panos_saxo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Παιδια το πισι ειναι ολοκαινουριο , ειναι αυτο τις υπογραφης το εχω περιπου μια βδομαδα και απο την πρωτη στιγμη αντιμετοπιζω αυτο το προβλημα και παω να τρελαθω. σε ανυποπτο χρονο ενω χαζευω στο ιντερνετ η παιζω κατι κολλαει το ποντικι και δεν κανει τιποτα. το εχω με usb και δοκιμασα ολες τις θυρες και το κανει παντου. πριν λιγο και ενω επαιζα ενα game κολλησανε μαζι και πληκτρολογιο ( ολοκαινουριο sidewinter x4) αλλα και το ποντικι. αν τα βγαλω και τα ξαναβαλω λειτουργουν κανονικα αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη σε καινουριο μηχανημα κατι φταει ! καμια βοηθεια??
giokou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανά μανά εγκατάσταση των drivers???
panos_saxo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 οταν λες των drivers εννοεις της μητρικης? γιατι το ποντικι δεν εχει , με το που το κοτσαρω πανω παιζει απο μονο του
giokou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το Χ4 έρχεται με cd εγκατάστασης drivers. Τέλος πάντως κατέβασε τους νεότερους από εδώ: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sidewinder-x4-keyboard#support Ποντίκι ποιο έχεις? Δεν ήρθε με κάποιο cd???
panos_saxo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 το χ4 το εβαλα πανω χτες με το cd κανονικα. το προβλημα το εχω με το ποντικι το οποιο ερχεται διχως drivers και ειναι αυτο http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2896#ov
giokou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Στο support & downloads έχει τους drivers. Για κάνε μια προσπάθεια.
panos_saxo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ναι μωλις το ειδα και εγω και το κατεβασα ηδη. το θεμα ειναι οτι στο παλιο πισι που το ειχα (το ποντικι) 3 χρονια ποτε δε το εκανε αυτο και εννοειτε ποτε δεν εβαλα drivers.το αναγνωριζε ετσι. παιζει να εχουν κανα θεμα οι usb μου ? το εχω δοκιμασει και στις 8 ! και στις 2 usb 3.0 που εχει.
giokou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τους drivers της μητρικής τους έχεις βάλει?
panos_saxo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ναι φυσικα. αμεσως μολις τελειωσα με το install των windows εβαλα της μητρικης και μετα της καρτας γραφικων. χθες εβαλα και τους νεους drivers σε ποντικι και πληκτρολογιο και περιμενω να δω αν θα το ξανακανει. .
panos_saxo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον το δοκιμασα 3 -4 μερες δεν εχει κανει τιποτα τοσο καιρο αρα υποθετω ειναι οκ μετα το update στους drivers....
panos_saxo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δυστηχως το προβλημα επανηλθε για τα καλα... καμια λυση ρε παιδια ? ειναι ελεινα σπαστικο , παιζω καποιο παιχνιδι και ξαφνικα το ποντικι παγωνει , ακουγεται ο ηχος οπως οταν βαζεις κατι σε μια θυρα usb και παγωνει. το βγαζω , το ξαναβαζω και ειναι μια χαρα. αλλα το κανει σε ολες τις θυρες usb .τι στο καλο ειναι ? μου εχει σπασει τα νευρα πια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα