Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν διαβασεις λιγο πιο πανω θα δεις οτι καλυτερα ειναι να τσεκαρεις το καθε ενα σετ χωριστα στην αρχη 1:1 με τον cpu..

για να δεις αν ειναι οκ...θελει το λιγοτερο 4 pass για να σαι σιγουρος 99,9% 7 pass το ιδανικο..

και μετα κανεις και ενα memtest και με τις 2 μαζι αν εχεις χρονο 7 pass..εγω στα 6 pass το εκλεισα δεν ειχα χρονο..

και μετα μιλαμε παλι...

δες τι προτεινει ο κατασκευαστης της μητρικης για συμβατα κιτ καθως και στα ποσα volts προτεινει η ocz για τις μνημες..

ειναι 2 κιτ ιδια ακριβως ??

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν διαβασεις λιγο πιο πανω θα δεις οτι καλυτερα ειναι να τσεκαρεις το καθε ενα σετ χωριστα στην αρχη 1:1 με τον cpu..

για να δεις αν ειναι οκ...θελει το λιγοτερο 4 pass για να σαι σιγουρος 99,9% 7 pass το ιδανικο..

και μετα κανεις και ενα memtest και με τις 2 μαζι αν εχεις χρονο 7 pass..εγω στα 6 pass το εκλεισα δεν ειχα χρονο..

και μετα μιλαμε παλι...

δες τι προτεινει ο κατασκευαστης της μητρικης για συμβατα κιτ καθως και στα ποσα volts προτεινει η ocz για τις μνημες..

ειναι 2 κιτ ιδια ακριβως ??

Ναι το ίδιο μοντέλο είναι ελάχιστα διαφορετικές οι ψύκτρες (στο χρώμα κ το μέγεθος), τις τσεκάρω ένα dim κάθε φορά απο 2 Pass. Μέχρι στιγμής έχω τσεκάρει τα 3 απο τα 4.

Σε περίπτωση που θέλω να αναβαθμίσω τις μνήμες μου αυτές εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AN58YZK/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A15KH8GEK4WQL1

κάνουν???

Δημοσ.

2 pass δεν φτανουν..ειπαμε..1 σετ την φορα τουλαχιστον 4 pass..

αυτες οι μνημες αν δεν κανω λαθος ειναι για σερβερς και δεν κανουν στα κοινα ddr2 slot..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...