Kasrith Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 φτου φτου φτου Και ομως... http://www.avclub.com/articles/showtime-cancels-the-borgias,98672/
kostas_dr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Και για μια ταινια που έλεγαν, ώστε να δοθεί ένα τέλος, πάει και αυτή.
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Και ομως... http://www.avclub.com/articles/showtime-cancels-the-borgias,98672/ οχι ρε!κριμα..τουλαχιστον αφου λεει οτι το τελευταιο δινει μια αισθηση τελους κατι ειναι και αυτο. για ταινια δεν ειχα ακουσει αλλα αυτο ειναι κατι που μπορει να γινει στο μελλον.δεν εχει χαθει κατι.προς το παρον θα δω και τα τελευταια 3 επεισοδια που μου εχουν μεινει..
neft Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Προσωπικά βρήκα το τελευταίο επεισόδιο αναμενόμενο για finale της 3ης season και αρκέτα καλό για αυτο στο σκοπό άλλα σίγουρα οχι series finale(φαίνεται άλλωστε ότι δεν προοριζόταν).Η σειρά πάντως ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα,η ερμήνεια του Irons εξαιρετική imho.Σίγουρα της άξιζε μια season ακόμα για ένα επικό κλείσιμο.
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς το κανάλι έκρινε ότι το κόστος για την τηλεταινία, που προοριζόταν ως τέλος, ήταν πολύ μεγάλο. Οπότε, ότι είδαμε είδαμε.
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά;;; Απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί (έχει μπεί στην 10δα, μην πω και 5δα) και δεν το περίμενα.... Μπήκα στο φόρουμ να πώ πόσο γαμάτη είναι αυτή η σειρά τώρα που την τελείωσα και έμαθα οτι τελείωσε οριστικά. Τρελή ξενέρα... Γιατί κόβουν όλα τα διαμάντια ρε πούστη;;; Υ.Γ. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που θα ξαναδώ σειρά απο την αρχή.
Fotis13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Tην τελειωσα χτες την 3η σεζον .Αξιολογη σειρα με καλες ερμηνειες και ωραια πλοκη. Κριμα που τελειωσε αποτομα ,μου κανει εντυπωση παντως πως δεν ειχε θεαματικοτητα (εικαζω πως αυτος ηταν ο λογος που "κοπηκε").
man of steel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Πάντως εδώ Ελλάδα με όσους γνωστούς έχω μιλήσει όλοι το έχουν δει δεν ξέρω τι έχει παιχτεί έξω.Αν αυτήν η σειρά δεν είχε ένταση ερμηνείες κοστούμια απόδοση εποχής δεν ξέρω ποια άλλη θα τα πήγαινε καλύτερα.Συν τον Jeremy Irons. 1
Mr.Etherium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τι λες τώρα δεν ήξερα οτι υπάρχει και σειρά...Βασικά δεν ήξερα οτι ο οίκος των βοργία υπήρχε στην πραγματικότητα... Τι μαθαίνεις απο ένα Assassins Creed ε??
Demon13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Λέει η συγκεκριμένη σειρά; Σαν game of thrones B εθνικής μου φαίνεται... Κάνω λάθος;
man of steel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ^ Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.Το Βοργίας αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα ενω το gTo είναι τελείως φανταστικά.Οπότε από αυτό και μόνο δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα