Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nice try, ίσως και να έπιανε αν το απηύθυνες σε κάποιον 10χρονο, ή σε κάποιον που δεν είχε απαντήσει αναλυτικά σε όλα σου τα ερωτηματικά ή σε κάποιον που δεν βαριόταν οικτρά να επαναλαμβάνει μονότονα και κουραστικά τις ίδιες απαντήσεις όποτε σου κάνει εσένα κέφι.

Είναι φανερό σε όλους που έχουν διαβάσει αυτό το thread ότι έχω πάρει αναλυτικές απαντήσεις σε όλα μου τα ερωτηματικά (απλά lol). Επίσης, ο Αι Βασίλης υπάρχει.

Επίσης, όταν κάποιος μιλάει πρέπει να δικαιολογεί τα όσα λέει αν του ζητηθεί. Έτσι μου έχουν μάθει ότι γίνονται οι συζητήσεις. Αν δεν έχει κέφι να το κάνει, μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Αλλά ας μην έχω υπερβολικές απαιτήσεις από κάποιον που παραποιεί τα όσα είπα και δεν έχει καν την τσίπα να πει "sorry, my bad" όταν του το επισημαίνω.

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τις απαντήσεις που αφορούν κατά την άποψή μου την ουσία του νήματος (enums, const, #define) τις έχεις ήδη πάρει από μένα και σε αυτό το νήμα και στα νήματα στα οποία έχω παραπέμψει με λινκς. Τεκμηριωμένα, με παραδείγματα, και αναφορές.

Τα υπόλοιπα, τα αξιολογώ όπως έχω το δικαίωμα ως ανούσια, παιδιάστικα και ασήμαντα. Στο παρελθόν έχω παίξει αυτό σου το παιχνιδάκι, παραπάνω από μια φορές, αλλά πλέον πολύ απλά δεν με αφορά. Βρες κανέναν άλλον να παίζεις την κολοκυθιά, εγώ βαρέθηκα.

Δημοσ.

Αγαπητά παιδιά, μόλις παρακολουθήσαμε ένα masterclass στο πώς να ισχυρίζεσαι κάτι αναληθές ("απάντησα σε όλα") και στη συνέχεια να ανασκευάζεις ("τις απαντήσεις που αφορόυν Χ Υ Ζ") βγαίνοντας ταυτόχρονα απο πάνω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον migf1 για το παράδειγμά του.

Κατά τα άλλα, εφόσον ο ίδιος παραδέχεσαι πως τα όσα είπες είναι παιδιάστικα και ασήμαντα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κόντρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...