Unforgiven21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα σας, λοιπον αν γνωριζετε απο λογισμικα android και συγκεκριμενα για το samsung galaxy ace, θελω να σας ρωτησω τα εξης: σημερα εβαλα μια τομ καινουργια που βρηκα στο ιντερνετ και ολα καλα μεχρι που χτυπαει το κινητο...το σηκωνω και μολις λεω ναι, δεν ακουγα τιποτα κλεινουν με ξαναπαιρνουν παλι τιποτα...και τοτε διαπιστωσα οτι κατι φταει...πηγαινω σπιτι αλλαζω ολους τους kernels που βρηκα μπροστα μου και ολα τα stock firmwares...παλι τιποτα...κανω unroot, παλι root>...παλι τιποτα....εχω φλασαρει και μεσω odin....τιποτα....τα εχω δοκιμασει ολα....δεν ξερω πραγματικα τι φταει...το πηγα σε τεχνικο και πριν το ανοιξει να μου αλλαξει ακουστικο νομιζοντας οτι φταει αυτο...το ελεγξε με κατι και μ ειπε πως δεν ειναι προβλημα ακουστικου αλλα λογισμικου...μηπως ξερετε απο αυτα να με βοηθησετε σας παρακαλω;;το κινητο δουλευει μια χαρα...εκτοσ απο το ακουστικο...αυτο...παρακαλω απαντηστε μου...
foutzos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να πειραξεις το λογισμικο απο το κινητο..
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Βαλε ενα stock firmware και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Αν δε λειτουργησει δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμα λειτουργικου το προβλημα σου.
Unforgiven21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 παιδια εβαλα και το stock firmware παλι τιποτα....ελεος δηλαδη...τι να κανω;;απο τον γερμανο μου ειπανε θα σταλει στην αθηνα αν το παω και με 25 ευρω θα το φτιαξουνε...ισχυει;;τι αλλο παραπανω θα κανουνε δηλαδη;;:/
foutzos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 παιδια εβαλα και το stock firmware παλι τιποτα....ελεος δηλαδη...τι να κανω;;απο τον γερμανο μου ειπανε θα σταλει στην αθηνα αν το παω και με 25 ευρω θα το φτιαξουνε...ισχυει;;τι αλλο παραπανω θα κανουνε δηλαδη;;:/ ναι στειλτο σε αντιπροσωπεια της samsung με τον γερμανο εκτος κ αν εχεις ακομα εγγυηση οποτε πηγαινε ψαξου εκει που το αγορασες.
Unforgiven21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 θα το στειλω αντιπροσωπεια...αλλα φοβαμαι αν θα το φτι;;αξουν η οχι....δε ξερω γιατι εχω κανει τα παντα...τι παραπανω α του κανουνε αυτοι;;;
foutzos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 θα το στειλω αντιπροσωπεια...αλλα φοβαμαι αν θα το φτι;;αξουν η οχι....δε ξερω γιατι εχω κανει τα παντα...τι παραπανω α του κανουνε αυτοι;;; ε όλο και κατι θα ξέρουν που δεν ξέρεις εσυ ..ειδικοί ειναι!!
Unforgiven21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 το ελπιζω...ελπιζω να φτιαχτει...βεβαια υπαρχει και περιπτωση να μου το στειλουν παλι πισω...ε;
foutzos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 το ελπιζω...ελπιζω να φτιαχτει...βεβαια υπαρχει και περιπτωση να μου το στειλουν παλι πισω...ε; δεν νομίζω απ τη στιγμή που το στειλες σε αντιπρόσωπεια δεν νομίζς να μην ξέρουν πως να φτιάξουν δικο τους τηλέφωνο.. τώρα πόσα θα σου πάρουν είναι αλλο θέμα..
Unforgiven21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 μαλιστα...οκ φιλαρακο μου σε ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα