Kina23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος του insomnia αλλά αρκετό καιρό επισκέπτης. Ήρθε κι εμένα λοιπόν η σειρά μου να ζητήσω την βοήθειά σας σχετικά με την αγορά νέας συσκευής. Έμαθα πριν λίγες ημέρες ότι η επιδότησή μου καλύπτει συσκευές όπως Samsung galaxy s3, Sony xperia T kai HTC one X. Κοιτάω διάφορα reviews & benchmarks και για τις 3 αυτές συσκευές αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλήξω. Τώρα έχω το Sony ericsson xperia Arc, μου αρέσει το xperia T καλή camera καλός επεξεργαστής καλή οθόνη αλλά μήπως πρέπει να εμπιστευτώ την Samsung αυτή τη φορά; Thanks in advance.
Beerloah Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς ανάλυση, από αυτά που ανέφερες - Samsung galaxy s3. Παραμένει ένα από τα καλύτερα smartphones, με άριστα χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής. Για πολλούς η καλύτερη επιλογή ακόμα και αυτή τη στιγμή, your choice! Καλή επιλογή εύχομαι.
Kina23 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Είναι μεγάλος πειρασμός η 13Mp camera του T. κι από ότι έχω δει ο επεξεργαστής μπορεί να μην είναι quadcore όπως του s3 αλλά πολλοί λένε ότι ρολάρει καλύτερα. Αυτό που με προβληματίζει στο s3 είναι το υλικό κατασκευής του που είναι παρόμοιο με αυτό του xperia arc που έχω τώρα. Εκτός από αυτά τα 3 έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη συσκευή;
danaz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 εγώ θα σου πρότεινα το xperia T για την κάμερα, για την JB, για το πολύ καλό design που στο χέρι δίνει πολύ καλό grip, κα...
spurakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 galaxy s3.η φωτογραφικη του xperia t δεν φαινεται για 13αρα.Εχω δει αρκετες φωτογραφιες και απογοητευτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα