terry308 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 @ GeorgT αυτό έγινε από το service της wind/vodafone/cosmote ή της huawei ;
djcat Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τέτοιο πρόβλημα είχα και γω με ΝΟΚΙΑ κινητό. Αυτό με την υγρασία φαίνεται είναι κλασσικό κόλπο ... Πάντως το κινητό τα σπάει και ειδικά σε αυτήν την τιμή!
GeorgT. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Η wind το είχε στείλει στο σέρβις τη huawei, έφαγα το πρώτο άκυρο κ τη δεύτερη γύρα την έκανα μέσω καταγγελιας στο συνήγορο του καταναλωτή αλλά πάλη τα ιδια! Πάντως υπήρχαν κ 2 περιπτώσεις που κάποια παλικάρια αν κ με φλασαρισμα ρουτ κλπ το χαλάσαν μονοί τους αλλά τα φτιαξανε εντος εγγυησης αν κ φαινόταν καθαρά ότι ήταν ρουταρισμενα! Βέβαια στα γρήγορα θυμάμαι ένα ακόμα παλικάρι που το είχε στείλει για κάτι κ κλασσικά του γύρισε χωρίς να λειτουργει το gps μετά! Καλή η συσκευή του τοπικ όπως καλό ήταν κ το Χ5 προ μου αλλά μη μπλεξετε με το σέρβις τους, γιατί αν μπλεξετε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε το μπελά σας (για μενα τα όλα σκηνικά που προανέφερα δε Μου δείχνουν για πολύ σοβαρή εταιρία) παράλληλα με το b ware που λέει συν τη εμπειρία Μου δεν θα το ακουμπούσα ούτε με σφαίρες! υγ για συσκευή που αγόρασα 200 μου ζήτησαν 245 ευρα ακριβώς να μου φτιάξουν το κινητο!!!!
ambientc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μόλις το παράγγειλα μέσω pay-pal. Θεωρώ ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο.Ελπίζω να μη φάμε καμία φόλα.Τελική τιμή με μεταφορικά 253,40€. Ο Θεός βοηθός.
BritGreek Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το GPS που έχει, προϋποθέτει τη σύνδεση στο internet ή μπορεί κανείς να εγκαταστήσει ανεξάρτητη εφαρμογή που να μην καταναλώνει mb από τη σύνδεση; Βλέπω μόνο A-GPS. Επίσης, κάνει για βιντεοκλήσεις μέσω skype, είτε μέσω wifi είτε μέσω 3g;
Teisos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Έχει κανονικά δέκτη gps και δεύτερη κάμερα ( http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p1-4410.php)
BritGreek Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Έχει κανονικά δέκτη gps και δεύτερη κάμερα ( http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p1-4410.php) Άρα μπορώ να βάλω όποιο πρόγραμμα θέλω και να καταργήσω τη συσκευή GPS για το αυτοκίνητο, σωστά; Χωρίς να χρεώνομαι, εννοώ. Και το SAR του; Υπάρχει επίσημη μέτρηση; Αν μπορείτε, πείτε μου και για το skype, γιατί στο site της wind λέει ότι δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις.
keysmith Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Άρα μπορώ να βάλω όποιο πρόγραμμα θέλω και να καταργήσω τη συσκευή GPS για το αυτοκίνητο, σωστά; Χωρίς να χρεώνομαι, εννοώ. Και το SAR του; Υπάρχει επίσημη μέτρηση; Αν μπορείτε, πείτε μου και για το skype, γιατί στο site της wind λέει ότι δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις. για το GPS, ασφαλώς και κλειδώνει offline και μπορείς να εχεις offline προγράμματα (πχ sigic κτλ). Απλά με σύνδεση internet (όλα τα a-gps) κλειδώνουν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ πιο γρήγορα (καθως κατεβάζουν τις τρέχουσες θέσεις των δορυφόρων ή/και χρησιμοποιούν στοιχεία θέσεις από το GSM) Παίρνει mini sim λέει το gsm arena?!? (κακό αυτό να σε βαζει να κόβεις την SIM, αν ισχύει) (mini είναι η κανονική τελικά) Ένα καλύτερο SII το βλέπω να είναι. Ο επεξ του διαβαζω είναι σφαίρα..
simone44 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Super τιμη......το εχω παραγγειλει και εγω απο εχθες το βραδυ........παιδια σε σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο ψαξτε οσο θελετε με 250 ευρο απο Ελλαδα σκρουτζ και τα λοιπα...........δεν βρισκεις τιποτα που ουτε καν να πλησιαζει σε χαρακτηριστηκα το P1 ..........συν του οτι οσα review και να διαβασεται δυσκολα θα βρειτε καποια κακη κριτικη.........μαλιστα καποιοι το χαρακτηριζουν ως το καλυτερο δυπιρινο συνολικα και το καλυτερο κινητο που εβγαλε ποτε η Huawei.......συν του οτι το expansys ειναι πολυ γνωστο και καλο καταστημα αξιοπιστο και στελνει και αντικαταβολη που απο οτι ειδα βγαινει γυρω στα 280 ευρο για το Ρ1.........παλι πολυ καλη τιμη για οποιον δεν θελει να χρησιμοποιησει paypal.....οποτε οποιος ενδιαφερεται να παρει ενα πραγματικα αριστο κινητο σε εξαιρετικα χαμηλη τιμη πιστευω ειναι μεγαλη ευκαιρια...................
stathis97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δυστιχως ειμαι ακομα ανήλικος και το κινητο λεει: Εάν παραγγείλετε αυτό το προϊόν πριν από τις 16.00 , η παραγγελία σας θα σταλεί την ίδια μέρα εφόσον ολοκληρωθούν οι έλεγχοι ασφαλείας που τυχόν απαιτούνται. Ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal και ανάλογα με την προτεραιότητα των παραγγελιών και τον φόρτο εργασίας στην αποθήκη μας. Αν καταλαβα καλα (μπορει και οχι,γιατι δεν το διατυπωνει σωστα)Ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal? εδιτ: @pankostas και εγω το Χ5 εχω τωρα με aurora ics του dzo αλλα επειδη θα το παρει ο bro μου σκεφτομαι σοβαρα αυτη την προσφορα..
pankostas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως παιδια εχω 2 χρονια το Χ5 το απλο οχι το pro Το εχω κανει root το εβαλα πολλες rom τωρα τρεχει το aurora ics 4.0.4.Δεν καταλαβαινει τιποτα.
fitifititis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά είναι πολύ value for money σε αυτά τα λεφτά. Τα μόνα αρνητικά του είναι πως η οθόνη είναι Super AMOLED αντί για Super AMOLED Plus, παρόλα αυτά δεν νομίζω πως μπορείς να το καταλάβεις εάν δεν το γνωρίζεις, ή δεν το κοιτάξεις από πολύ κοντά, και η μικρή εσωτερική του μνήμη, αλλά παίρνει τουλάχιστον microSD. Λένε πως έχει επιλογή για Android 4 χωρίς custom UI και του βάζουν 10/10 στο interface. Το θέμα μου εμένα είναι μόνο εάν θα μπορούμε να του κάνουμε root γιατί είναι Huawei και ίσως είναι πιο δύσκολο....
stathis97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά είναι πολύ value for money σε αυτά τα λεφτά. Τα μόνα αρνητικά του είναι πως η οθόνη είναι Super AMOLED αντί για Super AMOLED Plus, παρόλα αυτά δεν νομίζω πως μπορείς να το καταλάβεις εάν δεν το γνωρίζεις, ή δεν το κοιτάξεις από πολύ κοντά, και η μικρή εσωτερική του μνήμη, αλλά παίρνει τουλάχιστον microSD. Λένε πως έχει επιλογή για Android 4 χωρίς custom UI και του βάζουν 10/10 στο interface. Το θέμα μου εμένα είναι μόνο εάν θα μπορούμε να του κάνουμε root γιατί είναι Huawei και ίσως είναι πιο δύσκολο.... εδω πως κανεις ροοτ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1764471 http://johnnyparanoia.blogspot.co.uk/2012/06/how-to-install-root-and-recovery-on.html
fitifititis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Επίσης αν και άσχετο με την προσφορά, αλλά ίσως αφορά όποιον πάρει πρώτη φορά κινητό. Διάβασα στο ίντερνετ πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάρτες microSDXC 64gb και με κινητά που γράφουν πως δεν το υποστηρίζουν, απλά κάνοντας format σε Fat32, ή NTSC, ή κάτι τέτοιο. Λέτε να μπορώ να βάλω τέτοια κάρτα στο κινητό αυτό; Ευχαριστώ.
val007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι καλυτερο Motorola ATRIX 4G MB860? http://www.bestprice.gr/item/2151187802/motorola-atrix-mb680#item-prices
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα