Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Ειμαι κάτοχος του συστήματος στην υπογραφή μου..Τίμιο μηχάνημα και αξιόπιστο... Πλεον όμως δεν πολυτραβάει και σκεφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση.. Το θεμα είναι αξίζει η αναβάθμιση ή να κρατήσω οθόνη και σκληρό και να προχωρήσω στο στήσιμο ενος καινούργιου συστήματος?

Αν αξίζει η αναβάθμιση τι αλλαγές θα μπορούσα να κάνω? Καθε πρόταση δεκτή..:P

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές αμφιβάλω αν επιδέχεται αναβάθμιση πέραν της ραμ και αυτή πάλι δεν ξέρω πόσο θα βελτιώσει την κατάσταση , αναλόγος την χρήση του pc , windows προγράμματα  κτλ. VGA οποια τωρινή και να βάλεις με το παρόν cpu  και μητρικη , δεν θα μπορεί να δώσει και πολύ πιο πάνω από αυτήν που έχεις , και για cpu η μητρική υποστηρίζει μέχρι fsb 1066  , οπότε δεν παίρνει κάποιον της σειράς core 2 8xxx , παρά μόνο τους E6700 και τον Extreme X6800

ως δυνατότερους , που μόνο μεταχειρισμένους και δεν ξέρω σε τί τιμή μπορείς να τους βρείς

Σε περίπτωση αλλαγής την οθόνη σίγουρα την κρατάς . Για τον δίσκο παίζει από τί δίσκος είναι και με τί σύνδεση . Αν είναι ide θα πρέπει να πάρεις και μητρική με ide και αυτό πλέον σε περιορίζει. Αν είναι sata 1 λογικά θα είναι πολύ αργός.

Αν μπορείς δώσε ένα budget να δούμε τί γίνεται.

Δημοσ.

Οθόνη σίγουρα κρατάω.. Πριν 2 μήνες την αγόρασα... Και σκληρό εχω ενα 160gb και ενα 1TB... Αλλα δεν είμαι σίγουρος τι συνδεση εχουν.. εγω σκόπευα σε περιπτωση καινουργιου συστήματος να κρατήσω τον 1 ΤΒ και να παρω εναν Ssd αλλα αν ο 1 ΤΒ ειναι συνδεσης IDE την κατσαμε..  :/ Για το Budget ειναι νωρις να μιλήσω μιας και ξεκίνησα το νημα για να δω σε ποια περίπτωση θα κατευθυνθω.. Αν π.χ θα κανω αναβάθμιση η στησιμο καινουργιου.. Αν στησω καινουργιο pc το μπατζετ θα ειναι Τοπ 600€

Δημοσ.

Ο 1TB να είναι IDE δεν παίζει .......

Αφαίρεσε από την παρακάτω σύνθεση το σκληρό δίσκο βάζοντας τον παλιό σου για αποθήκη και πήγαινε εκεί !

Τα κάνει όλα μέχρι και απαιτητικό gaming χωρίς να ξεφεύγει η τιμή ! :-D 

captureejh.png

Δημοσ.

Καλή η σύνθεση σου... Κατι τετοιο και εγω σκεφτόμουν με μικρές διαφορες και ανακαταταξεις...;) Παρόλα αυτα μόλις αποφασίσω θα ανοιξω ενα καινουργιο θέμα που να αφορά μόνο το pc..;)

Δημοσ.

Δεν ειμαι απαιτητικος.. Σιγουρα θελω να τα σηκωνει.. Αλλα τα τερμα απαιτητικα δεν ειναι απαραιτητο σε ultra high.. Εγω σκεφτομουν να παω σε 8πυρηνο AMD και να κατευθυνθω σε μια 7770.. Ετσι ωστε αν χρειαστει σε 1-2 χρονια να αναβαθμισω μονο GPU..

Δημοσ.

Κακές επιλογές σε cpu, mobo. Αν φτάσεις το ποσό αυτό πας σε i5 και με μικρότερο ποσό σε FX 6300. Και οι δύο πολύ καλύτερες επιλογές. Επίσης με λίγα παραπάνω από το vs παιρνεις 7850 κάρτα γραφικών. Η 6870 συμφέρει από το digital master.

Δημοσ.

Ενταξει.. Το μεσημερακι θα ανοιξω ενα θεμα με συμπληρωμενη την φορμα και αν μπορεις να μ δωσετε εκει τις προτασεις σας.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...