headbanger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Νομικες κυρωσεις σε περιπτωση ξυλοδαρμου γνωριζει κανεις? αμα τον δείρεις χωρίς κάποιο εργαλείο, μήνες με 2 χρονάκια αναστολή, ξύστα @@ σου. (Είπαμε έχω υπάρξει θερμόαιμο παιδί στην Ελλάδα μερικές φορές) ΤΙΠ: κοίτα να μην υπάρχουν μάρτυρες. αμα ρθει η πολισία, περνάς το βράδυ κρατητηριο
Dharmakaya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοεις οτι δουλευεις σερι 1.5 χρονο απληρωτος? Απο Αυγουστο 2011 μεχρι Γεναρη 2012, απληρωτος. Επισχεση εργασιας και επιθεωρηση. Η επιθεωρηση του κλασε μια μαντρα και μας ειπε να τον παμε νομικα. Κατα διαβολικη συμπτωση βγαινει γειτονας και γνωστος του γαμπρου μου. Συμφωνια κατω απ το τραπεζι για εναντι μεχρι να με ξεχρεωσει: 1.Σταματαω την επισχεση 2.Δουλευω απ το σπιτι (4ωρο) και πληρωνομαι για 4ωρο, συν ενσυμα(για 4ωρο) και οταν θα χει σιγα σιγα θα ξεχρεωνει τα του Αυγουστος-Γεναρης. Μεχρι τον Ιουνιο 2012 με πληρωνε κανονικα(για 4ωρο) και εδωσε και 1000ευρω απ τα χρωστουμενα. Απ τον Ιουνιο μεχρι τωρα δινει κανα 300 καθε 1μιση μηνα. Μου χρωσταει απο Οκτωβρη 2012 μεχρι Γεναρη 2013 και επιδομα αδειας και δωρο Χριστουγεννων plus οτι εχει μεινει απο Αυγουστο 2011 μεχρι Γεναρη 2012. Στο μεταξυ αυτος ο ανθρωπος καλει σπιτι του για φαι την αδερφη μου και τον γαμπρο μου ε...τετοια φαση. Κι ολο υποσχεσεις...θα θα θα, τωρα οπου να ναι κτλ.. (παλιοπουστα αν εισαι μελος και διαβαζεις θα σε βρουν σε χαντακι...η υπομονη εξαντληθηκε) αμα τον δείρεις χωρίς κάποιο εργαλείο, μήνες με 2 χρονάκια αναστολή, ξύστα @@ σου. (Είπαμε έχω υπάρξει θερμόαιμο παιδί στην Ελλάδα μερικές φορές) ΤΙΠ: κοίτα να μην υπάρχουν μάρτυρες. αμα ρθει η πολισία, περνάς το βράδυ κρατητηριο Μενει και σε ερημικη περιοχη (Γερακα)...βαζω μια κουκουλα και του σπαω δοντια και κοκκαλα...
vaggos88 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 @Dharmakaya Μια συμβουλη. ο κοσμος ειναι πολυ μικρος για μεγαλες κουβεντες δημοσια. για καλο δικο σου το λεω. ξερω ειναι πολυ ασχημο να σου χρωστουν λεφτα και μαλιστα τετοιες εποχες οπως χρωσταει και σε μενα ο δικος μου εργοδοτης.
pixies451 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σε κοντινό μου άτομο φέτος μπήκε το 30% του δωρου χριστουγεννων ενώ σε άλλους υπαλληλους της ιδιας εταιριας καθολου (χωρις καμια εξηγηση ακομα). Τι διαδικασια χρειαζεται για να κινηθούν νομικα εναντίον της εταιρίας? Θεωρητικα ξέρω οτι σηκωνει αυτόφωρο να μη βάλει ο εργοδοτης το δωρο αλλα πρακτικα γινεται αυτο οντως? Επίσης τους καθυστέρησαν το μισθο αυτο το μηνα 4-5 μέρες (ήταν να μπει στις 7/1) αλλα αυτο θα περασει στο ντουκου μαλλον.. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το χειριστει, εχει κανεις εμπειρια? Να πω επισης οτι το ατομο για το οποιο ρωταω ετοιμαζεται να την κανει για εξω οποτε σε 1-2 μηνες θα δηλωνε παραιτηση ετσι κ αλλιως και τωρα φοβαται οτι θα χασει κ τα δεδουλευμενα.
kamikaziiii Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Σε περίπτωση που ο εργοδότης σε απολύσει και στο περασει ως οικειοθελης αποχώρηση χωρις να σε ρωτησει τι γίνετε;;
gigisoni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Σε περίπτωση που ο εργοδότης σε απολύσει και στο περασει ως οικειοθελης αποχώρηση χωρις να σε ρωτησει τι γίνετε;; Υπέγραψες; Αν ναι, σόρι, ας πρόσεχες.
vaggos88 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 δε γίνεται αυτό. αφού υπογράφεις χαρτί είτε φύγεις μόνος σου είτε σε απολύσουν. αν δε διάβασες το χαρτι που υπόγραψες απλα την πατησες 1
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Η οικειοθελής αποχώρηση δεν απαιτεί υπογραφή.
kamikaziiii Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω υπογραψει τπτ.. απ τις 21 του μηνος ειμαι απολυμενος και στο οαεδ γραφει οικειοθελης αποχωρηση..
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εάν είχες κάποιες συνεχείς ημέρες απουσίας, ο εργοδότης δικαιούται να το θεωρήσει οικειοθελή αποχώρηση. Όποια διαφωνία και να είχες μαζί του, έπρεπε να πηγαίνεις στη δουλειά. Αν πχ έλειψες 3 ημέρες αδικαιολόγητα, έχεις ουσιαστικά παραιτηθεί.
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Απόλυση Το έγγραφο της απόλυσης πρέπει να επιδοθεί στον εργαζόμενο με κάθε τρόπο: είτε απευθείας στον τόπο εργασίας είτε με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι του, στην περίπτωση που ο τελευταίος αρνείται να το παραλάβει. http://www.taxisland.gr/apolysh
kamikaziiii Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μετα τις γιορτες ζητησα 7ημερη αδεια.. και οταν επεστρεψα μου πε και καλα οτι δεν εχω ορεξη για δουλεια και οτι δεν ενδιαφερομαι..
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εκτός θέματος Josh. Μετα τις γιορτες ζητησα 7ημερη αδεια.. και οταν επεστρεψα μου πε και καλα οτι δεν εχω ορεξη για δουλεια και οτι δεν ενδιαφερομαι.. Ζήτησες και σου την έδωσε; ή πήρες άδεια απ τη σημαία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα