Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω τα windows 7 ultimate(απο τον θειο) στο pc μου.

Εδω και περιπου 2 μηνες μου εμαφανιζει(ισως και παραπανω) το κλασσικο μηνυμα κατω δεξια στν επιφανεια εργασιας μου οτι <<windows 7 build 7601 αυτο το αντιγραφο των windows δεν ειναι γνησιο>>.

Τ θεμα ειναι  παρ'ολο που εχω αυτο το μηνυμα συνεχως,δεν μου ζητα ποτε να εισαγω το κλειδι των windows για ενεργοποιηση,κανω κανονικα updates και τα σχετικα χωρις κανενα προβλημα.

Μια φορα που μου ειχε εμφανιστει αυτο το μηνυμα σε αλλο [pc μετα απο λιγο καιρο ειχα την μαυρη οθονη,αλλα τωρα τιποτα....οποτε ερωτω πως φευγει τουτο το μηνυμα????

Δημοσ.

εχω τα νομιμα απο το δωρεαν λογισμικο που δινει η microsoft στους φοιτητες...δεν θελ να κανω format...ομως.

Μπορω να περασω το κλειδι σε αυτα που εχω?Κ αν ναι πως μιας και δεν μου χει καμια τετοια επιλογη σε αυτα που εχω.

Δημοσ.

το χα βαλει...το εκανα και απεγκατασταση απλα δε μου βγζει τετοια επιλογη οταν παω  στην διαχειριση συσκευων.

Δημοσ.

Καταρχήν το αυθεντικό κλειδί που έχεις είναι για Ultimate?  Από το dreamspark δε νομίζω να είναι κάτι παραπάνω από Professional. Αν το κλειδί δεν αντιστοιχεί στην έκδοση windows που έχεις εγκατεστημένη δε μπορεί να μπει. (δε ξέρω αν υπάρχει κάποια πατέντα που να το αναγκάζει να μπει όμως  :P )  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...