Προς το περιεχόμενο

Thinkpad L520 Free-dos-328ευρω

xristoforos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μη κολλάτε πολύ στο ποιόν ssd να βάλετε, όποιον και να βάλετε θα δείτε τρομακτική διαφορά γιατί ο δίσκος που έχει πάνω είναι πιο αργός απ το μέλι στην κατηφόρα. 

Γνώμη μου είναι να βάλετε ένα μέτριο SSD στο λάπτοπ και αν έχετε καλό να τον βάλετε στο desktop (εκτός αν δεν έχετε desktop) δεν έχει ανάγκη αυτό το λάπτοπ Kingston Hyper X, χάνει τη μισή του αξία ο δίσκος πάνω σ ένα τόσο αδύναμο μηχάνημα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο το παπαρδελι το προγραμμα για τους ανεμιστηρες (tpfan control) μηπως ενω το βαζετε στην επιλογη smart αρχιζει και φορτωνει στο φουλ οταν ξεκινατε το λαπτοπ;

Μου κανει κατι τρελα τωρα και δουλευει στο φουλ στην επιλογη smart (ενω ηταν πολυ ησυχο).

Το σπαω τωρα ή αργοτερα;

Γιατί το χρειάζεσαι αυτό, δε σου κάνει ο power manager; Στην περίπτωση που έχεις τα 8 o driver της lenovo σε συνδυασμό με το power plan των windows δουλεύουν μιά χαρά.

Μολις πριν καμια ωρα εβαλα τα 8.

Για να χαμηλωνω τους ανεμιστηρες το θελω το προγραμμα. Εχει καποια αναλογη δυνατοτητ ατο power manager;

ή εγω δεν βλεπω καλα ή ενω λεει οτι εγκατασταθηκε (φαινεται αλλωστε απο τον πινακα ελεγχου) δεν εμφανιζεται πουθενα το προγραμμα.

Ουτε καν με αναζητηση δεν το βρισκεις.

μολις το ειδα  

τι παιζει με active - passive cooling ?

τι αλλαζει ?

win 8

ή εγω δεν βλεπω καλα ή ενω λεει οτι εγκατασταθηκε (φαινεται αλλωστε απο τον πινακα ελεγχου) δεν εμφανιζεται πουθενα το προγραμμα.

Ουτε καν με αναζητηση δεν το βρισκεις.

δεν υπαρχει προγραμμα

απλα εχει μια ρυθμιση στο power plan των windows για active - passive cooling του cpu

power options/processor power management/system cooling policy

Όπως σου τά'πε το πουλάκι! :-D

Για τα 8 δεν υπάρχει ακόμα power manager σαν εφαρμογή, μόνο ο driver. Οπότε βασίζεσαι στα διάφορα power plans των windows και στην παραμετροποίησή τους.

Κατά τη γνώμη μου αν κάποιος θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του thinkpad, δηλαδή και τις ειδικές εφαρμογές κλπ, προς το παρόν θα βάλει στο μηχάνημα Win 7.

Active cooling: όποτε χρειάζεται ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας πριν να αρχίσουν να κόβονται κύκλοι από τη cpu (throttling)

Passive cooling: το αντίθετο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...