jimisvog Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα.. Ειμαι κάτοχος του συστήματος στην υπογραφή μου..Τίμιο μηχάνημα και αξιόπιστο... Πλεον όμως δεν πολυτραβάει και σκεφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση.. Το θεμα είναι αξίζει η αναβάθμιση ή να κρατήσω οθόνη και σκληρό και να προχωρήσω στο στήσιμο ενος καινούργιου συστήματος? Αν αξίζει η αναβάθμιση τι αλλαγές θα μπορούσα να κάνω? Καθε πρόταση δεκτή.. Ευχαριστώ
Millennium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αν εχεις καποια χρηματα καλυτερα να στηνες ενα καινουριο κατα τη γνωμη μου.Αν δεν μπορεις,βαλτου λιγη ραμ αρχικα.
guardianx71 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Σε γενικές γραμμές αμφιβάλω αν επιδέχεται αναβάθμιση πέραν της ραμ και αυτή πάλι δεν ξέρω πόσο θα βελτιώσει την κατάσταση , αναλόγος την χρήση του pc , windows προγράμματα κτλ. VGA οποια τωρινή και να βάλεις με το παρόν cpu και μητρικη , δεν θα μπορεί να δώσει και πολύ πιο πάνω από αυτήν που έχεις , και για cpu η μητρική υποστηρίζει μέχρι fsb 1066 , οπότε δεν παίρνει κάποιον της σειράς core 2 8xxx , παρά μόνο τους E6700 και τον Extreme X6800 ως δυνατότερους , που μόνο μεταχειρισμένους και δεν ξέρω σε τί τιμή μπορείς να τους βρείς Σε περίπτωση αλλαγής την οθόνη σίγουρα την κρατάς . Για τον δίσκο παίζει από τί δίσκος είναι και με τί σύνδεση . Αν είναι ide θα πρέπει να πάρεις και μητρική με ide και αυτό πλέον σε περιορίζει. Αν είναι sata 1 λογικά θα είναι πολύ αργός. Αν μπορείς δώσε ένα budget να δούμε τί γίνεται.
salonika91 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πια ειναι η χρηση του pc και ποσο ειναι το budget? Οθονη κρατας και σκληρο κρατας.Ποσα gb ειναι ο σκληρος?
jimisvog Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Οθόνη σίγουρα κρατάω.. Πριν 2 μήνες την αγόρασα... Και σκληρό εχω ενα 160gb και ενα 1TB... Αλλα δεν είμαι σίγουρος τι συνδεση εχουν.. εγω σκόπευα σε περιπτωση καινουργιου συστήματος να κρατήσω τον 1 ΤΒ και να παρω εναν Ssd αλλα αν ο 1 ΤΒ ειναι συνδεσης IDE την κατσαμε.. :/ Για το Budget ειναι νωρις να μιλήσω μιας και ξεκίνησα το νημα για να δω σε ποια περίπτωση θα κατευθυνθω.. Αν π.χ θα κανω αναβάθμιση η στησιμο καινουργιου.. Αν στησω καινουργιο pc το μπατζετ θα ειναι Τοπ 600€
adtakhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ο 1TB να είναι IDE δεν παίζει ....... Αφαίρεσε από την παρακάτω σύνθεση το σκληρό δίσκο βάζοντας τον παλιό σου για αποθήκη και πήγαινε εκεί ! Τα κάνει όλα μέχρι και απαιτητικό gaming χωρίς να ξεφεύγει η τιμή !
jimisvog Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλή η σύνθεση σου... Κατι τετοιο και εγω σκεφτόμουν με μικρές διαφορες και ανακαταταξεις... Παρόλα αυτα μόλις αποφασίσω θα ανοιξω ενα καινουργιο θέμα που να αφορά μόνο το pc..
jimisvog Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειμαι απαιτητικος.. Σιγουρα θελω να τα σηκωνει.. Αλλα τα τερμα απαιτητικα δεν ειναι απαραιτητο σε ultra high.. Εγω σκεφτομουν να παω σε 8πυρηνο AMD και να κατευθυνθω σε μια 7770.. Ετσι ωστε αν χρειαστει σε 1-2 χρονια να αναβαθμισω μονο GPU..
adtakhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εδώ πας με 6870 που είναι έως και 40% ποιο δυνατή από 7770. Το κουτί το έβαλα στα πρόχειρα για να ρίξω το κόστος. 1
jimisvog Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Απο ποιο μαγαζι ειναι αυτη η συνθεση φιλε? Για την 6870 εισαι σιγουρος οτι τραβαει παραπανω απο 7770?
jimisvog Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τοτε αυτη πως σας φαινεται? O ssd θα μπει αργοτερα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κακές επιλογές σε cpu, mobo. Αν φτάσεις το ποσό αυτό πας σε i5 και με μικρότερο ποσό σε FX 6300. Και οι δύο πολύ καλύτερες επιλογές. Επίσης με λίγα παραπάνω από το vs παιρνεις 7850 κάρτα γραφικών. Η 6870 συμφέρει από το digital master.
jimisvog Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει.. Το μεσημερακι θα ανοιξω ενα θεμα με συμπληρωμενη την φορμα και αν μπορεις να μ δωσετε εκει τις προτασεις σας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα