BigBlack Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πάρε τη φτηνότερη Kingston, Corsair ή Samsung στα 1333, CL9. Κάποιος μάλιστα στο φόρουμ πουλάει την 4άρα την εργοστασιακή που είχε επάνω, μπορείς να δεις κι'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Πάρε τη φτηνότερη Kingston, Corsair ή Samsung στα 1333, CL9. Κάποιος μάλιστα στο φόρουμ πουλάει την 4άρα την εργοστασιακή που είχε επάνω, μπορείς να δεις κι'αυτό. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2013 από polisv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorry6204 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο μηχάνημα το έχει φέρει το Makro Λάρισας; Και αν ναι, υπαρχει ακόμα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Προσπαθώ να ρυθμίσω με Duplicated Screens την ανάλυση της εξωτερικής οθόνης (TV) στα 1920 και του laptop όπως είναι στα 1600 αλλά δεν μου δίνει την επιλογή αυτή για την TV. Είναι θέμα δυνατοτήτων της gpu του laptop ή δεν έχω βρει εγώ την ρύθμιση; Στην επιλογή να δείχνει μόνο στην tv μια χαρά βγάζει ανάλυση 1920. Ρωτάω γιατί έτσι είχα ρυθμισμένο το desktop μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 σε duplicated και οι 2 οθονες θα πρεπει να εχουν την ιδια αναλυση δεν γινεται αλλιως σε extend η καθε μια οθονη ξεχωριστα μπορει να εχει την δικη της αναλυση τα ΄λεω καλα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billlar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο μηχάνημα το έχει φέρει το Makro Λάρισας; Και αν ναι, υπαρχει ακόμα; Ευχαριστώ. Σημερα περασα απο το μακρο Λαρισασ και δεν το ειχε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 σε duplicated και οι 2 οθονες θα πρεπει να εχουν την ιδια αναλυση δεν γινεται αλλιως σε extend η καθε μια οθονη ξεχωριστα μπορει να εχει την δικη της αναλυση τα ΄λεω καλα ? Καποιες καρτες γραφικων υποστηριζουν και διαφορετικη αναλυση σε 2 διαφορετικες οθονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorry6204 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα περασα απο το μακρο Λαρισασ και δεν το ειχε.... Σ' ευχαριστώ φίλε billlar. Με γλίτωσες από έναν κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 σε duplicated και οι 2 οθονες θα πρεπει να εχουν την ιδια αναλυση δεν γινεται αλλιως σε extend η καθε μια οθονη ξεχωριστα μπορει να εχει την δικη της αναλυση τα ΄λεω καλα ? Καποιες καρτες γραφικων υποστηριζουν και διαφορετικη αναλυση σε 2 διαφορετικες οθονες. Σε xubuntu τελικά παίρνεις διαφορετική ανάλυση στις δύο οθόνες. Στης intel το λογισμικό σε windows ή δε το έχω βρεί ή δεν το υποστηρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν τό'χεις βρει επειδή δεν το υποστηρίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν τό'χεις βρει επειδή δεν το υποστηρίζουν... Ή μπορεί και να μην το έχω βρεί επειδή δεν το υποστηρίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδες, κανω κατι λαθος ή μου κραταει πολυ λιγο η μπαταρια; Windows 7, φωτεινοτητα στο 11 απο το 15. Το μονο που εχω προσθεσει στο λαπτοπ ειναι +4gb ram. Και μου κρατα μαξιμουμ 2.30 ωρες (και πολυ λεω), σε περιηγηση στο νετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ λίγο είναι. Αντίστοιχη χρήση σ'αυτά που έχω δει δίνει τετράωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ηδη, μετα απο 15 λεπτα χρηση στο νετ, (ουτε καν youtube) ειμαι στο 85%. Το wear level ειναι στο 0.. Παραξενα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δες μήπως τρέχει τίποτα στο backgound, κανενα service ή εφαρμογή που σου κάνει τη ζημιά. Επίσης τσέκαρε τη μπαταρία στον power manager, θα πρέπει να αναφέρει full charge capacity τουλάχιστον 57Wh. Αν είναι σημαντικά λιγότερες, είναι λόγος αντικατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις