Προς το περιεχόμενο

The Borgias - Season 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ρε!κριμα..τουλαχιστον αφου λεει οτι το τελευταιο δινει μια αισθηση τελους κατι ειναι και αυτο.

για ταινια δεν ειχα ακουσει αλλα αυτο ειναι κατι που μπορει να γινει στο μελλον.δεν εχει χαθει κατι.προς το παρον θα δω και τα τελευταια 3 επεισοδια που μου εχουν μεινει..

Δημοσ.

Προσωπικά βρήκα το τελευταίο επεισόδιο αναμενόμενο για finale της 3ης season και αρκέτα καλό για αυτο στο σκοπό άλλα σίγουρα οχι series finale(φαίνεται άλλωστε ότι δεν προοριζόταν).Η σειρά πάντως ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα,η ερμήνεια του Irons εξαιρετική imho.Σίγουρα της άξιζε μια season ακόμα για ένα επικό κλείσιμο. :mad:

Δημοσ.

Δυστυχώς το κανάλι έκρινε ότι το κόστος για την τηλεταινία, που προοριζόταν ως τέλος, ήταν πολύ μεγάλο.

Οπότε, ότι είδαμε είδαμε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά;;; Απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί (έχει μπεί στην 10δα, μην πω και 5δα) και δεν το περίμενα.... Μπήκα στο φόρουμ να πώ πόσο γαμάτη είναι αυτή η σειρά τώρα που την τελείωσα και έμαθα οτι τελείωσε οριστικά. Τρελή ξενέρα... Γιατί κόβουν όλα τα διαμάντια ρε πούστη;;;  :mad:

Υ.Γ. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που θα ξαναδώ σειρά απο την αρχή. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tην τελειωσα χτες την 3η σεζον .Αξιολογη σειρα με καλες ερμηνειες και ωραια πλοκη.

Κριμα που τελειωσε αποτομα ,μου κανει εντυπωση παντως πως δεν ειχε θεαματικοτητα (εικαζω πως αυτος ηταν ο λογος που "κοπηκε").

Δημοσ.

Πάντως εδώ Ελλάδα με όσους γνωστούς έχω μιλήσει όλοι το έχουν δει δεν ξέρω τι έχει παιχτεί έξω.Αν αυτήν η σειρά δεν είχε ένταση ερμηνείες κοστούμια απόδοση εποχής δεν ξέρω ποια άλλη θα τα πήγαινε καλύτερα.Συν τον Jeremy Irons.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι λες τώρα δεν ήξερα οτι υπάρχει και σειρά...Βασικά δεν ήξερα οτι ο οίκος των βοργία υπήρχε στην πραγματικότητα... 

Τι μαθαίνεις απο ένα Assassins Creed ε??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

^

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.Το  Βοργίας αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα ενω το gTo είναι τελείως φανταστικά.Οπότε από αυτό και μόνο δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...