Προς το περιεχόμενο

Samsung PS51E6500ES - 3D TV στα multirama με 499 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προ τετραμήνου και για ένα παρασκευιάτικο πρωινό την είχαν στα 510-520€ στο electroworld Την είχαν τσιμπήσει αρκετοί .Το είδα κατα τις τρεισμιση στα 763€ και μέχρι να το αποφασίσω την έχασα .Τελικά την πήρα τέλη οκτωβρίου στα 1038€ από electrowold.Πολλή καλή τηλεόραση.Σχετικό νήμα στο avclub.gr

Δημοσ.

Προ τετραμήνου και για ένα παρασκευιάτικο πρωινό την είχαν στα 510-520€ στο electroworld Την είχαν τσιμπήσει αρκετοί .Το είδα κατα τις τρεισμιση στα 763€ και μέχρι να το αποφασίσω την έχασα .Τελικά την πήρα τέλη οκτωβρίου στα 1038€ από electrowold.Πολλή καλή τηλεόραση.Σχετικό νήμα στο avclub.gr

Αυτό ακριβώς ήθελα να αναφέρω,το πρόβλημα είναι ότι το electroworld σχεδόν πάντα "τις τιμά τις προσφορές τις" και δεν τις κάνει απλά για να αυξήσει την επισκεψιμότητα  του site και τον αριθμό των "πελατών" όπως κάνουν άλλα καταστήματα

Δημοσ.

Όχι,το multirama έχει πολλές φορές εκθεσιακά στο site κάτι το οποίο μαθαίνεις μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία

Σε τηλ επικοινωνία που είχα με το multirama στο Χαλάνδρι (νομίζω) γύρω στις 20:35 σήμερα δεν μου ανέφεραν κάτι για εκθεσιακό κομμάτι.

Επειδή στο τηλ κέντρο (801 11 15000) δεν είχαν διαθέσιμες πληροφορίες για το μοντέλο, με έστειλαν στο παραπάνω κατάστημα γιατί   τους έδειχνε ότι υπήρχε (κάποτε) διαθεσιμότητα εκεί.

Όμως και με το Χαλάνδρι που μίλησα δεν ήξεραν κάτι, ο τεχνικός μου είπε ότι δεν είχαν ποτέ την τηλεόραση διαθέσιμη!

Τώρα τι θα γίνει θα το μάθουμε σε λίγες μέρες!

Ο φίλος μου την παρήγγειλε χωρίς πρόβλημα, για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσω!

Δημοσ.

Εγω παντως μετα απο πολλες προσπαθειες παραγγειλα γυρω στις 22:00 χθες 2 κομματια (καθως ενδιαφεροταν και ενας φιλος). Λεγοντας μετα απο προσπαθειες εννοω, πατωντας καπου καπου την προσθηκη στο καλαθι. 

Παντως με δυσκολεψε πολυ να κανω εγγραφη στο site γιατι κολλουσε. Τελικα καταχωρησα την παραγγελια γυρω στις 11παρα

Μολις τωρα που ξαναπροσπαθησα εβαλε στο καλαθι κανονικα....

Δημοσ.

Καλά αν είναι εκθεσιακά κομμάτια μεγάλη κοροϊδία τα Multirama που θα επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά τι μπακαλομάγαζο είναι

Δημοσ.

καλα το 1520 το εχω καλεσει αρκετες φορες....

Αλλη μια δεν θα με χαλαγε....

Σε περιπτωση εκθεσιακου ή ακυρωσης....

Δημοσ.

<p>καλα το 1520 το εχω καλεσει αρκετες φορες....</p>

<p>Αλλη μια δεν θα με χαλαγε....</p>

<p>Σε περιπτωση εκθεσιακου ή ακυρωσης....</p>

Αν μάθει κάποιος αν είναι εκθεσιακές η όχι ας ενημερώσει γιατι την πρόλαβε φίλος και θέλει να ξέρει ...

Δημοσ.

Εμένα στην κατάσταση παραγγελίας λέει καταχωρήθηκε ,τώρα αν θα παραλάβουμε κ τι ειναι μια άλλη ιστορία...

Δημοσ.

Εμένα στην κατάσταση παραγγελίας λέει καταχωρήθηκε ,τώρα αν θα παραλάβουμε κ τι ειναι μια άλλη ιστορία...

Να φανταστώ θα το μάθουμε από Δευτέρα αυτό;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

την τηλεοραση του τιτλου δε την προλαβα ποτε. Ωστοσο με αφορμη αυτο το θεμα ειδα οτι εχει την πιο απλη 51" 1080p plasma της samsung στα 499ε

Δεν ειναι η υπερευκαιρια που φαινεται στον τιτλο του θεματος, και η συγκεκριμενη TV εχει καποια θεματακια με την κινηση (που δεν εχουν οι μεγαλυτερες σειρες 550 και πανω) αλλα για 499 παραμενει καλη ευκαιρια για καποιον που θελει μεγεθος και δεν εχει φραγκα γιατι ειναι 1080p 51" και παραμενει 200 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο (φυσικα καλυτερη προσφορα κατα την αποψη μου η 50" panasonic που επαιξε στα 599 αλλα last year)...

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0671511

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...