Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@tablet

Στο 1ο που εγραψα και σχολιασες , δεν αναφερθηκα σε ακραιες περιπτωσεις που περιγραφεις , οχι ομως οτι δεν υπαρχουν.

Π.χ. στην δευτερη εταιρια που εφυγα/απολυθηκα και μου χρωσταγανε λεφτα....εγω ειχα μεινει αφραγκος..χωρις ρευστο..χρεωμενη η πιστωτικη μεχρι τερμα , και επρεπε να ζησω την ξεφτιλα του να με χαρτζιλικωνουν οι γονεις μου και να μου καλυπτουν τα προσωπικα μου εξοδα καθως και του δικηγορου....ΕΝΩ απο οτι εβλεπα και μαθαινα οι εργοδοτες μου (2 αδελφια) , συνεχιζαν την ζωη τους , να πηγαινουν σε events προμηθευτων , διακοπες με τις γκομενες κλπ κλπ.

Και μιλαμε για 2 ατομα (και μια επιχειρηση) που χρωστουσε Π Α Ν Τ Ο Υ!....Καμμια κινηση (ακομα και οσο ημουν εκει) να βρουν νεες δουλειες και νεους πελατες...ωστε να βγει κανα χρημα...καμμια κινηση να περιορισουν τα προσωπικα τους εξοδα .

Αυτοι διακοπες και εγω 20 ωρες το 24ωρο σπιτι γιατι δεν ειχα λεφτα να παω πουθενα (η λεξη διακοπες ειναι αγνωστη εδω και 2 χρονια!)

Στο 2ο που εγραψα και σχολιαζεις , συμφωνω εν μερει..δεν ειναι ακριβως ετσι οπως το βλεπεις....

Να στο θεσω απλα..αν δεν εχεις υπαλληλους..και αν οι υπαλληλοι σου δεν δουλευουν...τοτε δεν βγαζεις δουλεια...δεν βγαζεις χρημα.

ΑΡΑ αν τους αφησεις απληρωτους..ανικανοποιητους..και σου φευγουν....ποιος θα δουλευει στο τελος για την εταιρια?

Καποιοι απο απο αυτους που αναφερεις μπορουν να παρουν παραταση...π.χ. τραπεζες..προμηθευτες κλπ...

Επισης η καραμελα που ακουω απο ολους τους εργοδοτες και την εγραψες και συ "Όταν μια υγιή επιχείρηση έχει λεφτά τότε και οι εργαζόμενοι έχουν λεφτά" ειναι περα για περα  Α Κ Υ Ρ Η.

Μου την λεγανε και μενα στην τελευταια εταιρια..."Δουλεψτε...βγαλτε δουλεια...για να μας πληρωσει ο πελατης..να πληρωθειτε και σεις"...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? Λεει καπου οτι ο υπαλληλος πληρωνεται οταν βγαζει λεφτα η εταιρια?Ο υπαλληλος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ καθε τελος του μηνα (ή καθε 15 , αναλογως την συμφωνια)... Β Ρ Ε Ξ Ε Ι - Χ Ι Ο Ν Ι Σ Ε Ι.

Ειναι στο χερι του καθε εργοδοτη να επιλεγει τους καταλληλους υπαλληλους και τον καταλληλο τροπο εργασιας αυτων για να αποδιδουν τα μεγιστα και να βγαζει η εταιρια τα εξοδα της και τα κερδη της.Αν δεν αποδιδει ενας υπαλληλος τον απολυει τον αποζημιωνει και παιρνει αλλον...για αυτο υπαρχουν βιογραφικα,προυπηρεσιες κλπ για να μπορει να κρινει ο καθε εργοδοτης τον καταλληλο υπαλληλο για τις αναγκες του.

Δεν εχει ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΣ...ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕΣ...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ...

Καντε με ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ στην επιχειρηση...και δεχομαι μια τετοια κατασταση....θα πληρωνομαι οταν βγαζει η εταιρια κερδη....και θα παιρνω οχι μισθο αλλα το αναλογο μεριδιο..αν δεν βγαζει δεν θα πληρωνομαι....ΣΥΜΦΩΝΩ....

Αλλιως..αν ειμαι υπαλληλος περιμενω να πληρωθω καθε τελος/15 του μηνα Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

• Like 10
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσον αφορα το ικα και το βιβλιο ναι απο την πρωτη μερα.

υπαρχει κατι που εγω δεν γνωριζα οπως το οτι με εχει δηλωμενο "εργατη" ενω η ειμαι υπαλληλος "ταμιας"

και το εμαθα τα χριστουγεννα. Οταν τον ρωτησα γιατι δεν με δηλωνεις "υπαλληλο" η απαντηση του ηταν για να μη σου πληρωνω το επιδομα ταμεια κατι τετοιο.

βεβαια δε με πειραξε τοτε αυτο διοτι με τα λεγομενα του παντα ο μισθος μου ειναι 480 κατι ψιλα αν θυμαμαι καλα και μου δινει αλλα 70 μαυρα ενα συνολο 550 και μου λεει το επιδομα ειναι 20 ευρω δε σε συμφερει να σε βαλω υπαλληλο. ισως να εχει δικιο δεν τα ξερω αυτα πως πανε.

Δεν επιτρέπεται να είσαι υπάλληλος και να σε βάζει εργάτη...Άσε που συνήθως τους ταμίες τους δηλώνουν υπαλλήλους γραφείου για να γλιτώνουν το επίδομα όχι και εργάτες ! Γιατί να μην σε δηλώνει υπάλληλο με ΕΓΣΕΕ που είναι 470 καθαρά πλέον και εκεί για όλους ; Μπορούσε να σου βάζει κωδικό ειδικότητας ΙΚΑ  419000 υπάλληλος γραφείου και να σε έχει με ΕΓΣΕΕ δηλαδή.

Άρα έτσι όπως τα λες υπάρχει κλαδική ακόμα που σας καλύπτει και σε κλέβει ; Απόδειξη μισθοδοσίας σου δίνει κάθε μήνα ; Τα λεφτά μπαίνουν σε λογαριασμό ή χέρι με χέρι ;

εγω παλι γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει επιχειρηματιας που θα εβγαζε λεφτα απο την τσεπη του !?

(εκτος απο την περιπτωση που οι "υπαλληλοι"ειναι η οικογενεια του)

ξερει οτι οταν θα αρχισει η κατηφορα και θα κανει αιτηση για αρθρο 99 και θα γλυτωσει πολλα...ταυτοχρονα απο την στιγμη που κανει αιτηση θα συνεχισει να παιρνει οτι εσοδα υπαρχουν....

Το άρθρο 99 είναι και για τις Ο.Ε. ;

για καταγγελια για ανασφαλιστη εργασια που απευθυνομαι?

Στο ΙΚΑ.

Παιδιά είναι γνωστό, τα κέρδη ιδιωτικοποιούνται και οι ζημιές πάνε στους μαλάκες...Αυτό είναι το σύστημα !

Δημοσ.

Απόδειξη μισθοδοσίας ναί δίνει κάθε μήνα.

Τα λεφτά χέρι χέρι.

Σήμερα είχαμε και εξελίξεις ! Πήρα 200ευρω έναντι απο το μισθό του δεκεμβρίου και μου πρότεινε τέλος του μήνα να μου κάνει απόλυση για να μπώ ΟΑΕΔ και να με ξεχρεώση σιγά σιγά.

Άραγε με 8 μήνες εργασίας δικαιούμε ταμείο ανεργίας;

Δημοσ.

Τα λεφτά χέρι χέρι.

Σήμερα είχαμε και εξελίξεις ! Πήρα 200ευρω έναντι απο το μισθό του δεκεμβρίου και μου πρότεινε τέλος του μήνα να μου κάνει απόλυση για να μπώ ΟΑΕΔ και να με ξεχρεώση σιγά σιγά.

αν απολυθεις , δικαιουσαι ΚΑΡΤΑ ανεργιας...για επιδομα δεν ξερω..πρεπει να χεις καποιον αριθμο ενσημων στην τελευταια δουλεια κλπ..μπες στο σαιτ του ΟΑΕΔ και τσεκαρε.

επισης να ξερεις οτι αν υπογραψεις το χαρτι της απολυσης , στην ουσια αποδεχεσαι οτι πηρες την αποζημιωση σου και προφανως δεν εχεις αλλες οικονομικες εκκρεμμοτητες με την επιχειρηση.

