fitifititis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι καλυτερο Motorola ATRIX 4G MB860? http://www.bestprice.gr/item/2151187802/motorola-atrix-mb680#item-prices Χειρότερος επεξεργαστής, Android Gingerbread και δεν έχει και ραδιόφωνο.
mpokwsths Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εννοείται ότι είναι χειρότερο το Motorola. Από την άλλη δε θεωρώ τρελή ούτε την προσφορά του Huawei όταν έχουν παίξει Galaxy SII στα 269 και Asus Padfone στα 270€. Μόνο και μόνο η ελάχιστη εσωτερική μνήμη και η custom υποστήριξη που δεν έχει το Huawei... 1
stathis97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι καλυτερο Motorola ATRIX 4G MB860? http://www.bestprice.gr/item/2151187802/motorola-atrix-mb680#item-prices http://versusio.com/en/huawei-ascend-p1-vs-motorola-atrix-4g edit:Κάνει λάθη στη σύγκριση. Το Huawei δεν έχει NFC και έχει dual led flash που αναφέρει πως δεν έχει... δικιο εχεις fitifititis δεν το προσεξα..
fitifititis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εννοείται ότι είναι χειρότερο το Motorola. Από την άλλη δε θεωρώ τρελή ούτε την προσφορά του Huawei όταν έχουν παίξει Galaxy SII στα 269 και Asus Padfone στα 270€. Μόνο και μόνο η ελάχιστη εσωτερική μνήμη και η custom υποστήριξη που δεν έχει το Huawei... Το Huawei όμως είναι φθηνότερο από 269 ευρώ, έχει δυνατότερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη ανάλυση από το SII. Δεν έχει όπως λες τα 16GB, αλλά στους περισσότερους φτάνουν τα 32 της microSD, η custom υποστήριξη με την εσωτερική μνήμη του είναι τα μόνα του ελαττώματα. Τελευταίο και σημαντικότερο, δεν βρίσκεις πουθενά εδώ και πολύ καιρό SII και Padphone σε αυτές τις τιμές...
silmarien Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Asus Padfone στα 270€.Εντελώς τυχαίο ήταν αυτό... Δεν παίζει να ξαναγίνει κάτι τέτοιο σύντομα.
fitifititis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 http://versusio.com/en/huawei-ascend-p1-vs-motorola-atrix-4g Κάνει λάθη στη σύγκριση. Το Huawei δεν έχει NFC και έχει dual led flash που αναφέρει πως δεν έχει...
kostas123pao Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εννοείται ότι είναι χειρότερο το Motorola. Από την άλλη δε θεωρώ τρελή ούτε την προσφορά του Huawei όταν έχουν παίξει Galaxy SII στα 269 και Asus Padfone στα 270€. Μόνο και μόνο η ελάχιστη εσωτερική μνήμη και η custom υποστήριξη που δεν έχει το Huawei... To Huawei είναι ανώτερο από το SII. Όποιος θέλει ας διαβάσει τις εντυπώσεις χρηστών που το έχουν εδώ για να δει για τι κινητό μιλάμε. 1
calico Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μακρυά από huawei παιδια, μπορεί να ετυχα στη περίπτωσή άλλα έστειλα το Χ5 μου για σέρβις μιας κ είχε το γνωστό πρόβλημά με σκόνη στη δεξιά πάνω γωνία 2 φορές κ τις δυο με ρίξανε ακυρω με υγρασία στη πλακέτα που δεν υπήρχε περίπτωσή να έγινε από μένα ! Αποτέλεσμά: μπόλικα μαλώματα , με λέγανε έμμεσα ψεύτη ότι εγώ εγώ έβαλα τη υγρασία μεσα κ το Κινητο αν κ δεν είχε ούτε μισό πρόβλημά γύρισε χωρίς να συνδέσουν τη κεραία gps, κ να αδειάζει μέσα σε μίση μέρα! Χαμένα 200 Ευρω χωρίς να το χαρώ καλά καλά! Πραγματικα μακρυά παιδια +1 Το ιδιο με huawei sonic
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Σε σχέση με το Xperia S τι λέει αυτό το κινητό;Ήμουν κάτοχος Xperia S αλλά δυστυχώς μου το κλέψαν και είμαι στην αναζήτηση νέου κινητού...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 και γιατι να μην παρεις αυτο? http://www.gsmarena.com/motorola_razr_xt910-4273.php
fitifititis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 και γιατι να μην παρεις αυτο? http://www.gsmarena.com/motorola_razr_xt910-4273.php Αυτό κάνει 100 ευρώ παραπάνω από το P1
mpokwsths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το Huawei όμως είναι φθηνότερο από 269 ευρώ, έχει δυνατότερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη ανάλυση από το SII. Δεν έχει όπως λες τα 16GB, αλλά στους περισσότερους φτάνουν τα 32 της microSD, η custom υποστήριξη με την εσωτερική μνήμη του είναι τα μόνα του ελαττώματα. Τελευταίο και σημαντικότερο, δεν βρίσκεις πουθενά εδώ και πολύ καιρό SII και Padphone σε αυτές τις τιμές... Φθηνότερο; 253 με τα μεταφορικά; Συν πόσο; Πόσο θα δώσεις για μία 16άρα (τουλάχιστον) SD γρήγορη κάρτα; Και πάλι θα έχεις χώρο αποθήκευσης με ταχύτητες στο 1/3 από την internal nand του κινητού. Ανάλυση; Έχει pentile matrix η οθόνη. Κοινώς, έχει μάλλον χαμηλότερη πραγματική ανάλυση (αριθμός subpixels) από το Galaxy SII, το οποίο έχει κανονική RGB συστοιχία. Δε λέω ότι δε θα είναι καλή η οθόνη του Huawei, αλλά υψηλότερη ανάλυση δεν έχει. Από την άλλη το Galaxy SII έχει ελαφρώς καλύτερη GPU. Εντελώς τυχαίο ήταν αυτό... Δεν παίζει να ξαναγίνει κάτι τέτοιο σύντομα. Αντίθετα, θα γίνονται συνέχεια αυτά. Όπως έγινε ξεστοκάρισμα στο Padfone 1 επειδή έχει κυκλοφορήσει το Padfone 2. Είμαστε προ των πυλών νέας γενιάς smartphones με FullHD οθόνες και οκταπύρηνους επεξεργαστές. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα τέρατα με τον τετραπύρηνο Snapdragon S4. Οπότε θα δούμε σύντομα ξεστοκάρισμα σε Tegra 3 και σε διπύρηνους Snapdragon S4... Επιμένω στην άποψη μου, πρόκειται για παλιό hardware (ίδιο chipset με το Galaxy Nexus περισσότερο πιεσμένο στα 1,5Ghz, το οποίο έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1 χρόνο και 2 μήνες) με σχεδόν καθόλου εσωτερική μνήμη (2,3 αξιοποιήσιμη από το χρήστη). Είχε αρχική σχετικά χαμηλή τιμή και τώρα στη δύση της ζωής του προσφέρεται σε καλή τιμή, προσφορά δεν ξέρω αν θεωρείται. Άσε που είναι και Huawei (έχω πολύ άσχημη γνώμη για αυτή την εταιρία και την εδώ αντιπροσωπεία, από τα router τους μέχρι κινητά). Πολύ περισσότερο προσφορά ήταν αυτό (ίδια οθόνη, σχεδόν ίδιο chipset, χαμηλότερα χρονισμένο) όταν είχε παίξει στα 208€ από ελληνικό μαγαζί. 1
loukats13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Με ενδιαφέρει και εμένα πολύ το κινητό, απ' ότι διαβάζω η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή. Στο μόνο θέμα που έχω ενδοιασμό είναι η αγορά απο εξωτερικό (Γαλλία), σε συνδυασμό με το πολλές φορές απαράδεκτο service της Huawei εδώ στην Ελλάδα...
zapermania Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φθηνότερο; 253 με τα μεταφορικά; Συν πόσο; Πόσο θα δώσεις για μία 16άρα (τουλάχιστον) SD γρήγορη κάρτα; Και πάλι θα έχεις χώρο αποθήκευσης με ταχύτητες στο 1/3 από την internal nand του κινητού. Ανάλυση; Έχει pentile matrix η οθόνη. Κοινώς, έχει μάλλον χαμηλότερη πραγματική ανάλυση (αριθμός subpixels) από το Galaxy SII, το οποίο έχει κανονική RGB συστοιχία. Δε λέω ότι δε θα είναι καλή η οθόνη του Huawei, αλλά υψηλότερη ανάλυση δεν έχει. Από την άλλη το Galaxy SII έχει ελαφρώς καλύτερη GPU. Αντίθετα, θα γίνονται συνέχεια αυτά. Όπως έγινε ξεστοκάρισμα στο Padfone 1 επειδή έχει κυκλοφορήσει το Padfone 2. Είμαστε προ των πυλών νέας γενιάς smartphones με FullHD οθόνες και οκταπύρηνους επεξεργαστές. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα τέρατα με τον τετραπύρηνο Snapdragon S4. Οπότε θα δούμε σύντομα ξεστοκάρισμα σε Tegra 3 και σε διπύρηνους Snapdragon S4... Επιμένω στην άποψη μου, πρόκειται για παλιό hardware (ίδιο chipset με το Galaxy Nexus περισσότερο πιεσμένο στα 1,5Ghz, το οποίο έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1 χρόνο και 2 μήνες) με σχεδόν καθόλου εσωτερική μνήμη (2,3 αξιοποιήσιμη από το χρήστη). Είχε αρχική σχετικά χαμηλή τιμή και τώρα στη δύση της ζωής του προσφέρεται σε καλή τιμή, προσφορά δεν ξέρω αν θεωρείται. Άσε που είναι και Huawei (έχω πολύ άσχημη γνώμη για αυτή την εταιρία και την εδώ αντιπροσωπεία, από τα router τους μέχρι κινητά). Πολύ περισσότερο προσφορά ήταν αυτό (ίδια οθόνη, σχεδόν ίδιο chipset, χαμηλότερα χρονισμένο) όταν είχε παίξει στα 208€ από ελληνικό μαγαζί. Συμφωνω απόλυτα σε όλα αυτά που λες,απλά να επισημάνω πως τα κινητά που αναφέρεσαι (s2,padfone) υπήρξαν σε προσφορά για συγκεκριμένο αριθμό σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,δεν υπάρχουν τωρα την στιγμή που μιλάμε σε αυτές τις τιμές.Ειδικά στη περίπτωση του padfone πιο πολύ λάθος ήταν παρά προσφορά απ'ότι διάβαζα και στο θέμα του forum εδω,πολλοί λίγοι ήταν αυτοί που τελικά παρέλαβα. Επειδή φαίνεσαι άτομο που παρακολουθεί τα πράγματα σε στενή επαφή,εάν θες,πες μας κάποιο άλλο κινητό με ανάλογα χαρακτηριστικά και φυσικά ίδια τιμή που να υπάρχει σε απόθεμα αυτή τη στιγμή για να έχουμε και άλλες επιλογές (δεν το λέω με ειρωνικό τρόπο,ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο κινητό σε αυτά τα λεφτά αλλά δεν έχω πάρει με καλό μάτι τα Huawei).
kostas123pao Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνω απόλυτα σε όλα αυτά που λες,απλά να επισημάνω πως τα κινητά που αναφέρεσαι (s2,padfone) υπήρξαν σε προσφορά για συγκεκριμένο αριθμό σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,δεν υπάρχουν τωρα την στιγμή που μιλάμε σε αυτές τις τιμές.Ειδικά στη περίπτωση του padfone πιο πολύ λάθος ήταν παρά προσφορά απ'ότι διάβαζα και στο θέμα του forum εδω,πολλοί λίγοι ήταν αυτοί που τελικά παρέλαβα. Επειδή φαίνεσαι άτομο που παρακολουθεί τα πράγματα σε στενή επαφή,εάν θες,πες μας κάποιο άλλο κινητό με ανάλογα χαρακτηριστικά και φυσικά ίδια τιμή που να υπάρχει σε απόθεμα αυτή τη στιγμή για να έχουμε και άλλες επιλογές (δεν το λέω με ειρωνικό τρόπο,ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο κινητό σε αυτά τα λεφτά αλλά δεν έχω πάρει με καλό μάτι τα Huawei). Το είπα και θα το ξαναπώ μέχρι 300€ δεν υπάρχει καλύτερο κινητό. Μετα από αυτό μπορείς να βρεις το xperia s που κάνει 320€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα