Deathy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 to email το ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια απο δυναμη πως παει ? Ειναι οκ ? Eχω και ssd να του βαλω αν τον παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 βαλτου και λουρι να το πηγαινεις βολτα.. .. εχει απαντηθει εκατο φορες .. μη ρωτατε τα ιδια πραγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλεσε τους σε καποιο εξουσιοδοτημενο service που σε βολευει: http://www.lenovo.com/gr/en/supportcontact/ Στα μειλ -συνηθως- δεν απαντουν ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 το μηχανημα είναι wan ready? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasgial Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το μπλε κουμπί thinkvantage λειτουργεί? Πρέπει να του ορίσω εγώ κάποια λειτουργία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 εμενα_μου_χε_δουλεψει_στην_αρχη_αλλα_μετα_τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έχω εγκαταστήσει dual boot στο laptop Win7 και xubuntu.Ψάχνομαι σχετικά με την διαχείριση ενέργειας.Στα windows χρησιμοποιώντας το thinkvantage power manager μπορείς να παραμετροποιήσεις τον τρόπο φόρτισης της μπαταρίας κλπ.Εκεί έχω βάλει οταν είμαι συνδεδεμένος στο ρεύμα η φόρτιση να γίνεται μεταξύ 40%-50% της μπαταρίαςΨάχνω να βρω κάτι ανάλογο και στα xubuntu. Βρήκα το powertop αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο για παραμετροποιηση.Το χαρακτηριστικό όμως είναι οτι η μπαταρία είναι μόνιμα στο 49%. Αυτό μου λέει οτι έχει κρατήσει τις ρυθμίσεις από το thinkvantageπου έχω σετάρει στα windows. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Με την λογική αυτή το thinkvantage πρέπει να παραμετροποιεί το BIOSγια να έχουν οι ρυθμίσεις καθολικό χαρακτήρα.Το έχει ψάξει κανείς αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 H απάντηση εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έχει βρεί κάποιος οικονομικό καλώδιο displayport male to male? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό σου κάνει; Αψογο ειναι αλλα παιζει να γινει μακακια στο τελωνειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Πάρα πολύ σπάνια. Έχω πάρει δεκάδες προιόντα από Κίνα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εξάλλου η αξία του είναι πολύ χαμηλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 στα 5.5 δολλάρια ΔΕΝ ασχολούνται , φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις