Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ρε Asus με τις καθυστερησεις σου,ηδη παντως εκανα αναβαθμιση στα 2 pc μου και ηθελα να κανω και στο tablet μου.

Κριμα Γαμωτο το κερατο μου Asus.

Δημοσ.

Τι αναμενόμενα σχόλια.

α) Ο ένας δεν το κουνάει από το windows 7 γιατί είναι καλύτερα (που έλεγε τα ίδια όταν βγήκαν τα 7, "δεν τον κουνάω από τα xp),

β) ό άλλος κοτσάνες για να γίνουν open source (να γεμισουμε 200 εκδόσεις, να γίνει το μπάχαλο του android)

γ) ο τρίτος ότι ειναι ακριβά και θα τα παρει από το θείο (τόσο καιρό που ήταν φτηνά δεν τα πήρε, τώρα που ακρίβυναν φταέι η τιμή τους για αυτό και υπάρχει πειρατεία).

Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Τελικά το μόνο πράγμα δεν έχει όριο, έιναι για την ανθρώπινη ηλιθιότητα.

Ε τουλάχιστον κάνουν έναν υποτυπώδη διάλογο και δεν μπαινουν εδώ να χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους ηλίθιους γιατί τους έθιξαν τις μετοχές 

• Like 3
Δημοσ.

ρε παιδιά απο που τα παίρνουμε με 30 ευρώ ?

στο πλαίσιο με μια γρήγορη ματιά τα pro 64 bit τα έχει 100 euro..

Από το upgrade site της Microsoft...

Επίσης να πω κάτι για αυτούς που συγκρίνουν τις πωλήσεις των windows 7 με αυτές των 8, αναλυτές και απλούς χρήστες...

ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

Τα windows 7 ήρθαν σαν λύτρωση μετά από ένα αρκετά αποτυχημένο, κατά γενική ομολογία, λειτουργικό σύστημα τα vista και περίπου 8 χρόνια μετά από τα αγαπημένα όλων μέχρι τότε windows xp... Ήρθαν δηλαδή σαν όαση σε καμμένη ή ξεραμένη γη. Οι πρώτοι έβλεπαν το λειτουργικό αυτό σαν λύτρωση και οι δεύτεροι σαν μια ευκαιρία να εξερευνήσουν κάτι νέο και καλό ύστερα από τόσα χρόνια, μετά την απογοήτευση που ένιωσαν με τα vista...

Τα windows 8, τώρα, έρχονται μόλις 2-3 χρόνια μετά τον "μεσσία" της Microsoft (Windows 7)... Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην αντιμετωπίσουν δυσπιστία και σκεπτικισμό;

Το start menu μπαίνει πανεύκολα με ένα πολύ ελαφρύ third-party πρόγραμμα, το "metro ui" απενεργοποιείται και αυτό για όποιον το ψάξει... Όποιος θέλει να κερδίσει τα under the hood προτερήματα των 8, μπορεί να το κάνει θυσιάζοντας ελάχιστα πράγματα (π.χ. aero), όμως προτιμά να κράζει και να τα θάβει. Γιατί; Επειδή πλέον είναι βολεμένος με τα windows 7 και δεν έχει ανάγκη κάτι άλλο, έστω και αν το προσφέρουν τόσο καιρό με 30 ευρώ...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες εχω μια αδεια των 7 που δεν εχω ενεργοποιησει και θελω να την εκμεταλευτω για να κανω αναβαθμιση στα 8 pro στο tablet που θα παραλαβω μεσα στον Φλεβαρη.

Τι μπορω να κανω ετσι ωστε να προλαβω ημερομηνιες.

Μπορω να το χρησιμοποιησω να κανω την αγορα απο pc που εχω ηδη,αλλα να χρησιμοποιησω/ενεργοποιησω τον κωδικο στο tablet?

Με τι λογισμικό έρχεται το tablet?

Τα w7 δε τα χρειάζεσαι, τα περνάς πάνω από το λογισμικό του tablet που θα σου έρθει!

Και τέλος, μπορείς να τα αγοράσεις από ένα υπολογιστή που έχει λογισμικό 64bit,γιατί λογικά αυτό θα βάλεις και στο νέο, και με την άδεια που θα δώσουν, να κάνεις την αναβάθμιση στο tablet!

Κάψε το iso σε DVD, φύλαξε το κωδικό του windows8pro και περιμένεις να σου έρθει το tablet!

Απλά δε ξέρω, αν πρέπει ο κωδικός να έχει ενεργοποιηθεί πριν τις 31 του Γενάρη, για να ισχύει!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο...

Εγώ έκανα την ενεργοποιήση μέσω skype στο laptop, και μου είναι ενεργοποιημένα για πάντα. Αλλά ακούω ότι στα blue για να σου τρέχουν οι metro εφαρμογές και το store δεν πρέπει απλά να έχεις ενεργοποιημένη έκδοση, αλλά γνήσια έκδοση.

Οπότε, να παραγγείλω το media center. Θα ενεργοποιηθεί κανονικά; Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Τα w7 δε τα χρειάζεσαι, τα περνάς πάνω από το λογισμικό του tablet που θα σου έρθει!

Και τέλος, μπορείς να τα αγοράσεις από ένα υπολογιστή που έχει λογισμικό 64bit,γιατί λογικά αυτό θα βάλεις και στο νέο, και με την άδεια που θα δώσουν, να κάνεις την αναβάθμιση στο tablet!

Κάψε το iso σε DVD, φύλαξε το κωδικό του windows8pro και περιμένεις να σου έρθει το tablet!

Απλά δε ξέρω, αν πρέπει ο κωδικός να έχει ενεργοποιηθεί πριν τις 31 του Γενάρη, για να ισχύει!

Έφτιαξα καινούριο desktop μηχάνημα πρόσφατα, και προσπάθησα να περάσω το κλειδί των 8 που είχα αγοράσει από άλλο pc. Δε μου το δέχτηκε. Γιατί; Πολύ απλό. Όταν πας στο site σου κατεβάζει ένα πρόγραμμα, για να δει ότι έχεις όντως xp/vista/7 και ενεργοποιημένη άδεια για να σε αφήσει να κατεβάσεις το κλειδί. Αλλά το κλειδί βγαίνει σύμφωνα με το κλειδί που έχει περαστεί στο υπάρχον pc. Οπότε, άμα πας σε ένα pc με άλλο κλειδί θα σου χτυπήσει.

Επίσης, και σωστό να ήταν αυτό που έλεγες παραπάνω, μάλλον εννοείς φλασάκι, γιατί τα tablet δεν έχουν υποδοχή για DVD. Στο πρόγραμμα που σου κατεβαίνει για να σε αφήσει να αγοράσεις το κλειδί με 30 euro σου έχει επιλογή να τα βάλεις στο φλασάκι για να κάνεις την εγκατάσταση από εκεί (αλλά και σε ISO). Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ φλασάκι. Πιο γρήγορο, καμία φθορά, όπως με τα DVD, που μπορεί να σου γρατσουνιστεί και να ψάχνεσαι στην εγκατάσταση (το έχω πάθει).

Δημοσ.

Έφτιαξα καινούριο desktop μηχάνημα πρόσφατα, και προσπάθησα να περάσω το κλειδί των 8 που είχα αγοράσει από άλλο pc. Δε μου το δέχτηκε. Γιατί; Πολύ απλό. Όταν πας στο site σου κατεβάζει ένα πρόγραμμα, για να δει ότι έχεις όντως xp/vista/7 και ενεργοποιημένη άδεια για να σε αφήσει να κατεβάσεις το κλειδί. Αλλά το κλειδί βγαίνει σύμφωνα με το κλειδί που έχει περαστεί στο υπάρχον pc. Οπότε, άμα πας σε ένα pc με άλλο κλειδί θα σου χτυπήσει.

