dimigar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Σ΄ένα Lenovo G565 Ideapad που είχε πρόβλημα στην εγγύηση μέσα ήλθαν, το πήραν και το έφεραν σε μια βδομάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς σε WIN 7 να βάλει drivers κατευθείαν από την intel για την HD (vga); Δουλεύουν κατόπιν τα Fn keys για τη φωτεινότητα της οθόνης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναί μια χαρά γίνεται. Ο VGA driver δεν έχει να κάνει με τα hotkeys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δεν το έκανα επίτηδες, μετά την εγκατάσταση στον ssd είπα αυτή τη φορά να αφήσω τα win να περάσουν τους drivers, μηπως έτσι λυνόταν το θεματάκι μου με το touchpad/ultranav settings. Για την ιστορία, ούτε το θέμα με το ultranav λύθηκε, ενώ πλέον ούτε τα fn για τη φωτεινότητα δουλεύουν. Το system update προτείνει έναν driver για την HD παλιότερο από αυτόν που βρήκαν τα win. Αν δεν είχα πήξει στις εργασίες θα είχα ασχοληθεί περισσότερο αλλά δε το βλέπω... *Μήπως ένας mod να βάλει το θεματάκι μας στο σωστό section πλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το δοκίμασα σε τρία μηχανήματα και κατόπιν χανόταν η λειτουργία των hotkeys για την οθόνη. Καμία άλλη δυσλειτουργία, η φωτεινότητα ρυθμίζεται από τον power manager. Θα ήθελα να το δει κάποιος που έχει τον B960 επάνω για να δω αν ισχύει στα μηχανήματα που έχουν οι περισσότεροι στα χέρια τους. Δεν το έκανα επίτηδες, μετά την εγκατάσταση στον ssd είπα αυτή τη φορά να αφήσω τα win να περάσουν τους drivers, μηπως έτσι λυνόταν το θεματάκι μου με το touchpad/ultranav settings. Για την ιστορία, ούτε το θέμα με το ultranav λύθηκε, ενώ πλέον ούτε τα fn για τη φωτεινότητα δουλεύουν. Το system update προτείνει έναν driver για την HD παλιότερο από αυτόν που βρήκαν τα win. Αν δεν είχα πήξει στις εργασίες θα είχα ασχοληθεί περισσότερο αλλά δε το βλέπω... *Μήπως ένας mod να βάλει το θεματάκι μας στο σωστό section πλέον; Δοκίμασε να βάλεις τον driver από το system update αν δεν σου κάνει κόπο, 5 λεπτά είναι. Δες μετά τα hotkeys της οθόνης, θα πρέπει να σου δουλεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το έκανα ήδη πριν το πείς μόλις είδα το μήνυμα του φίλου πιο πάνω. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου (5 ήταν προ ssd, τώρα ήταν περισσότερο 2-3 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Thanks mate! Kαλοδούλευτος κι ο ssd. Ναί μια χαρά γίνεται. Ο VGA driver δεν έχει να κάνει με τα hotkeys. H σύνδεση που υπάρχει μεταξύ vga driver και hotkeys, γίνεται μέσω του Hotkey Features Integration software, και πιό συγκεκριμένα μέσω του component Lenovo System Interface Driver. Αν αυτό είναι εγκαταστημένο, ο driver της intel οδηγεί στην δυσλειτουργία των hotkeys της οθόνης. Αν απεγκατασταθεί ο Lenovo System Interface Driver, επανέρχεται η λειτουργικότητα των κουμπιών, αλλά χάνεται το OSD. Μόνη λύση για σωστή λειτουργία όλων, η εγκατάσταση του vga driver της Lenovo αντί του νεότερου απο το site της intel. Φυσικά αυτό είναι πρόβλημα που πρέπει να λύσει η Lenovo, αλλά αμφιβάλλω αν ενδιαφέρεται να το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Στο W520 που δουλεύω δεν είχα κάποιο θέμα εγκαθιστώντας τους latest drivers από την Intel και την nvidia (έχει 2 κάρτες γραφικών). Με Fn + Home/End, μια χαρά μου αλλάζει η φωτεινότητα και στις 2 περιπτώσεις. Στο L520, έχω περασμένα πλέον Win8 Pro, αλλά δε νομίζω να υπάρχουν διαφορές με τη συμπεριφορά του W520 στα 7, αφού το ίδιο Software χρησιμοποιούν. Ενδεχομένως να παίζει ρόλο αν τα updates τα περνάτε με το χέρι ή με το System Update αυτόματα. Δεν γνωρίζω και δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου να το ψάξω γιατί δε σας κάθεται σωστά. Δουλεύει όμως όπως προείπα (ίσως υπό προϋποθέσεις, αλλά δουλεύει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια κανενα παρομοιο λαπτοπ υπαρχει που να μην ειναι προβληματικο γενικοτερα και να παιρνει κανονικα τα 7αρια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Τί εννοείς?Δεν νομίζω ότι είναι προβληματικό γενικότερα και μια χαρά παίρνει τα 7άρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια κανενα παρομοιο λαπτοπ υπαρχει που να μην ειναι προβληματικο γενικοτερα και να παιρνει κανονικα τα 7αρια?? Το ότι κάποια περιορισμένα κομμάτια (ή στη χειρότερη κάποια συγκεκριμένη παρτίδα που διατέθηκε στην Ελλάδα) βγάλαν προβλήματα, δε κάνει το εν λόγω μοντέλο προβληματικό γενικότερα. Μια χαρά μηχάνημα είναι και μάλιστα πολύ σταθερό κι αξιόπιστο και με τα 7 και με τα 8. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μετα απο 2 μερες που το λαπτοπ λειτουργουσε στην πενα, αρχισε παλι τα δικα του. Χωρις μπαταρια επανω αυτην την φορα. Οποτε η μητρικη δεν με θελει.. Σε ποιο service να το παω; Ιλιον μενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μετα απο 2 μερες που το λαπτοπ λειτουργουσε στην πενα, αρχισε παλι τα δικα του. Χωρις μπαταρια επανω αυτην την φορα. Οποτε η μητρικη δεν με θελει.. Σε ποιο service να το παω; Ιλιον μενω. http://www.cbs.gr/Company/CosmosContactDetails/tabid/464/language/en-US/Default.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 @plpapadopoulos απο που ειναι αυτη τη στιγμη καλυτερο να το αγορασεις?δεν εχω προβλημα να το παρω απ εξω απλα με καιει λιγο ο 1 χρονος εγγυησης,μου φαινεται πολυ λιγο.. ΥΣ: ισως μπορεσω να το στειλω και αγγλια σε φιλο και να μου το φερει αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κώστα μόνο εδώ το βλέπω διαθέσιμο πλέον http://www.skroutz.gr/s/2789154/Lenovo-Thinkpad-L520-B960-4GB-320GB.html Δεν έχει 1 χρόνο εγγύηση,3 έχει.Μήπως το μπερδεύεις με άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις