Giorgos09 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω ακούσει/διαβάσει και τα καλύτερα για τα Turbo-x. Κι από ο,τι κατάλαβα πρέπει να ξέρεις λίγο από hardware για να πάρεις έναν καλό και εγώ δεν το 'χω το θέμα! Γιώργο για αυτόν π μου προτείνεις είναι καλός? και όσον αφορά την διπλή gpu αν έχω καταλάβει σωστά το pc χρησιμοποιεί την 7520G και αν χρειαστεί κάτι πιο απαιτητικό την 7670M σωστά? To turbo x εχει μαπα κατασκευη αλλα πολυ καλυτερα τεχικα χαρακτηριστικα. Πχ ο CPU του HP εχει 3300 ποντους επεξεργαστικης ισχυος ενω του τουρμπο Χ 8600 συμφωνα με το Cinebench R10 32Bit Multi. Επισης η gpu του HP στο 3dmark vantage πιανει 4200 ενω το turbo x 6600. Αυτο που ειπες για τη διπλη GPU ισχυει.
Zaknafe1n Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Οπότε λέω να σ ακούσω και να πάω σ αυτόν π μου προτείνεις! τον Site: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-SC-II-i532-650-2VRAM-Win8.htm">turbo-x να τον έχω στα υπόψιν μου ή με την καμία?
adtakhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν θα έπαιρνα τίποτα που να γράφει επάνω TURBO - X ..
Giorgos09 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Οπότε λέω να σ ακούσω και να πάω σ αυτόν π μου προτείνεις! τον Site: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-SC-II-i532-650-2VRAM-Win8.htm">turbo-x να τον έχω στα υπόψιν μου ή με την καμία? Αυτον που λινκαρες σου προτεινα.
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Είπες ότι δίνεις μέχρι 600 ευρώ μέγιστο. Γιατί δεν μαζεύεις ένα 100αρικο ακόμα(αν μπορείς φυσικά) και με 700 ευρώ να φτιάξεις ένα decent desktop; 1
deesnider Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Είπες ότι δίνεις μέχρι 600 ευρώ μέγιστο. Γιατί δεν μαζεύεις ένα 100αρικο ακόμα(αν μπορείς φυσικά) και με 700 ευρώ να φτιάξεις ένα decent desktop; Ψάχνω για λαπτοπ γτ θέλω να τον μεταφέρω κιόλας αλλιώς ασυζητητί για desktop θα πήγαινα.
jonakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς μέχρι 600e max μπορώ να διαθέσω johnako. Ανάμεσα σ αυτούς τους 2 ποιόν μ προτείνεις ή αν έχεις κάτι καλύτερο ρίχτο!! μπορείς να μ λύσεις και την απορία μ? φιλε μου σου προτεινω ανεπιφυλακτα τον δευτερο.Οχι μονο εχει παρομοια χαρακτηριστικα με τον πρωτο αλλα εχεις δωρο και εναν εκτυπωτη.Η συγκεκριμενη αγορα φενεται σε πολλους σαν αγορα ''γουρουνι στο σακι'' αλλα ο συγκεκριμενος θα σε υπερκαλυψει και με το παραπανω συν οτι θα εκτυπωνεις αβερτα οτι θες πολυ αναλυση για το τιποτα λεω εγω σε αυτες τις περιπτωσεις.μια χαρα θα τρεχουν τα παντα στον δευτερο π εχεις για επιλογες. αμα ηταν να εχεις το λαπτοπ για τρελες απαιτησεις και για να κανει μακαροναδα μαζι(αστειακι ) παρε ενα alienware που κανει απο χιλια ευρω και πανω.δεν παιζονται τα συγκεκριμενα.αλλα αφου διαθετεις μεχρι 600 ευρω και το θες για απλο gaming τελειωσε το θεμα για μενα.τον δευτερο ασυζητητι
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εναν turbo-x απο το πλαισιο 800 ευρω και πιστεψε με ''τρεχει'' ανετα ολους τους τιτλους που εχουν βγει ανετα.Π.χ. το far cry φουλ γραφικα. οταν εννοεις φουλ, εννοεις και ΑΑ τερμα και γενικα ολα τα φιλτρα στο μεγιστο, πχ χ16, χ8 κτλπ? και σε τι αναλυση?
jonakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 οταν εννοεις φουλ, εννοεις και ΑΑ τερμα και γενικα ολα τα φιλτρα στο μεγιστο, πχ χ16, χ8 κτλπ? και σε τι αναλυση? ενταξει ειμουν λιγο υπερβολικος οσον αφορα στα ''φουλ'' γραφικα.το πολυ πολυ να κατεβασεις το anistropic filtering και την ποιοτητα των σκιων.τιποτα παραπανω.ολα τα αλλα φουλαρε τα like a boss
jonakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 αναλυση? μαξαρε την.θα τρεχει κανονικα αν και εγω σπανια το κανω αυτο.. (ερωτηση:για ποιο pc μιλας εσυ?αμα μιλας για το λαπτοπ της ταξεως των 800 που ανεφερα ναι θα το τρεχει.αμα μιλαμε για το δικο σου pc ναι και αυτο θα το τρεχει αλλα με λιγο πιο χαμηλες ρυθμισεις)
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 του φιλου σου των 800ε. βασικα πιο πιθανο ειναι να συμβαινει το αντιθετο, δε νομιζω οτι υπαρχουν gaming laptop κατω απο 800 με >= 6950 2gb GPU
jonakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 του φιλου σου των 800ε. βασικα πιο πιθανο ειναι να συμβαινει το αντιθετο, δε νομιζω οτι υπαρχουν gaming laptop κατω απο 800 με >= 6950 2gb GPU και ομως υπαρχουν φιλε μου.συγκεκριμενα turbo x i5 που πηρε ενα φιλαρακι.λιγο ψαξιμο θελει απλα.και δεν παιζει μονο ρολο η μνημη της gpu αλλα και η ταχυτητα.Π.χ μπορει να εχω μια καρτα των 1gb που να ''τρεχει'' πιο γρηγορα απο μια των 2gb μονο και μονο επειδη η τιμη των mHz ειναι μεγαλυτερη.Τσεκαρε εδω Site: http://www.cnet.com/graphics-cards/ati-radeon-x1950-xtx/4507-8902_7-32036686.html">ATI Radeon X1950 XTX specs (512MB) Η τιμη της core clock speed που εχουν οι περισσοτερες καρτες ειναι στα 400 mHz πανω-κατω ενω αυτη εχει 450.(Δεν λεω οτι αξιζει να την παρεις την συγκεκριμενη καρτα απλα ειναι πολυ γρηγορη)
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) στειλε link θελω να δω αυτο το αριστουργημα. btw i7 εχω οχι i5, και εννοειτε οτι δεν παιζει μονο η μνημη της gpu ρολο για gpu laptop αναφερεσε? GPU Clock: 800 MHz η 6950... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2013 από SOADNICK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα