nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ και ζήτησα να μου αναβαθμίσουν ξανά την ταχύτητα του ίντερνετ απο 2mbit σε (εώς)24 και μου είπαν πως θα γίνει σε 2 μέρες. (όχι εργάσιμες , απλά δύο μέρες). Και αναρωτιέμαι τώρα , γιατί παίρνει τόσο πολυ να γίνει μια αναβάθμιση ταχύτητας? αν μου έλεγαν οτι θα αρχίσει λόγο οτι ειναι Σ/Κ θα το καταλάβαινα αλλα πως γίνεται να το κάνουν την Κυριακή ? σας φαίνεται λογικό ? τόσο παίρνει ? ή απλά έτιχα στην περίπτωση και είναι ΤΟΣΟ πολυ απασχολημένοι (ή βαριούνται ξέρω γω..) και κάτι τελευταίο , σε περίπτωση που μετά την αναβάθμιση δεν πιάνω ουτε τα 7,5-8 mbit που έπιανα πριν κανα μήνα (ενω τώρα μπορώ να έχω μέχρι και vdsl ) , τότε τι κάνω? γιατι διάβασα για τέτοιες περιπτώσεις σε διάφορα forums.. edit - έτρεξα τώρα ενα speedtest και λέει 6548kb/s wtf! 1ον μου είπαν σε 2 μέρες 2ον γιατι έχω τόσο χαμηλό speed ?..... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2013 από nicoc89
tsifotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 σε καταλαβαινω, κι εγω πια ανοιγω κατευθειαν το μπλα-μπλα κι εχω ξεχασει οτι ειναι κομματι του ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ insomnia υπαρχει ειδικο section για συνδεσεις dsl κλπ ps ρε σεις μηπως να γινει ενα spin-off τυπου μπλα-μπλα.gr και να αποκτησει και μια τριτη υποκατηγορια μαζι με τα αθλητικα και auto-μοτο η.. "miscellaneous κομπιουτεροαποριες"
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 μου την αναβάθμισαν τελικά σήμερα (δοκίμασα speedtest) και έχω 6,5mbit wtf ..........
phanispal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ρε man router δεν έχεις να μπεις στο web interface του να δεις πού συγχρονίζεις; Πριν ξέρεις πού συγχρόνιζες; Τι κάθεσαι και τρέχεις speedtests που βαράνε στ' αμπέλια; Κατέβασε ένα αρχείο από έναν γρήγορο server να δεις τι ταχύτητα έχεις.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 κατεβάζω με 800kb/s πριν κατέβαζα με 1mb/s
phanispal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Και πού κολλάει τότε αυτό; Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ και ζήτησα να μου αναβαθμίσουν ξανά την ταχύτητα του ίντερνετ απο 2mbit σε (εώς)24 [...] Άρα είχες και πριν έως 24άρα.
mellodos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Άρα είχες και πριν έως 24άρα. Ακριβώς. Το connx "πωλείται" ή στα 2Μbps ή στα έως 24.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Και πού κολλάει τότε αυτό; Άρα είχες και πριν έως 24άρα. ναι αυτό λέω οτι πριν έπιανα κανα 8mbit περίπου και τώρα πιάνω 6,5!
phanispal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλά, αυτό παίζει, ανάλογα με το πού συγχρονίζει κάθε φορά. Κι εγώ κλειδώνω πότε στα 8.5 και πότε στα 10.
aGka8l Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 το οτι θελει 2 μερες μου ακούγεται πολυ λογικό, εχω την εντυπωση οτι καταλυτική ημ/νια ειναι 5 μέρες !γιατι δεν ειναι μονο η δικια σου αιτηση ειναι και αλλών τοσων.Γτ αυτος που θα στη κάνει δεν εχει μονο αλαγες ταχυτήτων , έχει και νέες συνδεσεις τηλεφωνίας , νεες συνδέσεις adsl , αλαγές & φορτητότητες απο παροχο σε οτε & το αντιστροφο .Δεν ειναι μια αλαγη με ενα κλικ απο 2048 σε 24 ειναι ξηλωμα απο το dslam που εισαι σε νεο dslam υποθεση 10 λεπτών φυσικά αλλα δεν εισαι μονο εσυ
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 καταρχην εχουν γινει ηδη 10 Posts και ακομα ο φιλος δεν εχει μπει μεσα στο interface του ρουτερ να μας γραψει τα χαρακτηριστικα της γραμμης.και vdsl μπορει να του δινουν απο Kv οχι απο αστικο κεντρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα