Προς το περιεχόμενο

Samsung PS51E6500ES - 3D TV στα multirama με 499 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα μονο ο gas_83 που ξεκινησε το νημα θα μας πει τι εγινε με τον φιλο του ,μιας και εμεις ημασταν αργοπορημενοι σχετικα με αυτον

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα προτιμούσα ένα ειλικρινές κάναμε λάθος στην τιμή παρά το παραμύθι.

Μακάρι βέβαια να παραλάβουν κάποιοι και να είναι αλήθεια.

Δημοσ.

Φίλος παρήγγειλε την εν λόγω τηλεόραση περίπου 3 ώρες πριν γίνει ντόρος στο διαδίκτυο...

φανταστείτε τι mail έλαβε και αυτός...

πήρε άραγε κανείς?

Δημοσ.

το post εγινε εδω 8:15 ακριβως μια ωρα μετα 9:15 ειχα κανει την παραγγελια...Δεν νομιζω να παρελαβε κανενας...

Δημοσ.

Στον φίλο μου δεν έχει έρθει mail ακόμη... Πάντως αν είναι εκθεσιακό η δεν παραλάβει σχεδόν κανείς θα φάει το μεγαλύτερο delete το καταστημά τους

Στην ίδια φάση με σένα είμαι και εγώ.Απλά διάβασα σε άλλο forum οτι 2 παιδιά παρέλαβαν ήδη ακυρωτικό mail.
Φίλος μπορείς να στείλεις το λίνκ από το άλλο φόρουμ να το παρακολουθώ;
Δημοσ.

Στον φίλο μου δεν έχει έρθει mail ακόμη... Πάντως αν είναι εκθεσιακό η δεν παραλάβει σχεδόν κανείς θα φάει το μεγαλύτερο delete το καταστημά τους

Φίλος μπορείς να στείλεις το λίνκ από το άλλο φόρουμ να το παρακολουθώ;

Στο έστειλα σε pm καθώς δεν ήξερα αν επιτρέπεται εδώ.
Δημοσ.

2 φιλοι που εκαναν την παραγγελια ενα μισαωρο μετα που μπηκε η προσφορα τους ηρθε επισης ακυρωτικο mail.

Ετσι θα την εβαλαν πιστευω την προσφορα χωρις να εχουν αποθεμα.Το εχουν ξανακανει και παλαιοτερα με αλλα προιοντα και ακριβως γι'αυτο το λογο δεν μπηκα καν στον κοπο να κανω παραγγελια(την ηθελε ενα ξαδερφακι μου).

Ελεος μ'αυτο το κωλ@#$@ζο μια ζωη τα ιδια.

Δημοσ.

Ήρθε και στον φίλο μου τελικά το e-mail. Απλά όντως το κάνουν για διαφήμιση. Απο εμένα ένα ολόκληρο "Χ" στο μπακαλομάγαζο που για αυτό κατάντησε εκει που κατάντησε.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κάνουν διαφήμιση έλεος!

Δημοσ.

Το να κάνατε μια παραγγελία και ό.τι κάτσει οκ δεκτό. Αλλά να περιμένατε σίγουρα να παραλάβετε αυτό δείχνει αφέλεια. Λες και δεν είστε μέλη του forum ή δεν ξέρετε τι έγινε σε παρόμοιες περιπτώσεις με τον όμιλο αυτό.

Δημοσ.
Το να κάνατε μια παραγγελία και ό.τι κάτσει οκ δεκτό. Αλλά να περιμένατε σίγουρα να παραλάβετε αυτό δείχνει αφέλεια. Λες και δεν είστε μέλη του forum ή δεν ξέρετε τι έγινε σε παρόμοιες περιπτώσεις με τον όμιλο αυτό.

Έν μέρη έχεις δίκαιο. Αλλά με την συγκεκριμένη τηλεόραση έχει ξανά γίνει σε άλλο μαγαζί μείωση - λάθος τιμής. Οπότε δεν έχουμε να χάσουμε κάτι 1 στο εκατομμύριο να γίνει η παραγγελία.

Και πάλι κερδίσαμε την άποψη μας για το συγκεκριμένο μαγαζί ( ο θεός να το κάνει ) αλλά και 1000άδων άλλων που θα διαβάσουν αυτά τα ποστ η διπλανού site που λένε τα ίδια για το μπακαλο-rama.gr

Δημοσ.

Οπότε δεν έχουμε να χάσουμε κάτι 1 στο εκατομμύριο να γίνει η παραγγελία. Και πάλι κερδίσαμε την άποψη μας για το συγκεκριμένο μαγαζί ( ο θεός να το κάνει ) αλλά και 1000άδων άλλων που θα διαβάσουν αυτά τα ποστ η διπλανού site που λένε τα ίδια για το μπακαλο-rama.gr

Eλα πες τωρα, αν αυριο ξαναμπει στη σελιδα τους στα 499 θα ξαναριξεις παραγγελια με την ελπιδα να την στειλουν ή θα τηρησεις το "Χ" που λες παραπανω;

Η ερωτηση παει προς ολους μια που αυτα τα "δε χανω τιποτα μια στο εκατομμυριο να ερθει" ή "δε με χαλασε" δεν τα καταλαβαινω με τιποτα... 500 ευρω ειναι "τιποτα" ή δε θελαμε ετσι κι αλλιως τηλεοραση και ριξαμε παραγγελια για πλάκα (ξεροντας οτι θα ακυρωθεί για να κραξουμε ή και ελπιζοντας οτι θα ακυρωθει μην τυχον και μας ερθει και τρεχουμε να δουμε τι θα την κανουμε) ή ξερω γω για... μεταπωληση με κερδος;

Δημοσ.
Προ τετραμήνου και για ένα παρασκευιάτικο πρωινό την είχαν στα 510-520€ στο electroworld Την είχαν τσιμπήσει αρκετοί .Το είδα κατα τις τρεισμιση στα 763€ και μέχρι να το αποφασίσω την έχασα .Τελικά την πήρα τέλη οκτωβρίου στα 1038€ από electrowold.Πολλή καλή τηλεόραση.Σχετικό νήμα στο avclub.gr

Την ειχα προλαβει εγω στα 511 ευρω με 24 ατοκες τον ιουνιο αν θυμαμαι καλα.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος η τηλεοραση τα σπαει

Δημοσ.

Τελικα μονο ο gas_83 που ξεκινησε το νημα θα μας πει τι εγινε με τον φιλο του ,μιας και εμεις ημασταν αργοπορημενοι σχετικα με αυτον

παιδιά χίλια συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε..

δυστυχώς και στον φίλο μου έστειλαν το ίδιο ακυρωτικό e-mail!

Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι στο multirama δεν είναι επαγγελματίες.

Δεν πιστεύω να διαφωνήσει κανείς ότι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε και λάθη, όμως στην προκειμένη τα λάθη πρέπει να πληρώνονται!

Λέω να μην το αφήσω έτσι αυτή τη φορά και να το αναφέρω στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να κερδίσω κάτι (ούτε ο φίλος μου θα πάρει ποτέ την TV), αλλά θα το κάνω!

Ίσως αν πέσουν πολλές καταγγελίες να πέσει και κάνα πρόστιμο..

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει πληροφορίες από το site της ΓΓΚ εδώ: http://www.efpolis.gr/el/component/efaq/ (στην υποκατηγορία Συναλλαγές από απόσταση)

και να διαβάσει τα άρθρα 9γ & 9δ του Ν. 2251/1994 εδώ: http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N_2251_1994_final_3587_2007.pdf

..και καλή τύχη στην αναζήτηση προσφορών!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...