xalla Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας ξερει κανεις τι ειναι το Miscellaneous?Σας παρακαλω πειτε μου
MitsakosGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 http://www.wordreference.com/engr/miscellaneous Κύριες Μεταφράσεις miscellaneous adj (diverse, mixed) ποικίλος, ανάμεικτος ποικίλος, πολυποίκιλος, ανάμεικτος, ετερόκλητος επίθ. We use miscellaneous methods such as discussion, threats and physical injury. Χρησιμοποιούμε ποικίλες (or: πολυποίκλες, or: ανάμεικτες, or: ετερόκλητες) μεθόδους όπως συζήτηση, απειλές και σωματικές κακώσεις.
MrJimiAce Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τα "διάφορα" ! Αν βλέπεις σε φόρουν σαιτ κ.τ.λ. αυτήν την λέξη πιθανόν να είναι μία κατηγορία με "διάφορα". Η απορία σου θα μπορούσε εύκολα να λυθεί αν "έβαζες" αυτήν την λέξη στο Google Μετάφραση.
Directx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σε παλαιότερες εποχές ήταν πολύ συνηθισμένο να βρίσκεις την συντομογραφία της λέξης "Misc." ή "Miscs." στα μενού των προγραμμάτων, σήμερα δεν συνηθίζεται.
bird Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σε παλαιότερες εποχές ήταν πολύ συνηθισμένο να βρίσκεις την συντομογραφία της λέξης "Misc." ή "Miscs." στα μενού των προγραμμάτων, σήμερα δεν συνηθίζεται. Δηλαδή εγώ που έχω ακόμα φάκελο misc στον υπολογιστή μου να νιώσω παπούς;
migf1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή εγώ που έχω ακόμα φάκελο misc στον υπολογιστή μου να νιώσω παπούς; Εννοείται, this makes us two
Directx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή εγώ που έχω ακόμα φάκελο misc στον υπολογιστή μου να νιώσω παπούς; Όχι, απλά ώριμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα