Προς το περιεχόμενο

Forthnet πρόβλημα

wert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτη φορα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα πριν 2 μηνες και μονο εφοσον ανοιγα ενα προγραμμα απομακρισμενης διαχειρισης (Tridia VNC).

Οταν αρχιζα να δουλευω με το VNC μετα απο 1 εως 5 λεπτα νεκρωνε η συνδεση και μονο με disconnect & reconnect ειχα Ιντερνετ. Αυτο κρατησε 1 εβδομαδα και μετα εφτιαξε μονο του!!!

Εδω και 3 μερες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα (μονο οταν ανοιγω VNC).

Για την ιστορια, εχω Forthnet ISDN & το ιδιο κανει και με PSTN Modem. :?: :!: :?: :evil: :shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν ποστάρεις κάνα δύο φορές ακόμα εδώ θα φοβηθεί και δεν θα το ξανακάνει. Να είδες εμένα έχει τώρα καμιά εβδομάδα που πάει σφαίρα. :lol:

Όχι τίποτα άλλο αλλά μία δύο τρείς να το ξανακάνει θα χάσουμε την ψυχραιμία μας στο τέλος και κάποιοι θα ακούσουν ότι δεν έχουν ξανακούσει.

Φωνή λαού οργή θεού (που λέει και η παροιμία) :wink:

Ego auto to problima to exo kai me tin OTENET kai me to panepistimio (AUTHnet). Den simbainei omos tyxaia kai opote na'nai alla opote anoigw to KaZaa !! Kai auto oxi panta... Alla tis pio polles fores pou anoigw kazaa tote den mporo na anoixw kamia selida kai anagazomai na aposindethw kai na ksanasindethw...

Mipos anoigete kai eseis kana Kazaa????? :)

Ego auto to problima to exo kai me tin OTENET kai me to panepistimio (AUTHnet). Den simbainei omos tyxaia kai opote na'nai alla opote anoigw to KaZaa !! Kai auto oxi panta... Alla tis pio polles fores pou anoigw kazaa tote den mporo na anoixw kamia selida kai anagazomai na aposindethw kai na ksanasindethw...

Mipos anoigete kai eseis kana Kazaa????? :)

Βγαλε το kazaa και βαλε το kazaa lite.

Eμενα εκανε προβληματα και με το kazaa lite ... και οχι μονο με αυτο....

Παντως απο τη μερα που εβαλα DSL και ξεφορτωθηκα τα ηλιθια κεντρα του ΟΤΕ , δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα ! :)

Δεν ειναι δηλαδη software προβλημα ... ειναι γενικο.

Το εχω πει και τιποτα δεν μου αλλαζει γνωμη.

• 1 μήνα μετά...

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο surfάρωντας...

εμένα το κάνει και όταν τηλεφωνώ...ξαφνικά ακούγονται κάποιοι ήχοι όπως όταν καλεί ένα μόντεμ και μετά διακόπτεται το τηλεφώνημα, αλλά εξακολουθεί το λαμπάκι να αναβοσβήνει...τσάμπα χρέωση δηλαδή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...