Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στειλε link θελω να δω αυτο το αριστουργημα. btw i7 εχω οχι i5, και εννοειτε οτι παιζει μονο η μνημη της gpu ρολο 

για gpu laptop αναφερεσε? GPU Clock: 800 MHz η 6950...

το συγκεκριμενο το αγορασε απο το ΠΛΑΙΣΙΟ στο κεντρο της θεσσαλονικης.Πολυ πιθανο να μην το βρω στο ιντερνετ γιατι πολυ απλα ειχε μεινει ενα κομματι η κατι παρομοιο.Θα σε γελασω.Θα το ψαξω παντως

Πραγματικα πιστευεις οτι η ΜΝΗΜΗ παιζει ΜΟΝΟ ρολο?Πλακα με κανεις?Διωρθωσε το λαθος αυτο.(Ελπιζω τυπογραφικο-εκφρασης)

Δημοσ.

Οπότε λέω να σ ακούσω και να πάω σ αυτόν π μου προτείνεις! τον Link.png Site: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-SC-II-i532-650-2VRAM-Win8.htm">turbo-x να τον έχω στα υπόψιν μου ή με την καμία?

HP PAVILION G6-2051SD 15.6'' AMD QUAD CORE A10-4600M 6GB 1TB AMD Radeon HD 7660G + 7670M  1GB

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.901047&sid=1

Δημοσ.

να παιζει ολους τους τιτλους φουλ? (εστω και με χαμηλα αα) αποκλειεται... με το λαπτοπ τις υπογραφης μου (οπως και με το ιδιο αλαα με ι5 επεξεργαστη,της αδερφης μου) ζητημα να παιζεις παιχνιδια του 11 φουλ και δε μιλαω για battlefield, hitman, κλπ... (αντε κανα Black ops 2 μπορει να το παιζει φουλ).. οσο για τα turbo-x ΜΑΚΡΙΑ.. ειχα 3 χρονια(οσο ειχε εγγυηση γιατι μετα χαλασε) και το ειχα παει 5 φορες για σερβισε με καμενη καρτα γραφικων της 3φορες και μητρικη τις αλλες δυο(και ειχα και βαση αρκετα καλη)... καθε φορα περιμενα περιπου ενα μηνα για να ερθει το λαπτοπ... και 2 φορες ξαναχαλασε μεσα σε μια βδομαδα.. τωρα δε λεω οτι η ασερ(που εχω) ειναι καλητερη αλλα ποτε ξανα turbo-x

Δημοσ.

φιλε μου σου προτεινω ανεπιφυλακτα τον δευτερο.Οχι μονο εχει παρομοια χαρακτηριστικα με τον πρωτο αλλα εχεις δωρο και εναν εκτυπωτη.Η συγκεκριμενη αγορα φενεται σε πολλους σαν αγορα ''γουρουνι στο σακι'' αλλα ο συγκεκριμενος θα σε υπερκαλυψει και με το παραπανω συν οτι θα εκτυπωνεις αβερτα οτι θες B)

πολυ αναλυση για το τιποτα λεω εγω σε αυτες τις περιπτωσεις.μια χαρα θα τρεχουν τα παντα στον δευτερο π εχεις για επιλογες.

αμα ηταν να εχεις το λαπτοπ για τρελες απαιτησεις και για να κανει μακαροναδα μαζι(αστειακι :-D ) παρε ενα alienware που κανει απο χιλια ευρω και πανω.δεν παιζονται τα συγκεκριμενα.αλλα αφου διαθετεις μεχρι 600 ευρω και το θες για απλο gaming τελειωσε το θεμα για μενα.τον δευτερο ασυζητητι

Βασικά μ αρέσουν παιχνιδια rpg τυπου skyrim, dragonage ως επαγγελμα lineage! :P τρ δεν σκαω να παιζω σε φουλ γραφικα και το  medium καλα ειναι να μν κολλαει με νοιαζει!! :D Αυτος με τον εκτυπωτη μονο στον επεξεργαστη του κολλησα γτ οταν τον εψαξα τον εβγαζε με αλλη καρτα γραφικων και σκαλωσα λιγακι! :/ λες να τον τσιμπησω?

Δημοσ.

Βασικά μ αρέσουν παιχνιδια rpg τυπου skyrim, dragonage ως επαγγελμα lineage! :P τρ δεν σκαω να παιζω σε φουλ γραφικα και το  medium καλα ειναι να μν κολλαει με νοιαζει!! :D Αυτος με τον εκτυπωτη μονο στον επεξεργαστη του κολλησα γτ οταν τον εψαξα τον εβγαζε με αλλη καρτα γραφικων και σκαλωσα λιγακι! :/ λες να τον τσιμπησω?

γνωμη μου ναι.συμφερει και για την τσεπουλα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...