uric Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα Ερρορ Μου βγαζει το παραπανω ερρορ,μετα απο φορματ,το pc ειχε προβλημα δεν ανοιγε και τωρα εμφανιζει αυτο
άδικος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 hdsentinel Εγκαθιστάς, ελέγχεις υγεία και ποστάρεις 1η & 3η καρτέλα.
uric Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 hdsentinel Εγκαθιστάς, ελέγχεις υγεία και ποστάρεις 1η & 3η καρτέλα. οταν λες να 1η και 3η καρτελα τι εννοεις?
άδικος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τη 1η και τη 3η καρτέλα του προγράμματος (overview & SMART).
uric Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τη 1η και τη 3η καρτέλα του προγράμματος (overview & SMART). Λες για την καρτελα Γενικη επισκοπηση και S.M.A.R.T ?
άδικος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Πολύ το λιβανίζεις βρε. Πόσταρε τες να τελειώνουμε!
uric Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Λες για την καρτελα Γενικη επισκοπηση και S.M.A.R.T ? Συγγνωμη δεν προσεξα οτι τα εχεις γραψει
άδικος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Συγγνωμη δεν προσεξα οτι τα εχεις γραψει Οκ κανένα πρόβλημα.
άδικος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Δε χρειάζεται να σου πω πως ο δίσκος είναι πρακτικά άχρηστος...
uric Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Δε χρειάζεται να σου πω πως ο δίσκος είναι πρακτικά άχρηστος... σε περιπτωση που σωσω οτι αρχεια θελω στον αλλον μου δισκο,υπαρχει καμια πιθανοτητα να κανει ζημια? θελω να πω μηπως υπαρχει κανας ιος?
άδικος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αν υπάρχει ιός είναι στο χέρι σου να τον εντοπίσεις. Πρέπει άμεσα να πάρεις το αντίγραφο ασφαλείας σου και κατόπιν να το σκανάρεις για κακόβουλο λογισμικό.
uric Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αν υπάρχει ιός είναι στο χέρι σου να τον εντοπίσεις. Πρέπει άμεσα να πάρεις το αντίγραφο ασφαλείας σου και κατόπιν να το σκανάρεις για κακόβουλο λογισμικό. Ok.Σε ευχαριστω πολυ
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 σε περιπτωση που σωσω οτι αρχεια θελω στον αλλον μου δισκο,υπαρχει καμια πιθανοτητα να κανει ζημια? θελω να πω μηπως υπαρχει κανας ιος? ...αν η απορία σου πάντως έχει να κάνει με την κατάσταση του εν λόγω (προβληματικού) δίσκου - δηλαδή αν αναρωτιέσαι μπας και "ιός" "την έκανε τη ζημιά στον δίσκο" (άρα και φοβάσαι μην πάθει κάτι σχετικό και ο άλλος), η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι. * (...καθώς οι "ιοί" δεν καταστρέφουν hardware, αλλά δημιουργούνε προβλήματα στα προγράμματα και στα Windows. Tώρα αν ανάμεσα στα αρχεία του Seagate, υπάρχει και τίποτα "μολυσμένο" -συνήθως κα'να παιχνίδι κατεβασμένο ή τεσπα installer κάποιου προγράμματος, αυτό είναι τελείως αλλουνού παπά ευαγγέλιο και όπως είπε κι ο Άδικος, κάνε ένα σκανάρισμα με οποιοδήποτε -free έστω- antivirus ή/και antimalware. Πχ Avira και Μalware Bytes. Eίτε πριν, είτε μετά την μαζική αντιγραφή αρχείων προς τον άλλον δίσκο. Ένας "ιός" άλλωστε, αν δεν "τρέξεις" κάτι μολυσμένο, "από μόνος του", δεν "ενεργοποιείται/εξαπλώνεται". Ούτε κι αν απλά μεταφέρεις "μολυσμένο" αρχείο. Και γενικά η προτεραιότητά σου είναι οι αντιγραφές, μην τυχόν και κλατάρει ο Seagate και δεν προλάβεις. Άσε το σκανάρισμα για μετά.) * ο Άδικος προφανώς επειδή ρώτησες "γενικά για ιό", έτσι γενικά (σαν κομπιούτερ :ρ) σου απάντησε κι αυτός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα