Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ο Gates εχει φυγει απο την MS εδω και χρονια. Ο υδροκεφαλος Ballmer κανει κουμαντο τωρα.

παραμένει Chairman νομίζω και ο Ballmer CEO...

Δημοσ.

ωραια θα πάρω οσο το δυνατον πιο πολλα windows 8 γίνεται και θα τα πουλαω 80Ε :P

οσο για την είδηση τι να πω...
μετα θα ψάχνονται γιατι μεγαλωσε το κομμάτι στη πίτα στην apple και στην google

Δημοσ.

Και όλοι θα προλάβουν... Μήπως διασπείρει τη φήμη για να τρέξουν τις επόμενες μέρες όλοι να πάρουν "ό,τι έχει απομείνει" και να γίνει πιο ψηλός ο πύργος του κέρδους;...

Προφανώς και δεν θα "προλάβουν" όλοι αλλά θεωρώ ότι, οι περισσότεροι απ' όσους δεν θα "προλάβουν", θα το έχουν κάνει κατ' επιλογή τους. Μια επιλογή τους όμως που, τις περισσότερες φορές, θα είναι αποτέλεσμα κακής για αυτούς εκτίμησης από τυχόν αρνητικούς όσο και αβάσιμους επηρεασμούς.

Και ναι, μπορεί τελικά να είναι απλώς "φήμες" είτε η οριστική ημερομηνία λήξης της προσφοράς είτε, πολύ πιο πιθανά, το ύψος της κανονικής τιμής τους μετά.

Και ναι, αν γίνει έτσι, θα γίνει σκόπιμα ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο και κυρίως πιο άμεσα, ο πύργος κέρδους της Microsoft. Όμως ούτε ασυνήθιστο είναι σα μέθοδος ούτε και τίποτα τραγικής μορφής απάτη και, το τελευταίο, το λέω απλά βάσει κάποιων αριθμών.

Δηλαδή τι κι αν, αντί στις 1/2/2013, το κάνουν στις 15/2/2013 ή και στις 1/4/2013;;;

Ή τι κι αν αντί να ανέβουν στα 150€ ή 200€, ανέβουν στα 60€ ή 80€;;;

Πάλι δε θα μας σύμφερε (όσους γενικότερα θα τα θέλαμε βέβαια) να τα αγοράσουμε π.χ. τώρα που είναι στα σίγουρα μόνο 30€ (ή και 15€);;;

Επί της ουσίας δηλαδή, για εμάς, θα άλλαζε τίποτα σημαντικό;;;

Δε λέω πως το προτιμώ να γίνει με αυτόν τον τρόπο, του ψαρέματος αλλά, μάλλον και μικρό το κακό μας σε σχέση με το όφελός μας.

Δημοσ.

έβαλα τα windows 98 και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

εισαι δλδ 90 χρονια μπροστα,στο μελλον??? :ρ

ツ Insomniⓐ App!☜

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο καιρό που είναι φτηνό μας λένε οτι πουλάνε το ίδιο με τα 7 που ήταν πολύ ακριβότερα. Τώρα που εξισώνονται οι τιμές να δούμε πόσο θα πουλάνε.

Δημοσ.

ή θα μείνετε σε win7 μιας και δεν θα αυτοκαταστραφεί το PC επειδή βγήκαν τα 8...

Αυτο ακριβως θα κανω, windows 8 μονο αμα παρω ταμπλετα η ultrabook με οθονη αφης.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως θα κανω, windows 8 μονο αμα παρω ταμπλετα η ultrabook με οθονη αφης.

Δλδ, αν πάρεις λάπτοπ χωρίς οθόνη αφής,θα κτυπησεις,ένα downgrade σε 7?

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν αλλά τα αγόρασα και τα δοκίμασα για αρκετό καιρό για να έχω καλύτερη άποψη.

Τα παιχνίδια δεν παίζουν όπως έπαιζαν πριν και το metro είναι πολύ βαρετό και δεν μου αρέσει ούτε αισθητικά.

Από μένα θα παρουν τον π...λο.

νομιζω οτι πηραν ηδη αυτο που ηθελαν.. :devil: 

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάμε σε Mac η Linux  :P

η μένουμε στα 7 :P

Δλδ, αν πάρεις λάπτοπ χωρίς οθόνη αφής,θα κτυπησεις,ένα downgrade σε 7?

εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα μετά από  δυόμιση βδομάδες συμβίωσης με τα 8 πήραν πόδι.....

μόνο και μόνο άσχημο interface χωρίς aero μου αρκούσε.... (το metro πίρε ποδιά την πρώτη εβδομάδα με το προγραματακι start is back που το αφαιρεί τελείως) για το aero και άσχημα κουμπάκια κλπ δεν βρήκα τπτ και πήραν πόδι στην τελικη.......

πέρα απο interface και ενα μικρο κόπο στην πλήρες απενεργοποίηση uac δεν παρατήρησα...... interface πάντως είναι αίσχος....... (για desktop μηχανήματα τουλάχιστον)

Δημοσ.

έβαλα τα windows 98 και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Sent from my iPhone using Insomnia

εισαι δλδ 90 χρονια μπροστα,στο μελλον??? :ρ

ツ Insomniⓐ App!☜

Μάλλον 15 χρόνια πίσω μιας και τα 98 ήταν η έκδοση πριν τα μιλενιουμ. Πάντως η Ms το έχει 1-1 στα λειτουργικά 95 μαπα 98 καλα μιλενιουμ κλαφτα ΧΡ σούπερ Vista σvista 7 σούπερ περιμένω την έκδοση μετά τα 8 όταν η ms καταλάβει ότι άλλο κινητό άλλο ταμπλετ κι άλλο pc. Εκτός αν βγει ενδιάμεσα Android για pc και πάμε γι αλλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...