Προς το περιεχόμενο

windows 8 αναλυση οθονης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα σημερα σε dual boot μαζι με τα 7 τα 8 enterprize edition 64bit.εχω το παρακατω συστημα

mobo   asus m4a77td

cpu   phenom 2 x4 955

gpu   asus eah5450 1gb

ram 8gb ddr3

monitor   lg ips224  21,5'' full hd

drivers για την μητρικη δεν υπαρχουν,υπαρχουν για την καρτα γραφικων.εκανα εγκατασταση βαζω αναλυση

1920χ1080   αλλα δεν μου πιανει ολη την οθονη οπως στα 7!!δεν υποστηριζουν full hd τα 8???μου εχουν σπασει τα νευρα!

post-135653-0-86523800-1358546488_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

πήγαινε στο control panel των drivers της Radeon και παίξε με το overscan στα scaling options μέχρι να γεμίσει η οθόνη...

Δημοσ.

το εψαχνα πριν αυτο αλλα δεν με αφηνε να το κανω.θα το δοκιμασω και θα σου πω.γενικα δεν μπορω να καταλαβω την φιλοσοφια αυτων των windows.κανα κολπο να επαναφερουμε το start υπαρχει?στην διαχειριση συσκευων μου λεει οτι ολα τα drivers ειναι ok.πως γινεται αυτο αφου εγω μονο της καρτας γραφικων βρηκα.ουτε προσεξα στο windows update να εκανε install τιποτα drivers για τα υποσυστηματα της μητρικης.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν φταίνε τα win8 για το πρόβλημα του topic, είναι κλασικό κουσούρι των Catalyst με το hdmi...

για το παλιό start menu θα πρέπει να βάλεις κάποιο προγραμματάκι όπως πχ το classic shell, η MS δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχει κάποια επιλογή...

Δημοσ.

τι να κανω δηλαδη να βαλω vga καλωδιο μπας και δουλεψει?αλλιως θα φανε ενα delete ετσι οπως μπηκαν θα βγουν.παπαριες της ms.λειτουργικο παρα λειτουργικο θα βγαζει της προκοπης!

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις πέρασει τους τελευταίους Catalyst για την Radeon σου?

γιατί έβαλες τα win8 αφού δεν σου αρέσει το νέο start menu ui?

Δημοσ.

τους τελευταιους εχω βαλει.τα εβαλα να τα δοκιμασω αλλα δεν βλεπω προκοπη....

Δημοσ.

εμενα εχει  αλλο catalyst και δεν τις εχει αυτες τις επιλογες.εχει ενα amd vision engine control center

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό έβαλα και τα 2 screenshot όμως...

στο 2ο που είναι η περίπτωση σου δλδ, η μπάρα δεν μετακινείται?

Δημοσ.

δεν μου βγαζει αυτο το catalyst.εσυ εχεις αλλο.εκανα απεγκατασταση τους οδηγους αυτους που ειχα κατεβασει απο το την asus και κατεβαζω απο την amd τωρα.

Δημοσ.

που ειναι αυτο δεν το βρισκω με την μπαρα!

το βρηκα επιτελους!!!θενκ γιου!εβαλα τους drivers της amd και ειναι οκ.τωρα οδηγους για την μητρικη που θα βρω????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...