Cartoon123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα,Έχω ένα εξωτερικό φορητό σκληρό δίσκο (WD My Passport 0730 USB Device - 500GB).Δούλευε μια χαρά μέχρι που τον έβγαλα για να τον δανείσω σε έναν φίλο μου (μετανιώνω ακόμα για αυτή τη πράξη).Όταν μου τον επέστρεψε, ο υπολογιστής μου δεν αναγνώριζε τον σκληρό και κατέβασα drivers.Μετά από αυτό, αναγνωρίζει την συσκευή στη διαχείριση συσκευών των windows και από τον πίνακα ελέγχου.Παρόλαυτα δεν το εμφανίζει στις μονάδες σκληρών δίσκων στον "Υπολογιστή" και δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Χρησιμοποιώ Windows 7 Ultimate.Βοηθήστε παρακαλώ,Ευχαριστώ!!
lexmark Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Φωτό από διαχείριση δίσκων; Δεξί κλικ στο «Υπολογιστής» -> Διαχείριση -> Διαχείριση δίσκων.
lexmark Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κάτω από το cd-rom 0 τι έχει; Τον είχες συνδεδεμένο τον εξωτερικό όταν πήρες το s-shot;
Cartoon123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κάτω από το cd-rom 0 τι έχει; Τον είχες συνδεδεμένο τον εξωτερικό όταν πήρες το s-shot; κάτω από το CD-ROM 0 έχει ένα CD-ROM 1 και τίποτα άλλο. Φυσικά και το είχα συνδεδεμένο.
lexmark Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε ένα Live cd και δες αν μπορείς να τον δεις με αυτό. Τι drivers κατέβασες και βλέπουν το usb; Για να μην τον βλέπει πάντως στη διαχείριση δίσκων, δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα.
Cartoon123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Έβαλα το live cd της ubuntu και πάλι όμως δεν το βρίσκει Δεν υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε στη ζωή;;
lexmark Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 long shot να το βγάλεις από τη θήκη του και να τον βάλεις σαν εσωτερικό κάπου. Αλλά, όπως είπα, long shot!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα