panos9553 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια..ενας φιλος μου εχει το asrc s και οταν παει να κατεβασει εφαρμογες απο το playstore του βγαζει το εξης μηνυμα.. Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη.{RPC:S-5:AEC-0} Εσβησα τον λογαριασμο του gmail και το ξαναπερασα αλλα τιποτα.. Τι μπορει να γινει??
cris41 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Το επαθα αυτο στο σ2 μου που ειχα. Του εκανα φορματ αφου μου εσπασε τα νευρα και ολα οκ. Εσβησα την εφαρμογη την ξαναπερασα και τιποτα.
panos9553 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Το επαθα αυτο στο σ2 μου που ειχα. Του εκανα φορματ αφου μου εσπασε τα νευρα και ολα οκ. Εσβησα την εφαρμογη την ξαναπερασα και τιποτα. Μονο με hard reset εγινε δουλεια ε??Μαλιστα... Αν εχει να προτεινει καποιος καποια ακομα λυση ευπροσδεκτη παιδια
gilardino Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 κανε εκκαθαριση δεδομενων του playstore και ξαναδοκιμασε
panos9553 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 κανε εκκαθαριση δεδομενων του playstore και ξαναδοκιμασε Και αυτο το εκανα και τιποτα..
cris41 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Και εγω ειχα κανει εκκαθαριση δεδομενων ειχα κανει ποσα πραγματα μεχρι που εκανα το χαρντ φορματ και ηταν οκ μετα..
mary Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ΚΑτι παρομοιο ειχα και εγω με καποιο χοντρο κολλημα του gmail. Παροτι το εκανα απεγκατασταση απο τιτανιουμ κλπ, επεμενε να το βλεπει σαν εγκατεστημενο στο google play. Δυστυχως, η λυση ηταν επαναφορα με το SUS
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το ιδιο και εδω, αφου ειχα δοκιμασει πρωτα διαφορα χωρις αποτελεσμα εκανα "επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων" και λυθηκε το προβλημα. Εχω ενα HTC310.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα