίωση αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αυτή η λύση λειτουργεί με χρήση Toslink στη δική μου περίπτωση π.χ.Ευχαριστώ ThReSh!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα