Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το πράγμα είναι πολύ απλό. Παίρνεις μια GSM camera και όχι ip camera. Βάζεις μια κάρτα καρτοκινητού με mb και σου στέλνει φωτογραφίες με email, ανεβάζει σε ftp κλπ. To μόνο που θέλει είναι ρεύμα. Έχω εγκαταστήσει 3 τέτοιες πολύ εύκολα στο σπίτι μου και το εξοχικό και το παρακολουθώ. Μάλιστα τις αγόρασα από Ελληνικό μαγαζί στο internet. Αξιόπιστες 100%. Η κάρτα φορτώνεται μεσω internet.

Δημοσ.

<p>Παιδιά το πράγμα είναι πολύ απλό. Παίρνεις μια GSM camera και όχι ip camera. Βάζεις μια κάρτα καρτοκινητού με mb και σου στέλνει φωτογραφίες με email, ανεβάζει σε ftp κλπ. To μόνο που θέλει είναι ρεύμα. Έχω εγκαταστήσει 3 τέτοιες πολύ εύκολα στο σπίτι μου και το εξοχικό και το παρακολουθώ. Μάλιστα τις αγόρασα από Ελληνικό μαγαζί στο internet. Αξιόπιστες 100%. Η κάρτα φορτώνεται μεσω internet.</p>

Φιλε με ενδιαφερει, αν μπορεις για πες λεπτομερειες: ποια πηρες, ποσο,τι καρτα εβαλες και τι καταναλωση data κανει το μηνα στο περιπου.

Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σας .σημερα πηρα μια  ιπ καμερα .την  τοποθετησα με  ολες τις ριθμισεις   και  δουλευει.ομως ενω βλεπω απ το  κινιτο  εικονα και κανω  τα  παντα .απο το  πψ  δεν  μπορω  να   δω  λαιβ βιντεο.ενω μπενω  κανονικα  στη  σελιδα και εχω  βαλει  τους κοδικους.εχει μια σειμιωση οτι  δεν  πεζει σε 64  βροσγουερ.πως θα δω  αν  ειναι  ο  δικος μου  32 η 64?αν  μπορει  κανεις  να με   βοηθησει .εχω  σκαλοσει.ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...