V-a-c Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 η οθόνη σε σχέση με ενα samsung ιδιας αναλυσης 1366χ768 ειναι καλυτερη δεν ξερω αν μονο στο antiglare οφειλεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη δεν μπορω να εχω στα win 8 x64 lenovo power management ? απο το system update μου εκανε install κατι παρομοιο το ψαχνω και βρισκω ενα lenovo power management driver χωρις προγραμμα υπαρχει τιποτα η να περιμενω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν βρήκα για τα 8, αλλά θυμάμαι όταν είχα τα vista στο R61 και περίμενα διάφορα προγράμματα και drivers για να περάσω στα 7, περίμενα αρκετά. Θα βγεί σίγουρα πάντως, θα προσκρούει σε καμμιά χαζομάρα των win8 αλλιώς θα ήταν συμβατό όπως πολλές άλλες εφαρμογές και drivers της lenovo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη δεν μπορω να εχω στα win 8 x64 lenovo power management ? απο το system update μου εκανε install κατι παρομοιο το ψαχνω και βρισκω ενα lenovo power management driver χωρις προγραμμα υπαρχει τιποτα η να περιμενω ? δεν εχει προσθεσει παραπανω επιλογες σην διαχειριση ενεργειας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το ζήτημα είναι με τη μπαταρία. Αυτή η ρύθμιση υπάρχει μόνο με το Power manager. Ξανατρέξε πάντως το update σε μιά δυό μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 στις ρυθμισεις των windows σχετικα με την επιλογη σχεδιου παροχης ενεργειας οχι δεν εχει αλλαξει κατι επειδη δεν τα εχω μαθει καλα ακομα τα 8 δεν βρισκω καποιο προγραμμα με ρυθμισεις της λενοβο δεν υπαρχει ετσι ? αχ και τα εχω συμπαθησει τα ατιμα δεν θελω να τα βγαλω οκ θα το ξανατρεξω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μην ανησυχείς, η lenovo δεν παρατάει εύκολα την υποστήριξη των thinkpad, ακόμα και αρχαίων μοντέλων. Δώστου λίγο καιρό και θα βγεί και για τα 8, επειδή η εφαρμογή βγαίνει για όλα τα thinkpad και όχι μόνο για τα ακριβά ή μόνο για τα πιό καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 για να βαλεις δευτερο σκληρο πρεπει να βγαλεις το dvd reader? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Nαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καμια προταση για μεγαλυτερη μπαταρια μιας και θελω την καλυτερη δυνατη αυτονομια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει μπαταρία 9 στοιχείων (προεξέχει 2-3 πόντους από το σασσί προς τα πίσω). Είναι αυτή η 70++ Kαι υπάρχει κι αυτή που είναι πρόσθετη, μπαίνει από κάτω και κουμπώνει στο docking connector. H παραπάνω σε συνδυασμό μ'αυτήν θα σου δίνουν άνετα 14-16 ώρες, αλλά το λάπτοπ θα γίνει γουρούνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Η 2η λυση ειναι αρκετα ακριβη οποτε δεν θα την ακολουθησω σιγουρα Για την 1η μπαταρια, ξερουμε που μπορει να βρεθει η οικονομικοτερη; Απο εξωτερικο εννοειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Kαι η πρώτη ακριβή είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axlgk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Το πλαστικό παπαράκι που προεξέχει στην πίσω μεριά δεν εμποδίζει; Επίσης δεν αφήνει κάποιο κενό στο πλάι του λάπτοπ μιας και δεν έχει το παχύτερο bezel του DVD-RW; Εχω βρει αυτο μου φαινεται πιο νορμαλ http://www.ebay.com/itm/Second-SATA-Hard-Drive-Adapter-Bay-Caddy-LENOVO-Thinkpad-T420-T520-W520-/200772344584?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item2ebef6db08 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εχω βρει αυτο μου φαινεται πιο νορμαλ http://www.ebay.com/itm/Second-SATA-Hard-Drive-Adapter-Bay-Caddy-LENOVO-Thinkpad-T420-T520-W520-/200772344584?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item2ebef6db08 Σαν αυτό που παρέθεσα είναι. Ουσιαστικά όλα αυτά είναι τα ίδια πάνω κάτω. Aφήνει λίγο κενό απο την πάνω μεριά του ανοίγματος όταν τοποθετηθεί στο Laptop αλλά αυτό δεν μας χαλάει ούτε φαίνεται άσχημο. Άλλωστε αερίζεται και ο σκληρός δίσκος καλύτερα. Αν θέλετε να βάλετε δεύτερο σκληρό δίσκο μην το σκέφτεστε καν, η αγορά ενός τέτοιου είναι μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις