andrikos66 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 λοιπον εχω το i920 σε asus p6t και σ'αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808638 και εχω προβλημα με την θερμοκρασια γενικα παραγγειλα καινουργια ανεμηστηρακια συνολικα 5 χωρανε στο κουτι πηρα 3 απο αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807938 και 2 απο αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664414 και θελω να βαλω μια ψυκτρα λεω για αυτην http://www.skroutz.gr/s/2113451/Thermalright-Silver-Arrow-SB-E-Extreme.html η να παω σε υδροψυξη? και κατι αλλο στο cpu-z το speed core δεν ειναι σταθερο γιατι γινεται αυτο?
GothmogGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το έχεις καθαρίσει οτέ εσωτερικά το κουτι, μηπως η ψύκτρα έχει πιάσει χαλακι σκονης, μηπως δεν παταει καλα, μηπως υπαρχει καποιο θεμα με τον ανεμηστήρα της? Εισαι κλοκαρισμένος? Από εκει και πέρα τα εξτρα ανεμηστήρια δεν θα κανουν θαυματα... και μαλλον μονο τον θόρυβο θα σου αυξήσουν και τα συγκεριμένα υπερβολικά πολυ!.... Η συχνότητα είναι λογικό να παίζει.... όταν ο επεξεργαστής δεν ζορίζεται ριχνει τα ρολογια του για εξοικονομηση ενέργειας!
andrikos66 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 καθαρισα τα παντα αλλαξα και παστα απλως τα μαμα ανεμηστηρακια ειναι μουφα το πολυ 30cfm να αποδιδουν
GothmogGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Και ειπες να πας στο αλλο ακρο στα 110 cfm και σε ένα κουτι ασπιρινες για τον πονοκέφαλο!! Δεν θα σε σώσουν οι ανεμηστήρες για το κουτι! Τι θερμοκρασίες εχεις?
andrikos66 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 βαραω κοντα στο 50αρη απλως χρειαζεται και μια καλη ροη αερα σε συνδιασμο με μια καλη ψυκτρα και ειμαι αναμεσα σε αεροψυκτρα η αυτες τις απλες της υδροψυξης της corsair H60 H70 κτλ η την thermarlirght silver arrow η κατι αλλο και εννοειται ολα αυτα για oc
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κατ'αρχην το 50ρι δεν είναι υπερθέρμανση είναι μια load λογική θερμοκρασία. Από την άλλη φυσικά και όχι μόνο εσύ,όσοι έχουν σκοπό να κλοκαρουν χρειάζονται καλή ψήκτρα. Προσπάθησε να φτιάξεις μια ομαλή ροη αέρα με λιγη πίεση,με εισαγωγή εμπρός χαμηλά και εξαγωγή πίσω ψηλά,μην ανακατεύεις την τράπουλα με άπειρα fan που θα σου προσθέσουν μόνο θόρυβο,κανε πειράματα και βρες την χρυσή τομή.
ninos30 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου έχεις σκοπό να βρεις τα απόλυτα όρια του επεξεργαστή σου και σκέφτεσαι για την Silver-Arrow; Με τα μισά χρήματα μπορείς να πας σε ψύκτρα που θα σου έχει τον επεξεργαστή 2-3 βαθμούς πιο ζεστό από την AS, και θα είναι συγχρόνως και μισή σε μέγεθος για να την βολέψεις καλύτερα. πχ Thermalright True Spirit140, ή Scythe Mugen rev3 (πολύ πιο ογκώδης από την TS και ελαφρώς χειρότερη). Και δεν θα σου γεμίσει το κουτί. Να σου απαντήσω πάντως και σε αυτό που ρωτάς, η SA σίγουρα αποδίδει καλύτερα από Η60-70 αλλά και από την 80. Μόνο με την 100 συγκρίνεται, η οποία είναι λίγο καλύτερη. Κατά τα άλλα ότι σου λένε τα παιδιά. Ακύρωσε τα fans (ειδικά τα 80αρια), πάρε πρώτα την ψύκτρα που θα αποφασίσεις, δες που είσαι και ανάλογα πράξε. Με δύο καλά 120αρια θα κάνεις την δουλειά σου πάρα πολύ καλά.
stathis97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγω σου προτεινω να παρεις 1)Μια καλη Αερόψυχτρα (COOLER MASTER V8 την εχω εδω και 1.5 χρονια περιπου στον q6600 και κανει πολυ καλη δουλεια την ειχα βαλει επειδη το καλοκαιρι το pc ανεβαζε πολυ υψηλες σε games και σώθηκα..)(δες και την NOCTUA NH-D14 πρεπει να ειναι πολυ καλη επισης.. 2)Μια καλη Thermal Paste (Προτεινω Arctic Silver) Αυτη τι στιγμη ολες οι θερμοκρασιες cpu 4 πυρηνων ειναι απο 30C και κατω και εχω να αλλαξω παστα 1.5 χρονο
andrikos66 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δηλ πια ψυκτρα θα προτεινες και με ποσα cfm να δουλευε το κουτι μπρος πισω κα πλαγια?
GothmogGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δινεις πολύ σημασείς σε πράγματα που δεν θα έπρεπε να δίνεις.... Οι ανεμιστήρες που έχεις επαρκούν για να δώσουν μια σωστή ροή αέρα στο κουτί σου... Ειδικά αμα βάλεις ανεμηστήρες στο πλαινο καπάκι θα την χαλάσεις κιόλλας. Απο εκει και πέρα 60 βαθμοί δεν είναι απολύτως τπτ για τον 920... ειδικά αν μιλάμε και για σχετικό load... Τωρα ναι αν θες να κλοκάρεις χρειάζεσαι μια ψήκτρα ... και για νορμάλ καταστάσεις η true spirit που πρότεινε ο Nino ειναι υπεραρκετη.
andrikos66 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον αγορασα την true spirit 140 ειδα μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασιες και αυτο που μου αρεσε ειναι οτι εχει ριξει την θερμοκρασια στην gpu κατα 10 βαθμους. κατι αλλο αυτην την στιγμη με την true spirit 140 με i7 920 asus p6t τροφοδοτικο 800watt ram muskin 2000hz το μηχανημα μεχρι ποσο μπορω να το overclakarw και αν μπορειτε να μου στειλεται καποιο link με οδηγο για overclocking?
paularas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 πόσο μεγάλη διαφορά είδες? σε idle πόσο και σε load πόσο? δλδ είσαι 30 idle και 40-45 λογικό load? όσο για το o/c έχει άπειρους οδηγούς να ψάξεις και στο forum μας και στο net. Απλά πρώτα απ όλα δες μέσω cpuz εάν είναι τύπου C0 ή D0 για να ακολουθήσεις τα ανάλογα guides
andrikos66 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 πριν cpu κοντα στα 50 gpu 55 μετα cpu 30 gpu 45 οι μετρησεις ειναι στο turbo boost με η χωρης ψυκτρα δεν ειναι oc το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα