vdanasto Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ έβαλα τα 8, αρκετά γρήγορα, αλλά δεν έχουν ακόμη πλήρη υποστήριξη σε software από τη Lenovo. Οπότε γύρισα στα 7 τα οποία παίζουν άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ρώτησε κάποιος φίλος και για caddy. Το καλύτερο που μου έφτασε μέχρι στιγμής (έχω παραγγείλει 5, έχουν έρθει 3) είναι αυτό, αλλά είναι και το ακριβότερο. To φτηνότερο που βρήκα είναι αυτό, αλλά είναι ψεύτικο σε σύγκριση με το προηγούμενο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν κάνει τη δουλειά του. Αυτό που έφτασε γρηγορότερα ήταν αυτό. Του έκανα προσφορά $ 8,5 και το δέχτηκε, ήρθε μέσα σε 12 ημέρες. Ψεύτικο βέβαια κι αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πήρα http://www.ebay.com/itm/12-7mm-SATA-2nd-HDD-Hard-Drive-Caddy-for-IBM-Lenovo-Thinkpad-R400-R500-T420-T520-/251187636593?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Εφτασε χθες μετά από 20 μέρες αλλά σίγουρα το bezel αφήνει κενό και ίσως δεν το βάλω πάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Το δοκίμασες; Με το πλαστικό που εξέχει από πίσω δεν είχες πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. Δηλαδή δε χρειάζεται το caddy να προορίζεται για lenovo thinkpad; Μπορούμε να πάρουμε ό,τι να ναι ή είναι συμβατό με συγκεκριμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πήρα http://www.ebay.com/itm/12-7mm-SATA-2nd-HDD-Hard-Drive-Caddy-for-IBM-Lenovo-Thinkpad-R400-R500-T420-T520-/251187636593?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Εφτασε χθες μετά από 20 μέρες αλλά σίγουρα το bezel αφήνει κενό και ίσως δεν το βάλω πάνω.... Το δοκίμασες; Με το πλαστικό που εξέχει από πίσω δεν είχες πρόβλημα;Δεν μπαίνει, πήρα κι εγώ το ίδιο και την πάτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dith Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ρώτησε κάποιος φίλος και για caddy. Το καλύτερο που μου έφτασε μέχρι στιγμής (έχω παραγγείλει 5, έχουν έρθει 3) είναι αυτό, αλλά είναι και το ακριβότερο. To φτηνότερο που βρήκα είναι αυτό, αλλά είναι ψεύτικο σε σύγκριση με το προηγούμενο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν κάνει τη δουλειά του. Αυτό που έφτασε γρηγορότερα ήταν αυτό. Του έκανα προσφορά $ 8,5 και το δέχτηκε, ήρθε μέσα σε 12 ημέρες. Ψεύτικο βέβαια κι αυτό. Το πρώτο κι ακριβότερο που αναφέρεις το εβαλα κι εγω στο μάτι, κι εκτός απο την λειτουργία επιλογής channel (που με προβληματίζει αν έχει κάποια πρακτικη χρήση) βλέπω οτι έχει αφαιρούμενη πρόσοψη, οπότε θεωρητικά μπορείς να βάλεις το bezel του dvdrw της lenovo, οπότε θα εφαρμόζει τέλεια. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις σε παρακαλώ; Για το κουμπι ThinkVantage, υπάρχει περίπτωση να βρούμε την δομή του εργαστασιακού image; Γιατί εκτός απο την επαναφορά του λειτουργικού (χρήσιμη αν κάποιος "νταντευει" τεχνικά έναν αδαη χρήστη), μπορεί να ξεκινήσει και κάποια διαγνωστικά της Lenovo.... θυμάμαι απο το R61 οτι είχε κάποια χρήσιμα πραγματακια (μόνο ο BigBlack μπορεί να βοηθήσει την μνημη μου) offtopic: BigBlack νομίζω οτι ο σκοπός σου είναι τελικά να γράψεις βιβλίο για το συγκεκριμένο λάπτοπ! 5 διαφορετικές θήκες!!! Εγώ πάντως σε προλογίζω άνετα αν θες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Το πρώτο κι ακριβότερο που αναφέρεις το εβαλα κι εγω στο μάτι, κι εκτός απο την λειτουργία επιλογής channel (που με προβληματίζει αν έχει κάποια πρακτικη χρήση) βλέπω οτι έχει αφαιρούμενη πρόσοψη, οπότε θεωρητικά μπορείς να βάλεις το bezel του dvdrw της lenovo, οπότε θα εφαρμόζει τέλεια. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις σε παρακαλώ; Για το κουμπι ThinkVantage, υπάρχει περίπτωση να βρούμε την δομή του εργαστασιακού image; Γιατί εκτός απο την επαναφορά του λειτουργικού (χρήσιμη αν κάποιος "νταντευει" τεχνικά έναν αδαη χρήστη), μπορεί να ξεκινήσει και κάποια διαγνωστικά της Lenovo.... θυμάμαι απο το R61 οτι είχε κάποια χρήσιμα πραγματακια (μόνο ο BigBlack μπορεί να βοηθήσει την μνημη μου) offtopic: BigBlack νομίζω οτι ο σκοπός σου είναι τελικά να γράψεις βιβλίο για το συγκεκριμένο λάπτοπ! 5 διαφορετικές θήκες!!! Εγώ πάντως σε προλογίζω άνετα αν θες.... Lol! Δεν είναι για μένα οι θήκες αλλά περνάνε όλες από τα χέρια μου μιας και είμαι ο τεχνικός της παρέας. Το πρώτο που είδες δεν έχει καμμία λειτουργία παραπάνω από τα άλλα, χαζομάρες του πωλητή. Και τα τρία έχουν αφαιρούμενη πρόσοψη. Απλώς το πρώτο είναι πολύ πιό στιβαρό, κι έχει λεντ. Το κακό είναι ότι το L520 δεν προβλέπεται να ξεκινάει από εκεί... Για το Τhinkvantage: Το R61 ξεκινούσε την εφαρμογή Rescue and Recovery με επιπλέον διαγνωστικά και δυνατότητα επαναφοράς του λειτουργικού. Μπορείς να κατεβάσεις και τώρα το RnR, να φτιάξεις bootable cd ή usb stick μ'αυτό και να επαναφέρεις το σύστημα από backup, που βέβαια πρέπει να κάνεις εσύ για πρώτη φορά. Το δοκίμασα και δουλεύει. Ωστόσο είναι κάτι που γίνεται και με άλλα utilities μιας που δεν έχουμε εργοστασιακό partition για να μας δώσει την πλήρη λειτουργικότητα. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια τα utilities που δίνει η lenovo για παραμετροποίηση και αυτόματη εγκατάσταση κλπ. Για τους σκοπούς μου, το acronis φτάνει και περισσεύει. Όσο για το βιβλίο, ετοιμάζεται. Περιμένω τον πρόλογό σου! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. Δηλαδή δε χρειάζεται το caddy να προορίζεται για lenovo thinkpad; Μπορούμε να πάρουμε ό,τι να ναι ή είναι συμβατό με συγκεκριμένα; Οποιοδήποτε Universal 12,7mm σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dith Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ, κι ο αγαπημένος (όλων) μας Θοδωρούλης Πάγκαλος, είμαστε μανούλες στο να προλογίζουμε βιβλία! Κι εγω φαντάστηκα οτι ο διακόπτης του caddy ειναι ψιλοπαπάτζα. Στιβαρότητα, εννοείς καλυτερο και βαρυτερο μεταλλο; Νομίζω οτι η φθηνή που εχεις πάρει, εφόσον βλεπω εχει βιδες για σταθεροποιηση του δισκου και αφαιρουμενο bezel, η ελαφριά κατασκευή είναι στα θετικα! Τόσο χάλια ειναι;;; Και τωρα που δοκίμασα, το led του δίσκου φαίνεται να χρησιμοποιείται και σαν ένδειξη όταν γίνεται ανάγνωση απο το dvd...αρα δεν ειναι και κατι απαραίτητο το led στην θηκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 H στιβαρότητα είναι θετική σ'αυτές τις κατασκευές. Σκέψου ότι τα άλλα είναι από αλουμίνιο λεπτό σαν χαρτί. Μπορώ να σκεφτώ διάφορα σενάρια τρόμου σε περίπτωση συχνής χρήσης! Το λεντάκι δεν είναι απαραίτητο. Περιμένω άλλες δύο θήκες χωρίς λεντάκι αλλά (υποθέτω) με στιβαρή κατασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dith Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Σε γενικές γραμμές συμφωνω μαζι σου για την στιβαρότητα. Αλλα σκέφτομαι οτι θα ειναι κατι μόνιμα κρυμμενο και χωρίς ιδιαίτερη καταπόνηση. Τυχον μικροατέλειες δε τις φοβάμαι καθώς απο πατέντες σαν ελληνες είμαστε Νο1 διαγαλαξιακώς. Και άντε να ξεπεράσεις την εμμονή του ebay που απαιτεί να αγοράσεις πάντα απο τον πωλητη με τα 0,99 αντι για τον 1,01 ντόλαρς!!!! Περιμένω και τις εντυπωσεις σου απο αυτα που θα σου έρθουν, μιας και η αγορα ssd θα αργήσει.... Μήπως να έκανες κι ένα review στα caddies;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Για το κουμπι ThinkVantage, υπάρχει περίπτωση να βρούμε την δομή του εργαστασιακού image; Γιατί εκτός απο την επαναφορά του λειτουργικού (χρήσιμη αν κάποιος "νταντευει" τεχνικά έναν αδαη χρήστη), μπορεί να ξεκινήσει και κάποια διαγνωστικά της Lenovo.... θυμάμαι απο το R61 οτι είχε κάποια χρήσιμα πραγματακια (μόνο ο BigBlack μπορεί να βοηθήσει την μνημη To thinkvantage κουμπακι το προγραμματιζεις απο την registry και συμπεριφερεται οπως στο r61 που αναφερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dith Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αν γνωρίζεις τον τρόπο να αποκτήσει κάποια χρησιμότητα, δώσε μας τα φώτα σου σε παρακαλώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Διαβασε εδω http://forums.lenovo.com/t5/ThinkVantage-Technologies/How-to-make-the-ThinkVantage-blue-button-work/m-p/879299#M21203 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, αυτό θα κάνει τη δουλειά για να αποκτήσει χρησιμότητα το κουμπί μέσα στα windows. Νόμιζα πως αναφερόμασταν σε λειτουργία κατά την εκκίνηση. Εκεί δεν πρόκειται να δουλέψει εκτός αν φτιαχτεί ειδικό partition με το Predesktop environment του RnR. Για να δει κάποιος αν πραγματικά θα του ήταν χρήσιμο, μπορεί να φτιάξει το στικάκι εκκίνησης του RnR και να ξεκινήσει από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις