fuku Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλημερα, μηπως ξερετε αν μπορει να εχω κανα προβλημα με την εφορια για αναληψη χρ.???? θελω να τα βγαλω αλλα εχω χεστει πανω μου μη βρω το μπελα μου.. απο τη στιγμη που αυτα τα λεφτα στον ΟΠΑΠ θα με εβαζαν φορο 15% για €1000+....στην περιπτωση του ιντερνετικου στοιχηματος τι παιζει? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2013 από fuku
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δυνατο σε βρισκω..Δεν μας λες και τι παιζεις να το παιξουμε και εμεις? Θα συμβουλευα να μην το στειλεις με εμβασμα στην τραπεζα, καλυτερα βρες αλλον τροπο.
fuku Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 οταν λες αλλο τροπο? να περασω απο εκει?
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ε θα ελεγα οτι πιθανως να ηταν καλυτερα μεσω paypal, moneybookers και μετα καταθεση απο εκει στον τραπεζικο λογαριασμο. Πιθανως να σου κοστισει παραπανω αλλα το θεωρω ασφαλεστερο στην περιπτωση που καποιος σε ψαξει.
fuku Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 φιλε ολα τα βλεπουν μεσω ΑΦΜ.... οποιο δρομο και παρει παλι ειναι ενα μεγαλο ποσο που δεν δικαιολογειται
Luxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δωρεα ρε φιλε, σιγα το πραγμα.. Ή σου τα εδωσαν οι γονεις σου. Ελεος, αλλοι εχουν μυρια και μυρια.
fuku Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ναι φιλε μου........η BET365 με εχει υιοθετησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα