CENTAURUS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Mias kai brethikan sta xeria mou to toca2 kai to mc3 ,kai me to plj\hktrologio den paei allo ,skeftomai na agorasw ena timonaki gia na ta apolausw kalutera.To thema einai pws den kserw poio na agorasw.Den exw psaksei akoma kai tha hthela na mou proteinete eseis pou exete kapoio,poio na agorasw...den thelw na parw kai to pio akribo,kati metrio apo apopsh xrhmatwn!!akouw loipon...
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Θα σου πω ποιά να ΜΗΝ πάρεις: τα microsoft γιατί αν και είναι πολύ καλά για τα περισσότερα παιχνίδια, στο demo με τις 3 πίστες του colin mc rae 3 που το δοκίμασα (γι' αυτό το παιχνίδι δεν ενδιαφέρεσαι?), ΔΕΝ δουλεύει σωστα. Επιπλέον, η MS πρόσφατα αποφάσισε να σταματήσει να πουλά χειριστήρια, οπότε, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον με τους drivers...
Μάνος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Φίλε Centaurus προσωπικά σχεδόν τρία χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το Sidewinder Force Feedback Wheel της MS και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν το πήρα βέβαια ήταν από τα πιο ακριβά αλλά άξιζε τα χρήματα που δαπάνησα τότε. Δεν ξέρω τώρα αν είναι ακριβό ή όχι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω κάνει απίστευτες διαδρομές στα CMR1, CMR2 και σύντομα στο CMR3. Πιστεύω ότι αξίζει επένδυση.
IKARIWTHS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 file mou enas filos mou agwrase ena timoni logitek usb gia to playstation2 kai epaize kanonika kai sto pc gia psakseto kalytera to thema
airmark Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 To Microsoft Force Feedback Wheel USB έχω και γω. Όταν το πήρα είχα διαβάσει κάποια reviews και το έβγαζαν όλοι πολύ καλό. (μάλιστα έλεγαν γενικά ότι η Microsoft αποδεικνύει ΚΑΙ με αυτό, ότι βγάζει καλύτερο hardware παρά software - και είναι αλήθεια!). Λοιπόν, έπαιξα ένα-δυο παιχνίδια που είχα (NFS κυρίως) και το τιμονάκι λέει πολύ. Όμως μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα μου πέρασε η κ@υλα και το τιμονάκι έμεινε σε αχρηστία. Εν τω μεταξύ πήρα ΧΒΟΧ και δε νομίζω να χρησιμοποιήσω ξανά το PC για παιχνίδια... Οπότε αν θες να γλιτώσεις κάποια χρήματα απο το καινούριο, στο πουλάω. Είναι σε άριστη κατάσταση, μπορείς να το δεις και από κοντά αν θες. Καινούριο έχει 82 euro. Εγώ μπορώ να στο δώσω 60.
CENTAURUS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 ok.tha to psaksw kala to thema kai tha dw...
Nfountou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Eixa ena ths thrustmaster to opoio htan polu kalo alla mesa sto trimhno arxise ligo na ta xanei, to autokinhto se kathe paixnidi phgaine isia otan to timoni htan ligo sto plai... (Lete na htan to provlhma oi polles lakouves apo to cmr2?). Meta apo auto to gurisa pisw. Ekane gurw sta 40 xiliarika alla an den me apata h mnhmh mou exoun vgei kai alla kalutera.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.