Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ και ζήτησα να μου αναβαθμίσουν ξανά την ταχύτητα του ίντερνετ απο 2mbit σε (εώς)24 και μου είπαν πως θα γίνει σε 2 μέρες. (όχι εργάσιμες , απλά δύο μέρες).

Και αναρωτιέμαι τώρα , γιατί παίρνει τόσο πολυ να γίνει μια αναβάθμιση ταχύτητας? αν μου έλεγαν οτι θα αρχίσει λόγο οτι ειναι Σ/Κ θα το καταλάβαινα αλλα πως γίνεται να το κάνουν την Κυριακή ?

σας φαίνεται λογικό ? τόσο παίρνει ? ή απλά έτιχα στην περίπτωση και είναι ΤΟΣΟ πολυ απασχολημένοι (ή βαριούνται ξέρω γω..)

και κάτι τελευταίο , σε περίπτωση που μετά την αναβάθμιση δεν πιάνω ουτε τα 7,5-8 mbit που έπιανα  πριν κανα μήνα (ενω τώρα μπορώ να έχω μέχρι και vdsl ) , τότε τι κάνω?

γιατι διάβασα για τέτοιες περιπτώσεις σε διάφορα forums..

edit -

έτρεξα τώρα ενα speedtest και λέει 6548kb/s

wtf!

1ον μου είπαν σε 2 μέρες

2ον γιατι έχω τόσο χαμηλό speed ?.....

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

σε καταλαβαινω, κι εγω πια ανοιγω κατευθειαν το μπλα-μπλα κι εχω ξεχασει οτι ειναι κομματι του ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ insomnia

υπαρχει ειδικο section για συνδεσεις dsl κλπ

ps ρε σεις μηπως να γινει ενα spin-off τυπου μπλα-μπλα.gr και να αποκτησει και μια τριτη υποκατηγορια μαζι με τα αθλητικα και auto-μοτο η.. "miscellaneous κομπιουτεροαποριες"   :devil:

Δημοσ.

μου την αναβάθμισαν τελικά σήμερα (δοκίμασα speedtest) και έχω 6,5mbit

wtf ..........

Δημοσ.

Ρε man router δεν έχεις να μπεις στο web interface του να δεις πού συγχρονίζεις; Πριν ξέρεις πού συγχρόνιζες;

Τι κάθεσαι και τρέχεις speedtests που βαράνε στ' αμπέλια;

Κατέβασε ένα αρχείο από έναν γρήγορο server να δεις τι ταχύτητα έχεις.

Δημοσ.

Και πού κολλάει τότε αυτό;

Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ και ζήτησα να μου αναβαθμίσουν ξανά την ταχύτητα του ίντερνετ απο 2mbit σε (εώς)24 [...]

Άρα είχες και πριν έως 24άρα.

Δημοσ.

Και πού κολλάει τότε αυτό;

Άρα είχες και πριν έως 24άρα.

ναι αυτό λέω οτι πριν έπιανα κανα 8mbit περίπου και τώρα πιάνω 6,5!

Δημοσ.

το οτι θελει 2 μερες μου ακούγεται πολυ λογικό, εχω την εντυπωση οτι καταλυτική ημ/νια ειναι 5 μέρες !γιατι δεν ειναι μονο η δικια σου αιτηση ειναι και αλλών τοσων.Γτ αυτος που θα στη κάνει δεν εχει μονο αλαγες ταχυτήτων , έχει και νέες συνδεσεις τηλεφωνίας , νεες συνδέσεις adsl , αλαγές & φορτητότητες απο παροχο σε οτε & το αντιστροφο .Δεν ειναι μια αλαγη με ενα κλικ απο 2048 σε 24 ειναι ξηλωμα απο το dslam που εισαι σε νεο dslam υποθεση 10 λεπτών φυσικά αλλα δεν εισαι μονο εσυ :P

Δημοσ.

καταρχην εχουν γινει ηδη 10 Posts και ακομα ο φιλος δεν εχει μπει μεσα στο interface του ρουτερ να μας γραψει τα χαρακτηριστικα της γραμμης.και vdsl μπορει να του δινουν απο Kv οχι απο αστικο κεντρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...