Το θα σου τα δινει λιγα λιγα καθε μηνα κοιτα να το ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ..οχι μονο στο μιλητο..γιατι θα σου αρχισει "δεν βγαινω αυτον τον μηνα" , "δεν με πληρωσε ο ταδε πελατης" , "σε ξεχασα θα στα βαλω ολα μαζι τον επομενο μηνα"...και χαιρετα μας τον πλατανο

Εξασφαλισε το με καποια υπευθυνη δηλωση ή κατι παρομοιο.

Δημοσ.

Τα λεφτά χέρι χέρι.

Η απόδειξη μισθοδοσίας που σου δίνει συμβαδίζει με αυτά που παίρνεις ( εννοώ με αυτά που παίρνεις τα επίσημα όχι και τα μαύρα ); Έχεις ξαναπάρει επίδομα ανεργίας; Βγάλε μία εκτύπωση τα ένσημα σου ( γίνεται και μέσω ΚΕΠ πλέον ή αλλιώς πάει άλλος για σένα στο ΙΚΑ και τα βγάζει ) και ρωτάς ΟΑΕΔ . Αν δεν έχεις ξαναπάρεις στο παρελθόν λογικά δε φτάνουν ( είπες ότι ήσουν στρατό πιο πριν ), αν έχεις ξαναπάρει επίδομα και σου έβαζε 25 ένσημα το μήνα κανονικά τότε ναι λογικά ( ρωτάς ΟΑΕΔ σε κάθε περίπτωση για να σου πουν ακριβώς πόσα ένσημα θες ώστε να συνεννοηθείς με τον εργοδότη πότε να σου κάνει την απόλυση ).

Η απόλυση είναι απόλυση έτσι , όχι να πάρεις επίδομα και να συνεχίζει να σε απασχολεί ;

Επίσης όταν τεσπα δεις πόσα ένσημα θες μιλώντας με ΟΑΕΔ και βεβαιωθείς ότι δικαιούσαι επίδομα να σου κάνει μία προμήνυση απόλυσης γραπτή για την ημερομηνία ώστε μη φτάσει η ημερομηνία και στα γυρίσει μετά ότι δε σε απολύει, τουλάχιστον να ξέρεις ότι θα παίρνεις το επίδομα ανεργίας.

Για τα χρωστούμενα των 2 μηνών υποθέτω δεν έχεις υπογράψει στις αποδείξεις μισθοδοσίας ότι τα πήρες; Α εκτός από τα χρωστούμενα των 2 μηνών έχεις να πάρεις και αποδοχές αδείας για τις μέρες αδείας που δεν έχεις πάρει και για επίδομα αδείας αν δεν το έχεις πάρει. Εγώ είχα πάρει μόνο 2 μέρες αδείας και μου βγήκαν αποδοχές αδείας και επίδομα σχεδόν ένας μισθός ( με 7 μήνες εργασίας και κάτι ημέρες ) , δεν είναι καθόλου αμελητέο το ποσό.

Δημοσ.

Η απόδειξη μισθοδοσίας που σου δίνει συμβαδίζει με αυτά που παίρνεις ( εννοώ με αυτά που παίρνεις τα επίσημα όχι και τα μαύρα ); Έχεις ξαναπάρει επίδομα ανεργίας;

Ναι συμβαδιζουν.

εχω ξαναπαρει στο παρελθον 11-12 μηνες το 2009-10. και διαβασα περι αυτου στο Site του ΟΑΕΔ οτι αν πληρω της προυποθεσεις δικαιουμε αλλους 6 μηνες επιδομα.

Αν ο άνεργος έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν:

Ο άνεργος που έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο, πριν από την απόλυσή του, χωρίς να υπολογίζονται (στις 125) οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών.

Εγω τωρα εχω 8 μηνες εργασιας x25 μερες εργασιας = 200 μερες. μειων 2 μηνες εργασιας (50 ημερες) μενουν 150 ημερες οποτε λογικα ειμαι στα πλαισια και δεν θα εχω θεμα. θα παω ομως καλου καλου να ρωτησω τις επομενες μερες.

χαρτια μισθοδοσιας φυσικα δεν υπογραφω.

και φυσικα μετα την απολυση δε θα συνεχισω να δουλευω μαυρα. δεν εχει νοημα αφου ουτε τοτε θα με πληρωνει.

Δημοσ.

Ναι συμβαδιζουν.

εχω ξαναπαρει στο παρελθον 11-12 μηνες το 2009-10. και διαβασα περι αυτου στο Site του ΟΑΕΔ οτι αν πληρω της προυποθεσεις δικαιουμε αλλους 6 μηνες επιδομα.

Αν ο άνεργος έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν:

Ο άνεργος που έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο, πριν από την απόλυσή του, χωρίς να υπολογίζονται (στις 125) οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών.

Εγω τωρα εχω 8 μηνες εργασιας x25 μερες εργασιας = 200 μερες. μειων 2 μηνες εργασιας (50 ημερες) μενουν 150 ημερες οποτε λογικα ειμαι στα πλαισια και δεν θα εχω θεμα. θα παω ομως καλου καλου να ρωτησω τις επομενες μερες.

χαρτια μισθοδοσιας φυσικα δεν υπογραφω.

και φυσικα μετα την απολυση δε θα συνεχισω να δουλευω μαυρα. δεν εχει νοημα αφου ουτε τοτε θα με πληρωνει.

Οπότε ρωτάς ΟΑΕΔ να σου πουν πόσους μήνες δικαιούσαι και να είσαι βέβαιος ότι δε θα χάσεις το επίδομα στο παρατσακ, να ελέγξεις όμως τα ένσημα σου στο ΙΚΑ για το διάστημα αυτό ότι είναι όλα ΟΚ ( υποθέτω ότι τα έχεις ελέγξει αφού λες ότι έμαθες για την ειδικότητα ).

Για τα χρωστούμενα δεν ξέρω πώς το χειρίζεσαι ακριβώς, κανονικά με την απόλυση πρέπει να εξοφλούνται και τα δεδουλευμένα.

Α τώρα που το θυμήθηκα επειδή λέγανε ότι θα αλλάζανε τα δεδομένα για το επίδομα και αν κάποιος έχει απολυθεί δεύτερη φορά μέσα σε 4 χρόνια δε θα δικαιούται ρώτα οπωσδήποτε ΟΑΕΔ να βεβαιωθείς ότι δε σε πιάνει αυτό ( με επιφύλαξη αυτό μπορεί να κάνω και λάθος και να είναι ράδιο αρβύλα ).

Δημοσ.

Α τώρα που το θυμήθηκα επειδή λέγανε ότι θα αλλάζανε τα δεδομένα για το επίδομα και αν κάποιος έχει απολυθεί δεύτερη φορά μέσα σε 4 χρόνια δε θα δικαιούται ρώτα οπωσδήποτε ΟΑΕΔ να βεβαιωθείς ότι δε σε πιάνει αυτό ( με επιφύλαξη αυτό μπορεί να κάνω και λάθος και να είναι ράδιο αρβύλα ).

Για να εισπράξετε επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ:

πρέπει να είστε μισθωτός και να έχει λήξει ή να έχει καταγγελθεί από τον εργοδότη (απόλυση) η σύμβαση εργασίας σας.

να είστε ως εργαζόμενος ασφαλισμένος στον κλάδο ανεργίας του ΟΑΕΔ

να έχετε συμπληρώσει μέσα στο 14μηνο ή 12μηνο που προηγείται της αίτησής σας τον αριθμό των ημερομισθίων που προβλέπονται ανάλογα με το επάγγελμά σας.

(από 01.01.2013) να μην έχετε επιδοτηθεί εντός της τετραετίας πριν την ένταξη στην επιδότηση πάνω από 450 ημέρες.

Οποτε εχω υπολοιπο

Δημοσ.

Βασικα πας σε ενα υποκαταστημα ΙΚΑ , δινεις αριθμο μητρωου και ζητας εκτυπωση ολων των ενσημων σου ή τουλαχιστον των ετων που σε ενδιαφερει.

Παιρνεις την εκτυπωση και πας ΟΑΕΔ...βλεπεις τι δικαιολογητικα χρειαζεσαι και βγαζεις καρτα ανεργιας , θα σου πουν εκει αν δικαιουσαι και επιδομα.

Επισης για ενημερωση ολων πλεον ζητανε και εκκαθαριστικο στον ΟΑΕΔ.

Εμενα μου ειπανε στην επομενη ανανεωση της καρτας να τους παω το εκκαθαριστικο....στα 2 χρονια ανεργιας..πρωτη φορα θα το παω δηλαδη...

Δημοσ.

Βασικα πας σε ενα υποκαταστημα ΙΚΑ , δινεις αριθμο μητρωου και ζητας εκτυπωση ολων των ενσημων σου ή τουλαχιστον των ετων που σε ενδιαφερει.

Παιρνεις την εκτυπωση και πας ΟΑΕΔ...βλεπεις τι δικαιολογητικα χρειαζεσαι και βγαζεις καρτα ανεργιας , θα σου πουν εκει αν δικαιουσαι και επιδομα.

Επισης για ενημερωση ολων πλεον ζητανε και εκκαθαριστικο στον ΟΑΕΔ.

Εμενα μου ειπανε στην επομενη ανανεωση της καρτας να τους παω το εκκαθαριστικο....στα 2 χρονια ανεργιας..πρωτη φορα θα το παω δηλαδη...

Ζητάει την εκτύπωση για τα ένσημα στο ΙΚΑ ( οποιοδήποτε υποκατάστημα ) και για τους μήνες που μπορεί να μη φαίνονται ακόμα στο ΙΚΑ ζητάει βεβαίωση εργοδότη ( από τον εργοδότη του ) την οποία θεωρεί στο ΙΚΑ που υπάγεται ο εργοδότης ( όχι σε οποιοδήποτε ΙΚΑ ).

Εγώ αυτό που έλεγα είναι να ρωτήσει πριν γίνει η απόλυση να πάει στον ΟΑΕΔ και τους πει έχω προειδοποίηση απόλυσης για τις τάδε του μηνός , έχω αυτά τα ένσημα ( να τους δείξει τα ένσημα που μάζεψε σύμφωνα με τη διαδικασία της πρώτης παραγράφου αυτού του ποστ ), το παίρνει λογικά αλλά καλύτερα να είναι σίγουρος.

Πάντως με τη διαδικασία που ακολούθησε ο εργοδότης έχει παιχτεί πουστιά ( κανονικά αν ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία να απολυθεί δηλαδή ο μισθωτός που είναι να πάει φαντάρος και να επανέλθει μετά στην εργασία εντός 1 μηνός προστατεύεται για 1 χρόνο και εάν απολυθεί πριν τον ένα χρόνο έχει 6 μήνες αποζημίωση, όμως εσύ με την οικειοθελή αποχώρηση παραιτήθηκες όλων των δικαιωμάτων σου ) , παραθέτω ένα κείμενο που βρήκα :

Ο μισθωτός που απασχολείται με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου και στρατεύεται έχοντας συμπληρώσει προηγουμένως έξι τουλάχιστον μήνες υπηρεσίας στον τελευταίο εργοδότη, όταν αποστρατευθεί δικαιούται να επανέλθει στην επιχείρηση που εργαζόταν προ της στράτευσής του, αρκεί, μέσα σ' ένα μήνα από την ημέρα της απόλυσης του, να δηλώσει ότι επιθυμεί να επανέλθει.

Ο υπολογισμός της εξάμηνης υπηρεσίας του μισθωτού έχει ως

χρονικό σημείο εκκίνησης την ημέρα πρόσληψης αυτού και σημείο λήξης την ημέρα κατά την οποία καλείται στις τάξεις του στρατού (και όχι την ημέρα που παρουσιάζεται στις τάξεις του στρατού).

Σε περίπτωση που εργοδότης απολύσει μισθωτό του πριν από την ημέρα παρουσίασης του στις τάξεις του στρατού, αλλά μετά την ημερομηνία

πρόσκλησής του, η ως άνω απόλυση είναι άκυρη, ανεξάρτητα αν ο εργοδότης γνώριζε ή αγνοούσε την στράτευση.

Οσον αφορά το μισθωτό εκείνο που στρατεύεται μην έχοντας προηγουμένως

συμπληρώσει έξι (6) μήνες υπηρεσίας στον εργοδότη του, η σύμβαση εργασίας του λύεται κατά το χρονικό σημείο που παρουσιάζεται στις τάξεις του στρατού. Στην περίπτωση αυτή, δεν δικαιούται ο μισθωτός αποζημίωσης από τον εργοδότη του, για το λόγο ότι η στράτευση και η αποχώρησή του

από την εργασία εκλαμβάνεται ως οικειοθελής αποχώρηση.

Δημοσ.

Θα διπλοποστάρω για να το δουν και άλλοι :

Όσοι υποβάλλουν αίτηση για επίδομα ανεργίας από 1/1/2013 θα πάρουν επίδομα με την προυπόθεση να μην έχουν ξεπεράσει τις 450 ημέρες επιδότησης λόγω ανεργίας κατά την τελευταία τετραετία.

Αν έχεις λιγότερες από 450 επιδοτείσαι μέχρι να καλύψεις το όριο των 450 ημερών.

Ας ρωτήσει και ο topic starter στον ΟΑΕΔ , μην εφησυχαστεί περί των δεδουλευμένων με την προοπτική ότι θα παίρνει έστω το επίδομα.

Δημοσ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? Λεει καπου οτι ο υπαλληλος πληρωνεται οταν βγαζει λεφτα η εταιρια?Ο υπαλληλος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ καθε τελος του μηνα (ή καθε 15 , αναλογως την συμφωνια)... Β Ρ Ε Ξ Ε Ι - Χ Ι Ο Ν Ι Σ Ε Ι.

Ειναι στο χερι του καθε εργοδοτη να επιλεγει τους καταλληλους υπαλληλους και τον καταλληλο τροπο εργασιας αυτων για να αποδιδουν τα μεγιστα και να βγαζει η εταιρια τα εξοδα της και τα κερδη της.Αν δεν αποδιδει ενας υπαλληλος τον απολυει τον αποζημιωνει και παιρνει αλλον...για αυτο υπαρχουν βιογραφικα,προυπηρεσιες κλπ για να μπορει να κρινει ο καθε εργοδοτης τον καταλληλο υπαλληλο για τις αναγκες του.

Δεν εχει ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΣ...ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕΣ...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ...

Καντε με ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ στην επιχειρηση...και δεχομαι μια τετοια κατασταση....θα πληρωνομαι οταν βγαζει η εταιρια κερδη....και θα παιρνω οχι μισθο αλλα το αναλογο μεριδιο..αν δεν βγαζει δεν θα πληρωνομαι....ΣΥΜΦΩΝΩ....

Αλλιως..αν ειμαι υπαλληλος περιμενω να πληρωθω καθε τελος/15 του μηνα Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

συμφωνω απολυτα και να συμπληρωσω

Αν ειναι ετσι τοτε ποια η διαφορα του υπαλληλου απο το αφεντικο?

αν ειναι να ΜΗΝ ειμαι σιγουρος αν θα παρω λεφτα, ποια η διαφορα το να γινω εγω αφεντικο?

ΔΕ μπορω εγω να γινω αφεντικο?

ετσι μπορει στο τελος να βγαλω περισσοτερα απ'οτι υπαλληλος

εχουν μπερδεψει τη βουρτσα με τη π......

ΑΝ συνεχισει ετσι η κατασταση τοτε

ΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?

Δημοσ.

Θα διπλοποστάρω για να το δουν και άλλοι :

Όσοι υποβάλλουν αίτηση για επίδομα ανεργίας από 1/1/2013 θα πάρουν επίδομα με την προυπόθεση να μην έχουν ξεπεράσει τις 450 ημέρες επιδότησης λόγω ανεργίας κατά την τελευταία τετραετία.

Αν έχεις λιγότερες από 450 επιδοτείσαι μέχρι να καλύψεις το όριο των 450 ημερών.

Ας ρωτήσει και ο topic starter στον ΟΑΕΔ , μην εφησυχαστεί περί των δεδουλευμένων με την προοπτική ότι θα παίρνει έστω το επίδομα.

Το γνωριζω αυτο και ευχαριστω που το επισήμανες... 100 κατι μερες μου μενουν για να συμπλιρωσω της 450
Δημοσ.

Εμενα μου χρωσταει λεφτα απ τον Αυγουστο του 2011. Η επιθεωρηση μου ειπε να τον παω νομικα...με τι φραγκα οεο? Και να δω φως μετα απο ποσα χρονια?

Νομικες κυρωσεις σε περιπτωση ξυλοδαρμου γνωριζει κανεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...