Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μεταξύ των δύο ο Kingston είναι  "καλύτερος" αλλά δες και αυτόν http://www.skroutz.gr/s/2533045/Intel-335-Series-240GB-Desktop-Kit.html?keyphrase=intel+335 που είναι στα ίδια με τον kingston και στην τιμή του 840. Στην κατανάλωση που επίσης σε ενδιαφέρει εφόσον μιλας για λαπτοπ, kingston και intel είναι επισης καλύτερες επιλογές.

Πριν την εγκατάσταση μπαίνεις στο bios και γυρίζεις το sata mode σε ahci αν υπάρχει τέτοια επιλογή και δεν είναι ήδη έτσι.

* το καλύτερος το βάζω σε εισαγωγικά γιατί διαφορά δεν θα δεις όποιον και να πάρεις στην πράξη. Ίσως στην κατανάλωση να υπάρξει η διαφορά. Επίσης ο kingston και ο intel φοράνε καλύτερης ποιότητας μνήμες.

Δημοσ.

Στα 175 ευρω πας στον Samsung 840 στα 146 ευρω πας στον intel 330 180GB  δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να δώσεις παραπάνω χρήματα αφού θα μπει σε λαπτοπ δεν θα δεις καμιά δαιφορα,και ποιοτικά κ σε ταχύτητα. Αν θέλεις 5 χρόνια εγγύηση πας vertex 4 η samsung pro η plextor.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μεταξύ των δύο ο Kingston είναι  "καλύτερος" αλλά δες και αυτόν http://www.skroutz.gr/s/2533045/Intel-335-Series-240GB-Desktop-Kit.html?keyphrase=intel+335 που είναι στα ίδια με τον kingston και στην τιμή του 840. Στην κατανάλωση που επίσης σε ενδιαφέρει εφόσον μιλας για λαπτοπ, kingston και intel είναι επισης καλύτερες επιλογές.

Πριν την εγκατάσταση μπαίνεις στο bios και γυρίζεις το sata mode σε ahci αν υπάρχει τέτοια επιλογή και δεν είναι ήδη έτσι.

* το καλύτερος το βάζω σε εισαγωγικά γιατί διαφορά δεν θα δεις όποιον και να πάρεις στην πράξη. Ίσως στην κατανάλωση να υπάρξει η διαφορά. Επίσης ο kingston και ο intel φοράνε καλύτερης ποιότητας μνήμες.

Απλά το vaio που έχω έχει κλειδωμένα τα Bios. Μπορώ κάπως με κάποιο τρόπο να checkarw αν το ahci mode είναι ενεργοποιημένο;

Στα 175 ευρω πας στον Samsung 840 στα 146 ευρω πας στον intel 330 180GB  δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να δώσεις παραπάνω χρήματα αφού θα μπει σε λαπτοπ δεν θα δεις καμιά δαιφορα,και ποιοτικά κ σε ταχύτητα. Αν θέλεις 5 χρόνια εγγύηση πας vertex 4 η samsung pro η plextor.

Απλά το λάπτοπ είναι το κύριο μηχάνημά μου οπότε όλα τα κάνω σε αυτό. Παιχνίδια, προγράμματα, όλα. γι'αυτό θέλω κάτι καλό και αν είναι στα 30 ευρώ ο kingston να είναι καλύτερος ή ο samsung θα τα δώσω τι να κάνω

Δημοσ.

Ναι, μπορείς μέσα από τα win αλλά και να μην είναι μικρό το κακό.

Για πες μου φίλε μου μήπως βλέπεις πως το κοιτάω; Και αν δεν είναι πως το ενεργοποιώ;

Δημοσ.

ωραία χαίρομαι :) απλά απορώ κιόλας... τις προάλλες προσπαθούσα να βάλω hackintosh τα έκανα όλα σωστά, ακομα και το λογισμικό το έκανα burn από macbook και πάλι όταν ξεκινούσε το boot κολλούσε στην άσπρη οθόνη με το μήλο και δεν έμπαινε να κάνει την εγκατάσταση. Και πίστεψα ότι φταίει το bios που είναι κλειδωμένο και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το ahci. τελικά μάλλον δεν ήταν αυτό

Δημοσ.

ωραία χαίρομαι :) απλά απορώ κιόλας... τις προάλλες προσπαθούσα να βάλω hackintosh τα έκανα όλα σωστά, ακομα και το λογισμικό το έκανα burn από macbook και πάλι όταν ξεκινούσε το boot κολλούσε στην άσπρη οθόνη με το μήλο και δεν έμπαινε να κάνει την εγκατάσταση. Και πίστεψα ότι φταίει το bios που είναι κλειδωμένο και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το ahci. τελικά μάλλον δεν ήταν αυτό

Off topic

Δεν σου κολλαγε στο μηλο λόγω κλειδωμένου bios.Είναι πολύ περίεργη φάση το hackintosh και ειδικά σε vaio θα σου έλεγα να το εγκαταλείψεις.Είχα κάνει πολλά ξενύχτια με ένα 18αρι vaio.Kαι το ahci τουλαχιστον στο δικό μου vaio ηταν by default ενεργοποιημένο

Δημοσ.

και σε μένα by default είναι ενεργοποιημένο απ'ότι φαίνεται. Δεν μπορώ να βρω εξήγηση που δεν λειτουργούσε σωστά και κολλούσε σε εκείνο το σημείο. Άσε και γω πολλά ξενύχτια αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Εσύ το είχες καταφέρει; Γιατί τόσο περίεργη φάση γνωρίζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...