Επίσης, και σωστό να ήταν αυτό που έλεγες παραπάνω, μάλλον εννοείς φλασάκι, γιατί τα tablet δεν έχουν υποδοχή για DVD. Στο πρόγραμμα που σου κατεβαίνει για να σε αφήσει να αγοράσεις το κλειδί με 30 euro σου έχει επιλογή να τα βάλεις στο φλασάκι για να κάνεις την εγκατάσταση από εκεί (αλλά και σε ISO). Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ φλασάκι. Πιο γρήγορο, καμία φθορά, όπως με τα DVD, που μπορεί να σου γρατσουνιστεί και να ψάχνεσαι στην εγκατάσταση (το έχω πάθει).

Αγόρασα άδεια και έκανα κανονικά upgrade, από λάπτοπ με λογισμικό του "θείου" και μάλιστα χωρίς να είναι με κλειδί σπασμένο και με τις κλασσικές προειδοποιήσεις ότι έπεσα θύμα και μπλα μπλα ...!

Έγινε κανονικότατα το upgrade και η άδεια ενεργοποιημένη κανονικά!

Έτσι κι αλλιώς, τον κωδικό στο στέλνει σε email πριν καν ξεκινήσει τη διαδικασία αναβάθμισης!

Ο λόγος που δε στο δέχτηκε, είναι γιατί δεν υπήρχε λογισμικό στο pc για να κάνει upgrade και όχι επειδή δεν αναγνώρισε το κλειδί του προηγούμενου pc!

Δημοσ.

Με τα 8 αλλα την απλη εκδοση,

Αυτο που ξερω ειναι οτι η αναβαθμιση γινεται πανω σε 7ρια,XP,Vista και οχι πανω απο ηδη 8ρια,και οπως λες πρεπει να εχω βαλει τα 7ρια στο tablet να τα ενεργοποιησω κανονικα και να λαβω την προσφορα με 15 ευρω και αυτα μεχρι 31 Γεναρη αλλιως τζιφος μετα.

Αρα δεν γινεται μου φαινεται,ψαχνω να βρω κανα πλαγιο τροπο αλλα δεν.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως γίνεται!

Αλλά:

" If you purchase a new PC with Windows 8 preinstalled and you later upgrade that PC with Windows 8 Pro Pack, Windows 8 Media Center Pack, a volume license edition, or a retail edition, you will no longer be able to install apps that are provided exclusively from your PC manufacturer through the Windows Store."

Δημοσ.

Εγω την εχω ηδη σε iso την 8 Pro,απλα το θεμα ειναι τον κωδικο πως θα τον παρω,με ποια διαδικασια ετσι ωστε να βαλω απο usb στο tablet τα 8 pro.

Δηλαδη να κανω αγορα μεσω δευτερου λαπτοπ η δευτερου ντεσκτοπ μου τα 8 αφου εχω ενεργοποιησει/εγκαταστησει τα 7 και με τον κωδικο θα μπορω να το βαλω στο tablet αργοτερα.

Θα γινει λες!?

Για αυτο ελεγα να βαλω τα 7 και μεσα απο το tablet να κανω την αναβαθμιση/αγορα των 8ριων.

Αλλα τζιφος δυστυχως με τις ευλογιες της Asus :angry: :angry:

Δημοσ.

Σε πόσα pc μπορεί να μπει το κλειδί του media center; Γιατί θέλω να το βάλω και στο laptop και στο desktop...

Και επίσης, το κλειδί που έχω βάλει στο desktop θα αλλάξει με το κλειδί που μου έχει έρθει από το media center;

Δημοσ.

Σε πόσα pc μπορεί να μπει το κλειδί του media center; Γιατί θέλω να το βάλω και στο laptop και στο desktop...

σε ενα ανα pc και ξεχωριστο κωδικο που λαβεις πχ αλλα απο ενα δευτερο email σου,και οχι το ιδιο με οποιο ελαβες το πρωτο pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...