mixanobious Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 για usb2 καλα ειναι νομιζω το max ειναι 30
achilles_g_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 εχει παραλαβει κανενας; Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μέσα σε 4 μέρες ήρθε.
gascp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ήδη τον χρησιμοποιώ και εγώ. Τελική χρέωση στα 62,00€. Για όσους που πάντως δεν πρόλαβαν τα 62 του Amazon στα 68 εδώ http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10106353&cmicc=skroutz
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ έχω παραλάβει εδώ και μέρες..
aekfc212 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 σοβαρα μιλατε τωρα εγω παραγγειλα με την τελευταια παρτιδα απο εμας εχει παρει κανενας; επισης παιδια πως σας ηρθε με συστημενο η οχι;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πότε σου έγινε dispatched και τι Estimated Arrival σου γράφει; Εμένα μου ήρθε απλό δέμα (όχι συστημένο) με Royal Mail.
achilles_g_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 σοβαρα μιλατε τωρα εγω παραγγειλα με την τελευταια παρτιδα απο εμας εχει παρει κανενας; επισης παιδια πως σας ηρθε με συστημενο η οχι; Μαζί το παραγγείλαμε. Το άφησε το ταχυδρόμος στην πόρτα. Βέβαια εδώ είναι μικρή πόλη και μονοκατοικία οπότε έχει μια κάποια ασφάλεια.
aekfc212 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 εγω ειμαι σε πολυκατοικια οποτε λετε να εχει γινει καμια αναποδια. παντως μεχρι στιγμης εκτος απο ενα δεμα που παιζει να μην σταλθηκε ποτε δεν εχω χασει τιποτα. καλα αυτοι στο αμαζον δεν μπορουν να στειλουν συστημενο.τραγικοι απλα. θα κοιταξω ποτε εγινε dispach για σιγουρια.
downhill Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 άμα γίνει στραβή στο ξαναστέλνουν, μη σκάς
aekfc212 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν πληρωσα κατι εξτρα ειναι κ η πρωτη μου απο αμαζον. τεσπα dispach εχει γινει απο 25 ιαν. με estimated 1με6 φεβρουαριου.
achilles_g_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί δεν μιλάς με το support τους live?
Konstantin77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 είναι νωρίς... χαλαρά.... εχω πάρει μεχρι και 2 εβδομάδες αργοτερα πράγματα. ποτέ δεν ξερεις. μαλιστα τα θεωρουσα χαμενα και ημουν ετοιμος να ζητησω νεα αποστολή. και τσουπ ήρθαν!
aekfc212 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 εντελει επειδη ακομα δεν ηρθε ο σκληρος η ηρθε κ "πεταξε" τους εστελα μειλ κ μου στειλανε αλλον.για να δουμε θα τον δουμε η θα κλαιμε παλι. μπορει να μου πει καποιος ποσο ειναι το κοστος για να εχει tracking number η παραγγελια αν ειναι με δωρεαν μεταφορικα απο αμαζον;μπορω να κανω κατι αλλο για να μπορω να τα παραλαμβανω εγω απο τα καταστηματα τα δεματα μου;
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Για να επιλεξεις με τρακιν θα επιλεξεις ΑΝ υπαρχει διαθεσιμη την επιλογη "express 1-2days", η οποια ομως δεν ειναι διαθεσιμη σε ολα τα προιοντα. Το κοστος ειναι απο 20 ευρω για ενα dvd disk φαντασου, για τον δισκο θα ειναι κανενα 30αρι ευρω. Για να παραλαμβανεις εσυ απο τα ΕΛΤΑ το λες στον ταχυδρομο που ερχεται και φερνει την αλληλογραφια (λογαριασμους κλπ), ωστε να σου αφηνει ΠΑΝΤΑ χαρτακι και να πηγαινεις ταχυδρομειο για παραλαβη. (καλο κουραγιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα