hackertom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 την τηλεοραση του τιτλου δε την προλαβα ποτε. Ωστοσο με αφορμη αυτο το θεμα ειδα οτι εχει την πιο απλη 51" 1080p plasma της samsung στα 499ε Δεν ειναι η υπερευκαιρια που φαινεται στον τιτλο του θεματος, και η συγκεκριμενη TV εχει καποια θεματακια με την κινηση (που δεν εχουν οι μεγαλυτερες σειρες 550 και πανω) αλλα για 499 παραμενει καλη ευκαιρια για καποιον που θελει μεγεθος και δεν εχει φραγκα γιατι ειναι 1080p 51" και παραμενει 200 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο (φυσικα καλυτερη προσφορα κατα την αποψη μου η 50" panasonic που επαιξε στα 599 αλλα last year)... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0671511 Ολες οι εταιρείες έχουν θέματα με τις TV τους αλλά καλύτερη η Panasonic δεν είναι. Sent from my iPad using Insomnia
Thrylos7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 αν δεν ειναι, τοτε μιλαμε για την προσφορα του αιωνα....ωστοσο πιστεψε με, ειναι (μιλαω σε σχεση με την Ε530 ετσι....παντα) Αλλα ας μη χαλασουμε το θεμα με τις υποκειμενικες αποψεις μας...
Inler Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σαν τηλεοραση τι λεει η Samsung PS51E530 γιατι ημουν στο να παρω την UT50 αλλα δεν προλαβα και τωρα σκεφτομαι για την 42αρα της στα 499....
takis1964 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σαν τηλεοραση τι λεει η Samsung PS51E530 γιατι ημουν στο να παρω την UT50 αλλα δεν προλαβα και τωρα σκεφτομαι για την 42αρα της στα 499.... Η 530 δεν εχει 3d απο 550 και ανω προτιμα την 50 ρα ομως οπως και να εχει το 3d θελει μεγααααααλη οθονη η 42 3d παντως θελει 2 μετρα αποσταση για να το ζησεις1 την τηλεοραση του τιτλου δε την προλαβα ποτε. Ωστοσο με αφορμη αυτο το θεμα ειδα οτι εχει την πιο απλη 51" 1080p plasma της samsung στα 499ε Δεν ειναι η υπερευκαιρια που φαινεται στον τιτλο του θεματος, και η συγκεκριμενη TV εχει καποια θεματακια με την κινηση (που δεν εχουν οι μεγαλυτερες σειρες 550 και πανω) αλλα για 499 παραμενει καλη ευκαιρια για καποιον που θελει μεγεθος και δεν εχει φραγκα γιατι ειναι 1080p 51" και παραμενει 200 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο (φυσικα καλυτερη προσφορα κατα την αποψη μου η 50" panasonic που επαιξε στα 599 αλλα last year)... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0671511 παντως σε σχετικα φορουμ οσοι πηρανε την πανασονικ διαμαρτυρονται για προβληματα
hackertom Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Κανένα νέο για την προσφορά; Είναι εκθεσιακό η όχι τελικά;
GnG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σε κάποιους πήγε ακυρωτικό mail. Σε κάποιους όχι.Υπάρχει μια ελπίδα.
nyne Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εγω ακομα τιποτα,ουτε ακυρωτικο email ουτε αλλαγη στην κατασταση...
takis1964 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σε κάποιους πήγε ακυρωτικό mail. Σε κάποιους όχι.Υπάρχει μια ελπίδα. Σε μενα δεν εχει ερθει καποια ακυρωση Στο status της παραγγελιας γραφει "καταχωρηθηκε" Πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι αφου ακομα δεν εχουν επικοινωνησει με το προμηθευτη πως ακυρωθηκαν οι παραπανω παραγγελειες? Εντος 3 ημερων λεει μας τηλεφωνουνε!
GnG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σε μενα δεν εχει ερθει καποια ακυρωση Στο status της παραγγελιας γραφει "καταχωρηθηκε" Πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι αφου ακομα δεν εχουν επικοινωνησει με το προμηθευτη πως ακυρωθηκαν οι παραπανω παραγγελειες? Εντος 3 ημερων λεει μας τηλεφωνουνε! Στην ίδια φάση με σένα είμαι και εγώ. Απλά διάβασα σε άλλο forum οτι 2 παιδιά παρέλαβαν ήδη ακυρωτικό mail.
takis1964 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 πιστευω οτι ειχε καποια κομματια ετοιμοπαραδοτα η καθολου η καποια δεσμευση για καποιον αριθμο απο αντιπροσωπεια μολις συμπληρωθηκε ο αριθμος στειλανε ακυρωτικα στους υπολοιπους Κανω υποθεσεις λογικης.......ετσι για να περνα η ωρα θα δειξει !!
GnG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μου ήρθε ακυρωτικό: Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το Multirama.gr για τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας καθώς το προϊόν 0671510 - PLASMA TV SAMSUNG PS51E6500ES 3D SMART λόγω της ελκυστικής τελικής τιμής του, παρουσίασε πολύ υψηλή ζήτηση με αποτέλεσμα να εξαντληθεί. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο multirama.gr για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή. Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.
takis1964 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 και σε μενα Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το Multirama.gr για τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας καθώς το προϊόν 0671510 - PLASMA TV SAMSUNG PS51E6500ES 3D SMART λόγω της ελκυστικής τελικής τιμής του, παρουσίασε πολύ υψηλή ζήτηση με αποτέλεσμα να εξαντληθεί. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο multirama.gr για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή. Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.
Nino_90 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μόλις ήρθε το mail ακύρωσης,Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων. (το electroworld εξυπηρέτησε παραγγελίες σε παρόμοια τιμή 510 ευρω πριν μήνες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα