Jimosgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ανοιξε το τωρα!!! lolρε τρεχάτε λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μακρο Ανθούσα. 6-7 τεμάχια με LRV .πήρα ένα, δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Σε τι τιμη υπαρχει ακομα στο μακρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimosgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Σε τι τιμη υπαρχει ακομα στο μακρο? 289 με ΦΠΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_dimi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Με λειτουργικό τι κάνουμε ρε μάγκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Με λειτουργικό τι κάνουμε ρε μάγκες? ubuntu, windows 7 και activator μετα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Πηρα σημερα αλλο ενα απο Μακρο Ανθουσας με 1600*900 προς 289€ τελικη. Πρεπει να εχει αλλα 2 ακομα, λογικα με 1600*900. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Πηρα τηλεφωνο στο μακρο θεσσαλονικης και εχει ακομα κομματια στα 289 αλλα απ οτι μου ειπαν ο σειριακος αριθμος ξεκιναει με LRX.Ειναι με την χαμηλη αναλυση αυτο? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και εγω απο Ανθουσα, ΟΚ στα 1600. Σειριακος απο LRV. Το ανοιξα και εχει 2 θεσεις για μνημη, 1 πιασμενη με τα 4, αρα ακομα μια ελευθερη. Η υπαρχουσα ειναι Ramaxel στα 1333. Εχω λιγες ερωτησεις. Ε1-Να βαλω ακομα μια 4αρα η να βαλω 2 ιδιες καινουργιες? Στα 1600 θα εχει προβλημα (για 2 καινουργιες λεω)? E2-Που βρισκουμε τους επεξεργαστες που λεγατε οτι αναβαθμιζεται? Οι νεοι επεξεργαστες παιζουν και με γρηγοροτερες μνημες? Ε3-Τα USB μπορουν να γινουν 3.0 η θα ειναι παντα 2.0, ασχετα με τι επεξεργαστη βαλουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το πήρα και εγώ πριν 1-2 ώρες από το Μάκρο Ξάνθης. Από LRV ξεκινά και εμένα αλλά όταν σηκώθηκε ο X server μου έδειξε 1366χ768 δυστυχώς. Η κοπέλα μου είπε ότι έχει και άλλα κομμάτια αλλά με τι θράσος να το πάω πίσω Οι άνθρωποι στα χαρακτηριστικά τους έγραφαν την μικρή ανάλυση. Γκαντεμιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το πήρα και εγώ πριν 1-2 ώρες από το Μάκρο Ξάνθης. Από LRV ξεκινά και εμένα αλλά όταν σηκώθηκε ο X server μου έδειξε 1366χ768 δυστυχώς. Η κοπέλα μου είπε ότι έχει και άλλα κομμάτια αλλά με τι θράσος να το πάω πίσω Οι άνθρωποι στα χαρακτηριστικά τους έγραφαν την μικρή ανάλυση. Γκαντεμιά LRV και 1366??? Μας χαλάς όλο το σύστημα εντοπισμού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ας κάνει κάποιος ένα super pi 1M σε windows να δούμε τι γίνεται, γιατί τα 52 δευτερόλεπτα του δικού μου δε μου άρεσαν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 LRV και 1366??? Μας χαλάς όλο το σύστημα εντοπισμού! Η ετικέτα λέει M/T 5016c74, P/N το ίδιο, Serial Number LRV9P62 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 LRV και 1366??? Μας χαλάς όλο το σύστημα εντοπισμού! Αρα ακυρο το συστημα εντοπισμου?Πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι ενα bootable usb stick με ubuntu και δοκιμη στο εκθεσιακο μοντελο αλλα ταυτοχρονα και ελεγχος του σειριακου του εκθεσιασκου με καποιο σφραγισμενο για να ειμαστε 100% σιγουροι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μια ακομα παρατηρηση, αναφερθηκε οτι παιρνει msata. Ανοιξα απο κατω το πορτακι, αλλα δεν εχει υποδοχη msata που θα κουμπωνε ο δισκος η εγω δεν βλεπω καλα. Μπορει καποιος να ανοιξει το δικο του να μας πει? Ειναι το μακροστενο κατω και μεση, 1 βιδα και ανοιξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το πήρα και εγώ πριν 1-2 ώρες από το Μάκρο Ξάνθης. Από LRV ξεκινά και εμένα αλλά όταν σηκώθηκε ο X server μου έδειξε 1366χ768 δυστυχώς. Η κοπέλα μου είπε ότι έχει και άλλα κομμάτια αλλά με τι θράσος να το πάω πίσω Οι άνθρωποι στα χαρακτηριστικά τους έγραφαν την μικρή ανάλυση. Γκαντεμιά Πραγματι 1366x768 φοραει το δικο σου, οπως φαινεται κ απο εδω που γραφει HD οθονη και οχι HD+. Γενικοτερα για να δουμε τι οθονη φοραει, παμε σε αυτην την σελιδα, συμπληρωνουμε το serial number, μετα για Machine Type βαζουμε 5016 και παταμε submit. Στα αποτελεσματα κοιταμε αν γραφει καπου HD ή HD+. Αν ειναι HD+, ειναι η οθονη με αναλυση 1600x900. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις