Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αναβαθμισω το PC μου,και σκεφτομαι σοβαρα το Hybrid Crossfire με Α10-5800Κ+6670.

Τι επιδοσεις θα χει το συγκεκριμενο συστημα στα games?Αξιζει?

Δημοσ.

Αρκετά καλές σε αυτό το κόστος.

http://www.youtube.com/watch?v=41HTKLjCw9s

Min FPS- 27
Max FPS- 58
Averege FPS- 36

CPU/PROSSECER: AMD A10 5800K
MOTHER BOARD: ASRock FM2A75 Pro 4
GRAPHICS CARD: GIGABYTE GV-R667D3-1GI Radeon HD 6670
RAM: Corsair Vengence (8GB Dual-Channel Memory) Blue
CASE: Thermaltake Commander MS-I Snow Edition
HEATSINK: CoolerMaster Hyper 212 Evo
HDD: Western Digital Caviar Blue (500GB)
POWER SUPPLY: CORSAIR Builder Series CX500 500W
OPTICAL DRIVE: MSI DVD Burner 24x yah

Δημοσ.

Α10 5800Κ + 6670 (GDDR5) = 200€

Οι επιδόσεις είναι αντίστοιχες μιας 7770 αν άλλαζες μόνο κάρτα γραφικών, η οποία έχει τον 1ο λόγο κατά 99% στο gaming. ;)

Δύο φωτογραφίες στις πιο δημοφιλής αναλύσεις οθονών για gaming, για να δεις τι fps έχει περίπου η 7770.

Τα ίδια περίπου θα έχεις με Α10 5800Κ + 6670, αλλά πρέπει να αναφέρεις ΟΛΟ το σύστημά σου, για να δούμε προς τα που πρέπει να κινηθείς. 

http://static.techspot.com/articles-info/603/bench/Skyrim_01.png

http://static.techspot.com/articles-info/603/bench/Skyrim_02.png

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο giokou πρεπει να μας πεις τα specs του συστηματος σου.

Για dual graphics εχετε υποψην σας οτι σε καποια καινουρια παιχνιδια δουλευει καλυτερα.Λογικο αυτο.

Δημοσ.

Λοιπόν πάρε πρώτα τον επεξεργαστή, προσοχή συνδύασέ τον με γρήγορη μνήμη!

1866 οπωσδήποτε (νομίζω το μέγιστο για AMD) και cas latency 9 και κάτω , αυτό βοηθάει τρομερά την κάρτα.

Προσοχή η μνήμη να πιανει τις ταχύτητες που λέει και σε ΑΜD και όχι μόνο με τα προφιλ XMP της INTEL.!

Κάνε overclock την κάρτα onboard, ακούω ότι ανεβαινει καλά. Και αν δεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα αγοράζεις μια 6670.

Αν πάλι θες οπωσδήποτε όλα μαζί τότε νομίζω είναι καλή λύση το hybrid.

Δημοσ.

Γιατί να δώσεις 200 ευρώ όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις 750 +6870 και θα είσαι πολύ καλύτερα από μέσες λύσεις όπως το Hybrid Crossfire.

Δημοσ.

σόρρυ για το hijack, θα ήθελα να εκφράσω 2-3 απορίες σχετικά με το θέμα. 

Πρώτον είναι μεγάλη η διαφορά στην απόδοση μεταξύ της HD 6670 DDR3 και HD 6670 DDR5?

Δεύτερον τι γίνεται με τους χρονισμούς στην περίπτωση που κάνουμε hybrid crosssfire? Διευκρινίζω: Λειτουργεί σας το κλασικό crossfire? Δλδ αν ο πυρήνας της HD 7660d είναι στα 900mhz ενώ της HD 6670  είναι στα 800Mhz θα έχω impact στις επιδόσεις- πρέπει δλδ να είναι στην ίδια συχνότητα? 

Τρίτον ακριβώς η ίδια απορία για τις Ram, στο σύστημα μου έχω τον A10 5800k παρέα με ένα 2133ΜHz kit αν παντρέψω και μια Hd 6670 που έχει 900MHz ( δεν ξέρω πόσο έχει) Ram θα χάνω? πρέπει δλδ να είναι και οι ram της κάρτας στα 2.133Mhz? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...