Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

650€   για cpu  για gaming
ποντικι ,ηχεια και πληκτρολογιο εχω

εαν γινεται να τα παραγκειλω γιατι μενω στην κοζανη

πεστε καμια ιδεα

Δημοσ.
Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο .
  • Like 1
Δημοσ.

οθονη δεν ειναι προβλημα βρισκω 

γενικα θελω τα παντα εκτος απο οθονη ποντικι πληκτρολογιο ηχεια

τα σιναρμολογω μονος μου

και εαν γινεται παραγκελια ακομα καλυτερα

Δημοσ.

Από την ανάλυση της οθόνης σου εξαρτάται και η GPU που χρείαζεσαι, έχουν λόγο που σε ρωτάνε οι άνθρωποι.

den to ixera

:blink:

Δημοσ.

Η προταση του adtakhs den kanei gia mena λογο τησ αναλισης της οθονης

προσοπικα δεν κολισα στα 50 -60€ αλλα αμα ειναι καλυτερος ο αλλος συνδυασμος δεν πειραζει χαλαλι

α και κατι τελευταιο επειδη εχω λαπτοπ και εχω ασυρματο internet  και πολλεσ φορες αργει πολυ και περνο απο τον γειτονα θα χρειαστω κατι επιπλεον ωστε να μπορω να πιανω ιντερνετ αασυρματα ή ειναι ενσοματομενο σε καποιο εχαρτημα

Δημοσ.

captureejh.png

Αυτό έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάρτα γραφικών ! Αν μπορείς να δώσεις τα +50€ πήγαινε σε αυτό ! 

Από εκεί και πέρα δες και το παρακάτω περίπου ίδιο είναι αλλά με καλύτερες μνήμες και λίγο καλύτερη μητρική:

capturedj.png                                                                                    +

capturettz.png

Δημοσ.

Η συνθεση του adtakh ειναι δυνατοτερη συνολικα αλλα ξεφευγει απο το budget σου, για αυτο εβαλα και την δικια μου. Αν θες μια μεση λυση μπορεις να πας στον 965 ΒΕ + HD 7870.

Για gaming δεν θεωρω πως αξιζει να ξεπερασεις το budget σου για να πας στον FX 6300. Θα δεις όμως οφελος αν πας απο την 7850 στην 7870, για αυτο και θεωρω καλη λυση την παραπανω. Αν βεβαια δεν εχεις το budget, τοτε θα αποκτησεις πολυ καλο gaming pc και με τα 690 ευρω που κανει η αρχικη συνθεση που ποσταρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...