pany07 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Tα κανε σαλάτα το πρόγραμμα data migration της samsung. Δεν αναγνώρισε καθόλου το ext4 partition, ούτε το swap, τελικά εγκατέστησε στον ssd μονο τα windows και αυτά με χαλασμένο το mbr, σε σημείο που ούτε από το cd των windows να μην μπορώ να κάνω repair. Hurray. Με μη αυτόματο repair, (bootsect), θα μπορέσεις να διορθώσεις το mbr. Δοκίμασε και το Acronis, True Image 2013, αν υπάρχει ακόμα ο αρχικός δίσκος. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2013 από pany07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ενημερώνω πως η αναβάθμιση της εγγύησης σε on-site, κοστίζει 38 ευρώ + ΦΠΑ. Νομίζω οτι αξίζει. Από κατάστημα ή από την Lenovo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dith Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Σήμερον παρελήφθει ο αντάπτορας display port (http://r.ebay.com/VEVQSQ) για τον οποίο κάναμε την τρίχα τροιχιά πριν μερικές μέρες . Ήρθε και πολύ γρήγορα μάλιστα, μολις 10 ημερολογιακες. Αποδειχθηκαν ατοπες οι ανυσηχίες μου... το ανταπτοράκι για τα 4 περιπου ευρω που ζητησε ειναι ακρως ποιοτικο και στιβαρό, δούλεψε με τα υπαρχοντα κινεζικα καλώδια και μετεφερε εικονα 1080p μαζι με ήχο, αναγνωρίζοντας και το data της τηλεορασης (εμφανισε το ονομα της τουλαχιστον). Αγοράστε άφοβα! Ευχαριστώ ξανα BigBlack για την πρόταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Από την Cosmos όπως πρότεινε ο plpapadopoulos http://www.lenovo.com/gr/en/supportcontact/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Σήμερον παρελήφθει ο αντάπτορας display port (http://r.ebay.com/VEVQSQ) για τον οποίο κάναμε την τρίχα τροιχιά πριν μερικές μέρες . Ήρθε και πολύ γρήγορα μάλιστα, μολις 10 ημερολογιακες. Αποδειχθηκαν ατοπες οι ανυσηχίες μου... το ανταπτοράκι για τα 4 περιπου ευρω που ζητησε ειναι ακρως ποιοτικο και στιβαρό, δούλεψε με τα υπαρχοντα κινεζικα καλώδια και μετεφερε εικονα 1080p μαζι με ήχο, αναγνωρίζοντας και το data της τηλεορασης (εμφανισε το ονομα της τουλαχιστον). Αγοράστε άφοβα! Ευχαριστώ ξανα BigBlack για την πρόταση! Σήμερα μου ήρθαν κι εμένα 2 ανταπτοράκια, ένα HP κι ένα Startech (τα οποία και μου εστάλησαν ώς δείγματα από Αγγλία στις 18 του μήνα). Θα ανεβάσω φώτος μέσα στο Σ/Κ και από τα δυο. Μέχρι στιγμής το HP είναι το μακράν ποιοτικότερο όλων όσων έχουν περάσει από τα χερια μου ώρας. Θα ήθελα να το συγκρίνω βέβαια και με το Delock με τον φερίτη, όμως για την ώρα δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου και όρεξη να προβώ και σε άλλη αγορά γιατί γέμισα αντάπτορες και καλώδια πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, όταν προσπαθώ να αλλάξω τη φωτεινότητα της οθόνης με το Fn + Delete ή Home γίνεται 0 η φωτεινότητα και δεν ανεβοκατεβαίνει. Έτσι κάθε φορά πρέπει να την αλλάζω από τον πίνακα ελέγχου. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pany07 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, όταν προσπαθώ να αλλάξω τη φωτεινότητα της οθόνης με το Fn + Delete ή Home γίνεται 0 η φωτεινότητα και δεν ανεβοκατεβαίνει. Έτσι κάθε φορά πρέπει να την αλλάζω από τον πίνακα ελέγχου. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Αν είσαι με win7 κι έβαλες το driver της intel (από intel.com ή windows update) για τα γραφικά, εκεί οφείλεται η δυσλειτουργία. Βγάλτον, γύρνα ξανά στο driver της lenovo (με system update ή κατέβασμα από το site) και θα δουλέψεις κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αν είσαι με win7 κι έβαλες το driver της intel (από intel.com ή windows update) για τα γραφικά, εκεί οφείλεται η δυσλειτουργία. Βγάλτον, γύρνα ξανά στο driver της lenovo (με system update ή κατέβασμα από το site) και θα δουλέψεις κανονικά. Σε ευχαριστώ, έκανα unistall το driver και κατέβασα από το site της Lenovo Και δούλεψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakattaq1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, που έχω το ίδιο πρόβλημα με την αλλαγή φωτεινότητας (παραμένει πάντα στο 15). Λόγο αλλαγής του επεξεργαστή σε i5-2520m, ο driver της Lenovo δεν μου δούλεψε, ούτε με Lenovo utility αλλά ούτε με windows update, έτσι λοιπόν δεν εγκαταστάθηκε η κάρτα γραφικών (HD3000 πλέον). Οπότε αν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει και μέρες, επίσης ο φορητός δεν είναι στα χέρια μου αυτή τη στιγμή), κατέβασα driver από άλλο μοντέλο της Lenovo της σειράς T, με τον ίδιο επεξεργαστή, ο οποίος δούλεψε. Window 7 x64. Υπάρχει κάποια λύση ή να το παρατήσω και κάποια στιγμή να ξαναδοκιμάσω τα windows 8; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα με τα διαφορα migration software, οπότε πήγα με brute force και απλά εγκατέστησα τα λειτουργικά από την αρχή. Όπως και να χει άξιζε τον κόπο η αλλαγή σε SSD. Και επιβεβαίωσε τις υποψίες μου ότι ο επεξεργαστής ήταν επαρκής και το bottleneck ήταν στον σκληρό δίσκο. Πλέον το σύστημα πετάει. Αναβάθμιση επεξεργαστή θα χρειαστείτε μόνο αν χρειάζεστε καλύτερο τσιπ γραφικών (δεν ξέρω κατα πόσο καλύτερο είναι ενα HD3000 στα games και αν ειναι playable), virtual machines, ή σας ενδιαφέρουν απόλυτοι χρόνοι για encoding. Eπενδύστε 100€ για SSD και θα με θυμηθείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 παιδια εγω εως τωρα το εχω ολα μαμα, δεν εχω πειραξει τιποτα..αλλα τρεχοντας το hdd sentinel βλεπω αρκετα μειωμενο το health του σκληρου δισκου γεγονος που με ξενερωνει και με ωθει στο να παρω καποιον δισκο.. εκει στο 100αρικο ειμαι οσον αφορα το budget αλλα νομιζω οτι κλινω περισσοτερο προς εναν πολυ καλο hdd 2.5 παρα εναν ssd. Για παραδειγμα στις 61 λιρες αγγλιας υπαρχει ο Western Digital 2.5 inch Scorpio Black 750GB 7200rpm SATA 16MB ο οποιος εκτος του οτι ειναι γρηγορος εχει και 5 χρονια εγγυηση. θα θελα να μαζεψω μερικες αποψεις στο Scorpio Black VS SSD καθως η αληθεια ειναι οτι προτιμω την εξτρα χωρετικοτητα vs γρηγοροτερη αποκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Είναι γρήγορος για μηχανικός, σε σύγκριση με οποιονδήποτε SSD και ειδικά με τον Samsung 840 που συζητιέται στο νήμα, είναι πιο αργός από replay. Αν προτιμάς όμως την χωρητικότητα, τότε ο μηχανικός είναι ακόμα μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Είναι γρήγορος για μηχανικός, σε σύγκριση με οποιονδήποτε SSD και ειδικά με τον Samsung 840 που συζητιέται στο νήμα, είναι πιο αργός από replay. Αν προτιμάς όμως την χωρητικότητα, τότε ο μηχανικός είναι ακόμα μονόδρομος. απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αναγκαια η σουπερ ταχυτητα τη στιγμη που υπαρχει εναλλακτικη με 5 χρονια εγγυηση και 750GB χωρετικοτητα.. ειμαι σε διλημμα ειναι η αληθεια :-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 λοιπον με βαλατε στην πριζα και το αγορασα μπαγασακια αλλα θελω να το προστατευσω και βρηκα αυτα ,,,, κανουν δουλεια ;;;; ή τσαμπα λεφτα αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι η οθονη μηπως με το φιλτρο διχνει χαλια τα εχει παρει κανεις ;;;; http://www.ebay.com/itm/280739100118 http://www.ebay.com/itm/261113312873 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αναγκαια η σουπερ ταχυτητα τη στιγμη που υπαρχει εναλλακτικη με 5 χρονια εγγυηση και 750GB χωρετικοτητα.. ειμαι σε διλημμα ειναι η αληθεια :-/ Άποψή μου. Πάρε εναν 128αρη ssd με περίπου 100€ + μια caddy θήκη για να βγάλεις το dvd player και να βάλεις εκεί τον σκληρό που έχει ήδη πάνω ο φορητός. Φορτώνεις λειτουργικό προγράμματα στον ssd και αφήνεις μουσικές ταινίες κλπ στον παναργο σκληρό. Win Win situation με ~120€. PS: Μέχρι και το desktop μου με 4πύρηνο + velociraptor πλέον μου φαίνεται αργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις