mr.boor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω φορματ στο λάπτοπ Toshiba Satellite L300D-10B. Όταν το είχαμε αγοράσει δεν είχε και το CD, το product key είναι κολλημένο από κατώ! Πως μπορώ να κάνω φορματ? Να σημειώσω ότι μπήκα στο bios αλλά δεν βρήκα κάποια σχετική εντολή.. ή ίσως να μην την είδα!! Μιλάμε για windows vista!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ (εκτος αν ειναι μεταχειρισμενο και εχει πειραχτει) και ειναι ηδη με προεγκατεστημενα windows μεσα...και οπως λες vista...δημιουργουνε ενα backup...που μπορεις να κανεις ολικη επαναφορα το laptop και να γινει οπως το αγορασες...μεσα στα windows θα εχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα που θα κανει αυτην την δουλεια...ψαξτο αλλιως οταν ανοιγεις το laptop πατας το f11 νομιζω εκτος αν ειμαι λαθος και ειναι αλλο κουμπι...αλλιως...αν θες αλλο λειτουργικο χωρις cd εγκαταστασης δεν γινεται να κανεις format
mr.boor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το μόνο που έχω βρει είναι επαναφορά του συστήματος! Όμως μέχρι τις τελευταίες ενημερώσεις και όχι από την αρχή αρχή!! Α, καινούργιο έχει αγοραστεί από κατάστημα!! Που μπορεί να κρύβεται? ή που είναι και δεν το βλέπω?
mr.boor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το βρήκα!! Λοιπόν επειδή όλο και κάποιος μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα: Κάνεις το εξής : Έναρξη--> Όλα τα προγράμματα--> Toshiba--> Recovery disc creator Μιλάω για την δικιά μου περίπτωση...Αν και πιστεύω ότι και σε άλλα λάπτοπ πάνω κάτω κάπως έτσι θα γίνεται!! ΥΓ. πάνω που βρήκα την λύση, βρήκα και τα win7 του "θείου", οπότε κομπλέ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα